Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar Merhaba,

Nasılsınız, nasıl gidiyor? İzne ayrıldım ayrılalı koptum sanki diyetten...Ama yine de dikkat ediyorum. Biliyorsunuz zaten egzamamdan dolayı unlu, şekerli yemiyorum ancak tabii yediğim şeylerin miktarlarını kaçırabiliyorum. Moralim bozulursa korkusuyla tartılamadım 1 haftadır ancak yarın sabah tartılmayı düşünüyorum. Umarım kötü bir sürpriz yaşamam.:olamaz:

Dünkü menüm morordek morordek fancynancy fancynancy
Sahur
2 dilim ekmek
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Domates

İftar
2 kaşık tavuk yakıta
2 kaşık şehzade kebabı
2 kaşık pilav
Birazcık cıss

Su 1.5 litre
Spor yok

Bugünkü menüm
Sahur
1 yumurtalı kaşarlı omlet
Domates
2 dilim ekmek

İftar
1 dilim püreli tepsi kebabı
2 çatal bulgur pilavı
1 kepçe çorba
Birazcık cıss

Şu 1.5 litre
Spor 20 dk yürüyüş
20 dk spor aletlerinde çalıştım. Ceza yerine geçer değil mi?
Kardeşim bendeydi kızlar, yarın kardeşim gidiyor ve cısslar alınmaz eve. Yarından itibaren kaçamak yok

Arkadaşlar Merhaba,

Nasılsınız, nasıl gidiyor? İzne ayrıldım ayrılalı koptum sanki diyetten...Ama yine de dikkat ediyorum. Biliyorsunuz zaten egzamamdan dolayı unlu, şekerli yemiyorum ancak tabii yediğim şeylerin miktarlarını kaçırabiliyorum. Moralim bozulursa korkusuyla tartılamadım 1 haftadır ancak yarın sabah tartılmayı düşünüyorum. Umarım kötü bir sürpriz yaşamam.:olamaz:
Izne ayrilan herkezin korkulu rüyası diyetten uzaklasmak bende nerdeyse ayrilmaya karar vermistimki vazgeçtim arkadaslar sayesinde

Izne ayrilan herkezin korkulu rüyası diyetten uzaklasmak bende nerdeyse ayrilmaya karar vermistimki vazgeçtim arkadaslar sayesinde

Bence de ayrılma sakın karabibercim. Ben uzun süredir diyet yapıyorsum ve çok uzun takılmalarım oldu. O çok yormuştu beni. Birde sorumluluk var sonuçta, takımı aşağı çekmekte istemiyorum. :)) Ancak şu anda da geri dönmek için sabırsızlanıyorum... En iyisi kopmadan ve hiç kaçamak yapmadan istikrarlı devam etmek... çünkü en ufak kaçamak aüreyi uzatıyor ve can sıkıyor. Ben pek kaçamak yapmamıştım gerçi ama benim başka sorunum varmış meğer.... Ne yapsam kilo veremiyorum belli noktalarda 2 ay takılıyorum diyordum. Bugün yaptırdığım “gıda intoleransı testi” nin sonuçlarını aldığımda şok oldum. Meğer kilo yapmayacağını düşünerek yediğim ve hatta en çok severek yediğim şeyler hiç yememem gereken şeylermiş. Meğer bu yüzden kilo veremiyormuşum. Şimdi başka bir hayat başlıyor benim için.... intoleransım olan şeyleri en az 1 yıl hayatımdan çıkarmam gerekiyormuş. Bu hem egzamamın düzelmesi için hem de kolaylıkla kilo vermem için şart... Bende merak ediyorum neler olacağını... Zamanla paylaşacağım sizinle sonuçları.

