Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah hedefcm. Nazarlardan korusun .sen yinede çok dillendirme bence ben nazara çok inanırım.
Suzi geçmiş olsun canım.
Herkeste bir Ramazan rehaveti var herhalde şöyle bir yürüyüşe gitsem diyorum ama kalkamadim bir türlü
Geçmiş olsun Suzicim dikkat et kendine

Yaa hadi bak içinden ne güzel geçmiş, kaldır totoyu :KK48::KK48:
Teşekkür ederim canlar. Havaların dengesizliği vurdu beni galiba. Yarına geçer umarım.

Ramazan bize hiç yaramadı ördeğim..
Ayyy öyle kötüyü çağırmayalım hedefcim
Hadi hadi toparlamak bizim elimizdeee
Senin durumlar nasıl oldu? Biraz daha toparlayabildin mi?
Bende çocuklatı parka götürdüm. Geldik banyolarını yaptırdım, yemeklerini yedirdim, şimdi de iftara masayı hazırlıyorum.. :ukala::ukala::ukala::ukala:
İş bitmiyoki
Haklısın iftar önünde iş çok oluyor tabi
Evet kaldırdım Toto yu yürüdüm 20 dk aslında daha fazla markete gitcektim parkta tempolu 20 dk yürüdüm . Sonra 150 ip atladm gönlümden daha fazla geçiyordu ama kalkmadi kolum. Cikilatacanavari Cikilatacanavari
50 puan ceza yapıldı ...
Oooh bak ne güzel sporlar yapılmıs :)

Yahu şekersiz 21 gün yapalım dedim @beyazinci hariç kimsenin sesi çıkmadı. :) Diyet grubuysa zaten herkesin aslında şekersiz besleniyor olması gerekmez miydi? :))))) Kaldı ki grup falan değil zayıflama yarışması ama kimse şekersize yanaşmadı gibi görünüyor şu an:)))))

Yahu şekersiz 21 gün yapalım dedim @beyazinci hariç kimsenin sesi çıkmadı. :) Diyet grubuysa zaten herkesin aslında şekersiz besleniyor olması gerekmez miydi? :))))) Kaldı ki grup falan değil zayıflama yarışması ama kimse şekersize yanaşmadı gibi görünüyor şu an:)))))
Haklısın canım ama ben kendime guvenemiyorum kaldı ki illakki yiycem 21 gün sonra. Hep hayatımızda var ve ne yazikki olacak. O yüzden bana göre değil canım basarabilene helal olsun

Haklısın canım ama ben kendime guvenemiyorum kaldı ki illakki yiycem 21 gün sonra. Hep hayatımızda var ve ne yazikki olacak. O yüzden bana göre değil canım basarabilene helal olsun

2 hafta yemeyince canın zaten artık şekerli birşey istemiyor. He azıcık ucundan bakayım yapmazsan öyle devam edebilirsin tabii. Azıcık ucundan bile şekerli birşey tattığında beyin tekrar hatırlıyor şekeri ve canın daha çok istiyor. Aslında bir arınsan hayat çok kolay olacak, inan. :)

Bunların etkisini hisseden var mı arkadaşlar?
Ben sirkeli, limonlu suyu falan zaman zaman içerim.
Tadı rahatsız etmiyor. Hatta seviyorum bile ama kilo olarak etkisini pek fark edemedim.
Cevizi deneyeceğim ama hep unutuyorum.

Ben hic gormedim canim. Ustelik ev yapimi sirke kullaniyorum. Ona ragmen etki etmiyo bana.

İftardan sonra canlanır buralar dedim ama :KK12: demekki yoğun bir gün. Sırtımın ağrısı devam ediyor. Umudum sabaha geçmiş olması. Menümü yazıp yatacağım. morordek morordek
Uyanınca 2 bardak su

08.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ananas
1 muz
Yoğurt
Kuruyemiş

15.00
Tavuk sote
Salata
Yoğurt
1 muz
kuruyemiş

3.5 litre su
1 Türk kahvesi

Spor yok maalesef. Sırt ağrısından dolayı:KK43:

Hayrli geceler :KK25:

Bgunku menum
Sahur
2 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
Salatalik domates
2 ince dilim Hindi salam

Iftar
Bi tabak ayran corbasi
3 kasik menemen
cacik
Salata
Avuc ici kadar pide

Arada 1 tane armut
Su 6 bardak sahurda 2 lt olur
4 bardak odem attirici cay

Spor 50 dakika pilates
100 puan yapio sanirim 30 puani cezam icin Cikilatacanavari Cikilatacanavari :KK25:
morordek morordek

Canım ben de katılırım size.
İftar sonrası canım aşırı tatlı şeyler istiyo. Kendime engel olmam için bi vesile olur belki. Şekerli şeyler tüketmemekten başka bir kural var mı

Çocukları uyuturken uyuyakalmışım arkadaşlar ancak sahurda uğrayabildim.

Bugünkü menüm
Sahur
  • 2 yumurta ile yulaf kepekli omlet
  • 3 zeytin
  • Domates salatalik
İftar
  • 4 kaşık pilav üstü kuru fasulye
  • 1 bardak ayran
  • 2 kuru incir
  • 6 çilek
2,5 lt su
morordek morordek cim menüm için seni etiketlemeyi unutmuşum