- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.081
Eki Görüntüle 2148678
Şuan ben bile soktayim yoksa 81.5 geliyordum cumada 79.9 geliyordum
Harikasınız arkadaşlar83.1 pazartesi bildirimi -800![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2148678
Şuan ben bile soktayim yoksa 81.5 geliyordum cumada 79.9 geliyordum
Harikasınız arkadaşlar83.1 pazartesi bildirimi -800![]()
Çok dikkatli yersem canim ama bozarsam gelmicek bugun ilk defa güzel yaptim bakalim artik inşallahHarikasınız arkadaşlarCumaya güzel sonuçlar gelecek
![]()
Izne ayrilan herkezin korkulu rüyası diyetten uzaklasmak bende nerdeyse ayrilmaya karar vermistimki vazgeçtim arkadaslar sayesindeArkadaşlar Merhaba,
Nasılsınız, nasıl gidiyor? İzne ayrıldım ayrılalı koptum sanki diyetten...Ama yine de dikkat ediyorum. Biliyorsunuz zaten egzamamdan dolayı unlu, şekerli yemiyorum ancak tabii yediğim şeylerin miktarlarını kaçırabiliyorum. Moralim bozulursa korkusuyla tartılamadım 1 haftadır ancak yarın sabah tartılmayı düşünüyorum. Umarım kötü bir sürpriz yaşamam.![]()
Izne ayrilan herkezin korkulu rüyası diyetten uzaklasmak bende nerdeyse ayrilmaya karar vermistimki vazgeçtim arkadaslar sayesinde
Canım inşallah bundan sonrası kolay olur da Bir an evvel hedeflediğin kiloya ulaşırsın.Bence de ayrılma sakın karabibercim. Ben uzun süredir diyet yapıyorsum ve çok uzun takılmalarım oldu. O çok yormuştu beni. Birde sorumluluk var sonuçta, takımı aşağı çekmekte istemiyorum. :)) Ancak şu anda da geri dönmek için sabırsızlanıyorum... En iyisi kopmadan ve hiç kaçamak yapmadan istikrarlı devam etmek... çünkü en ufak kaçamak aüreyi uzatıyor ve can sıkıyor. Ben pek kaçamak yapmamıştım gerçi ama benim başka sorunum varmış meğer.... Ne yapsam kilo veremiyorum belli noktalarda 2 ay takılıyorum diyordum. Bugün yaptırdığım “gıda intoleransı testi” nin sonuçlarını aldığımda şok oldum. Meğer kilo yapmayacağını düşünerek yediğim ve hatta en çok severek yediğim şeyler hiç yememem gereken şeylermiş. Meğer bu yüzden kilo veremiyormuşum. Şimdi başka bir hayat başlıyor benim için.... intoleransım olan şeyleri en az 1 yıl hayatımdan çıkarmam gerekiyormuş. Bu hem egzamamın düzelmesi için hem de kolaylıkla kilo vermem için şart... Bende merak ediyorum neler olacağını... Zamanla paylaşacağım sizinle sonuçları.
Öncesinde sisiyorum olduğumda 3.günden sonra rahatlıyorumO dönemde sen daha mı çok kilo veriyorsun canım. Valla ben o dönemlerimde iyice şişiyorum sanki.![]()
Mesela Neler mis çok merak ettim cnmBence de ayrılma sakın karabibercim. Ben uzun süredir diyet yapıyorsum ve çok uzun takılmalarım oldu. O çok yormuştu beni. Birde sorumluluk var sonuçta, takımı aşağı çekmekte istemiyorum. :)) Ancak şu anda da geri dönmek için sabırsızlanıyorum... En iyisi kopmadan ve hiç kaçamak yapmadan istikrarlı devam etmek... çünkü en ufak kaçamak aüreyi uzatıyor ve can sıkıyor. Ben pek kaçamak yapmamıştım gerçi ama benim başka sorunum varmış meğer.... Ne yapsam kilo veremiyorum belli noktalarda 2 ay takılıyorum diyordum. Bugün yaptırdığım “gıda intoleransı testi” nin sonuçlarını aldığımda şok oldum. Meğer kilo yapmayacağını düşünerek yediğim ve hatta en çok severek yediğim şeyler hiç yememem gereken şeylermiş. Meğer bu yüzden kilo veremiyormuşum. Şimdi başka bir hayat başlıyor benim için.... intoleransım olan şeyleri en az 1 yıl hayatımdan çıkarmam gerekiyormuş. Bu hem egzamamın düzelmesi için hem de kolaylıkla kilo vermem için şart... Bende merak ediyorum neler olacağını... Zamanla paylaşacağım sizinle sonuçları.
30 puan benim için yeterliBgunku memum
Sahur
2 haslanmis yumurta
2 bardak odem attirici cay
4 bardak su
Iftar
10 inegöl kofte biraz cok oldu sanırım ama onlar cok kucuk oluyo napim anca doydum
Sogus sogan 2 catal
2 ince dlim domates
Yarim kase cacik
Su 6 bardak geceyle beraber 2lt cikaricam
Spor 50 dakika pilates iftardan sonra pilatese gttim cok gzeldi insallah bundan snra hergun yapmaya calisicam spor yarin zumbada sıra
Cezami yaptim 100 puan yapio sanirim![]()
Cikilatacanavari
fancynancy
morordek
smdi dunku menumede ceza gelir kalan 70 puanimida ona sayalim lutfennnÖncesinde sisiyorum olduğumda 3.günden sonra rahatlıyorum
Mesela Neler mis çok merak ettim cnm
30 puan benim için yeterli
Saf protein dedigin bole olurr super bi menu olmus canimIyi geceler herkese. Bugunku menum
Sabah
Omlet
Peynir
Yulaf kepeginden krep
Ara
Sut
Ogle
El buyuklugunde tavuk
Yogurt
Ara
Proteinli sut
Aksam
5 kucuk kofte
Yogurt
2.5 lt kadar su
25 dk bolgesel egzersiz
Aaa şok oldum aslında hepimizin baktırıp o şekilde beslenmemizi düzene sokmamiz gerekiyorCikilatacanavari
Merak ettiğin için özellikle etiketledim. Arkadaşlar sizlerde okuyun mutlaka. Bugüne kadar intoleransım vardır zannettiğim glutene ve şekere intoleransım çıkmadı öncelikle.Beni tanıyanlar biliyor kaç aydır şekersiz-glutensiz besleniyordum. Tam tersi hemen hemen her gün yediğim ve bana dokunmadığını zannettiğim, bana kolay kilo verdireceğini zannettiğim yiyeceklere intoleransım varmış. Dolayısıyla bana kilo yapan yiyeceklerde bunlarmış. Bu kara listedekileri kesince bu teste göre daha kolay kilo verebileceğim ve egzamam en azından hafifleyecek beklentisi var.
İntoleransım olan gıdalar:
-Yumurta ve içinde yumurta bulunan herşey!
-Süt ve süt ürünleri (yoğurt-kefir hariç)!
-Her tür peynir yasak!
-Avokado!
-Brokoli
-Nohut
-Kurufasulye
-Çikolata
-Hurma!
-İncir
-Yer fıstığı
-Fındık
-Kavun
Yanlarına ünlem koyduğum gıdalar benim neredeyse her gün tükettiğim gıdalar. Belki de uzuuunnn duraklamalarımın sebebi bunlar. Şimdi beslenme düzenim tamamen değişecek. Deneyip göreceğiz bakalım....