Slm hanımlarr:KK25:
Kilo bildirimi yapmakta biraz gec kaldim ama genede yazayim kabizligimda var solemismiydim nese 74.0 kilo ciktim iftardan once cuma 73.7 di dunku yedigim cısslardanda fazla cikmis olablirim bu hafta artik cıs fln yokkk:kızgın:

Bence de ayrılma sakın karabibercim. Ben uzun süredir diyet yapıyorsum ve çok uzun takılmalarım oldu. O çok yormuştu beni. Birde sorumluluk var sonuçta, takımı aşağı çekmekte istemiyorum. :)) Ancak şu anda da geri dönmek için sabırsızlanıyorum... En iyisi kopmadan ve hiç kaçamak yapmadan istikrarlı devam etmek... çünkü en ufak kaçamak aüreyi uzatıyor ve can sıkıyor. Ben pek kaçamak yapmamıştım gerçi ama benim başka sorunum varmış meğer.... Ne yapsam kilo veremiyorum belli noktalarda 2 ay takılıyorum diyordum. Bugün yaptırdığım “gıda intoleransı testi” nin sonuçlarını aldığımda şok oldum. Meğer kilo yapmayacağını düşünerek yediğim ve hatta en çok severek yediğim şeyler hiç yememem gereken şeylermiş. Meğer bu yüzden kilo veremiyormuşum. Şimdi başka bir hayat başlıyor benim için.... intoleransım olan şeyleri en az 1 yıl hayatımdan çıkarmam gerekiyormuş. Bu hem egzamamın düzelmesi için hem de kolaylıkla kilo vermem için şart... Bende merak ediyorum neler olacağını... Zamanla paylaşacağım sizinle sonuçları.
Canım inşallah bundan sonrası kolay olur da Bir an evvel hedeflediğin kiloya ulaşırsın.

Bgunku memum

Sahur
2 haslanmis yumurta
2 bardak odem attirici cay
4 bardak su

Iftar
10 inegöl kofte biraz cok oldu sanırım ama onlar cok kucuk oluyo napim anca doydum
Sogus sogan 2 catal
2 ince dlim domates
Yarim kase cacik

Su 6 bardak geceyle beraber 2lt cikaricam

Spor 50 dakika pilates iftardan sonra pilatese gttim cok gzeldi insallah bundan snra hergun yapmaya calisicam spor yarin zumbada sıra :KK49:

Cezami yaptim 100 puan yapio sanirim:KK64: Cikilatacanavari Cikilatacanavari
fancynancy fancynancy morordek morordek

Menü
Sahur
Uyuyakalmak bol bol uyku :KK42:
İftar
1.5 kepçe etli corba
4-5yk et yemeği (bu sefer yanında ayran içmedim aferin bana :KK70:)
Azıcık salata
Avuç içi kadar pide
Yarım künefe küçüktü ama pişman değilim ramazanda hiç tatlı yememistim daha :KK60:
Ara
1 bardak şekersiz çay
2 sade maden suyu
1 sade türk kahvesi
1 litre kadar su içiyorum bakalım daha
Pişman degiliz dediysek tatlıyı yakmayacaz da demedik
Aksam annem eşime iş kitledigi için spor salonuna gidemedik anelerde
Stepper diye bi alet vardı 10 dk çalıştım
10×4 mekik
2×30sn plank

O dönemde sen daha mı çok kilo veriyorsun canım. Valla ben o dönemlerimde iyice şişiyorum sanki. :anneadayı:
Öncesinde sisiyorum olduğumda 3.günden sonra rahatlıyorum

Mesela Neler mis çok merak ettim cnm

Bgunku memum

Sahur
2 haslanmis yumurta
2 bardak odem attirici cay
4 bardak su

Iftar
10 inegöl kofte biraz cok oldu sanırım ama onlar cok kucuk oluyo napim anca doydum
Sogus sogan 2 catal
2 ince dlim domates
Yarim kase cacik

Su 6 bardak geceyle beraber 2lt cikaricam

Spor 50 dakika pilates iftardan sonra pilatese gttim cok gzeldi insallah bundan snra hergun yapmaya calisicam spor yarin zumbada sıra :KK49:

Cezami yaptim 100 puan yapio sanirim:KK64: Cikilatacanavari Cikilatacanavari
fancynancy fancynancy morordek morordek
30 puan benim için yeterli

Iyi geceler herkese. Bugunku menum
Sabah
Omlet
Peynir
Yulaf kepeginden krep

Ara
Sut

Ogle
El buyuklugunde tavuk
Yogurt

Ara
Proteinli sut

Aksam
5 kucuk kofte
Yogurt

2.5 lt kadar su
25 dk bolgesel egzersiz
Saf protein dedigin bole olurr super bi menu olmus canim :KK9:

Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Merak ettiğin için özellikle etiketledim. Arkadaşlar sizlerde okuyun mutlaka. Bugüne kadar intoleransım vardır zannettiğim glutene ve şekere intoleransım çıkmadı öncelikle. :olamaz: Beni tanıyanlar biliyor kaç aydır şekersiz-glutensiz besleniyordum. Tam tersi hemen hemen her gün yediğim ve bana dokunmadığını zannettiğim, bana kolay kilo verdireceğini zannettiğim yiyeceklere intoleransım varmış. Dolayısıyla bana kilo yapan yiyeceklerde bunlarmış. Bu kara listedekileri kesince bu teste göre daha kolay kilo verebileceğim ve egzamam en azından hafifleyecek beklentisi var.

İntoleransım olan gıdalar:
-Yumurta ve içinde yumurta bulunan herşey!
-Süt ve süt ürünleri (yoğurt-kefir hariç)!
-Her tür peynir yasak!
-Avokado!
-Brokoli
-Nohut
-Kurufasulye
-Çikolata
-Hurma!
-İncir
-Yer fıstığı
-Fındık
-Kavun

Yanlarına ünlem koyduğum gıdalar benim neredeyse her gün tükettiğim gıdalar. Belki de uzuuunnn duraklamalarımın sebebi bunlar. Şimdi beslenme düzenim tamamen değişecek. Deneyip göreceğiz bakalım....

balpamuk balpamuk geçmiş olsun inşallah kilo vermenin yanında inşallah egzaman içinde sonuçlar iyi olur.. testi hangi doktor yapıyor ve ücretini de merak ettim.
morordek morordek pazartesi menü
Sahur
Yulaf ezmeli kuru meyveli tarçınlı sut yarim kase
Domates salatalik biber
Peynir
1 dilim ekmek
3 hurma
Iftar
Menemen
Yarım kase yayla corba
Cacik
2dilim ekmek
Kuruyemiş
Yarım muz
Su 1 buçuk litre
Spor yok.

Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Merak ettiğin için özellikle etiketledim. Arkadaşlar sizlerde okuyun mutlaka. Bugüne kadar intoleransım vardır zannettiğim glutene ve şekere intoleransım çıkmadı öncelikle. :olamaz: Beni tanıyanlar biliyor kaç aydır şekersiz-glutensiz besleniyordum. Tam tersi hemen hemen her gün yediğim ve bana dokunmadığını zannettiğim, bana kolay kilo verdireceğini zannettiğim yiyeceklere intoleransım varmış. Dolayısıyla bana kilo yapan yiyeceklerde bunlarmış. Bu kara listedekileri kesince bu teste göre daha kolay kilo verebileceğim ve egzamam en azından hafifleyecek beklentisi var.

İntoleransım olan gıdalar:
-Yumurta ve içinde yumurta bulunan herşey!
-Süt ve süt ürünleri (yoğurt-kefir hariç)!
-Her tür peynir yasak!
-Avokado!
-Brokoli
-Nohut
-Kurufasulye
-Çikolata
-Hurma!
-İncir
-Yer fıstığı
-Fındık
-Kavun

Yanlarına ünlem koyduğum gıdalar benim neredeyse her gün tükettiğim gıdalar. Belki de uzuuunnn duraklamalarımın sebebi bunlar. Şimdi beslenme düzenim tamamen değişecek. Deneyip göreceğiz bakalım....
Aaa şok oldum aslında hepimizin baktırıp o şekilde beslenmemizi düzene sokmamiz gerekiyor

Back
X