Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam herkese,

Benim de dünkü menüm şöyle

Sahur: 1,5 yumurta, peyaz peynir, kaşar peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, az pide

İftar: yarım kase mercimek çorbası, 2 adet kıymalı enginar dolması, az kara lahana sarması ve salata

Su: yarım lt

Spor: 100 ip atlama + yarım saat yürüyüş
Su çok az olmuş canım mutlaka artır

Bugün tam tembellik yaptım kızlar tüm günümü yatakta geçirdim resmen :110:
Akşam sporda acısını cikarmaliyim :KK49:
Siz sporlarını zi yaptınız mı bugün ya da oruçlu olanlar akşam için spor planlarınız neler?
Az daha unutuyordum oruçlu olan arkadaşlarım iftardan önce kilo bıldırımımızı unutmayalim!

Canım ben de katılırım size.
İftar sonrası canım aşırı tatlı şeyler istiyo. Kendime engel olmam için bi vesile olur belki. Şekerli şeyler tüketmemekten başka bir kural var mı

Önce bir şekerden arınalım da ramazanı öyle atlatalım. Ramazandan sonra rahat oluruz şekersizliğe alışırsak. Mümkün olduğunca ekmek ve pilavı da az tüketmeye çalışın. Ben egzamamdan dolayı hiç tüketmiyorum zaten karnonhidratı.

Şimdi bile öyle ya kahvaltıda Nutella fındık ezmesi vs gibi şekerli bieşy yediğimde gün içinde tatlı yeme ihtimalim artıyor yedikçe yediriyor kendini

Kesinlikle katılıyorum. Ucundan azcık alayım olmuyor. Yediğim zaman bir kaşık kesmez beni yedikçe canım daha çok tatlı istiyor, resmen bir kısır döngü...Tuzak tuzakkk... :))

Ayyy öyle kötüyü çağırmayalım hedefcim
Hadi hadi toparlamak bizim elimizdeee
Senin durumlar nasıl oldu? Biraz daha toparlayabildin mi?

Haklısın iftar önünde iş çok oluyor tabi

Oooh bak ne güzel sporlar yapılmıs :)

Haklısın ördeğim. Bende durumlar fena olunca genelledim sanırsam.
Çok fena bırakmış durumdayım. Hafta sonu da geçsin artık, pazartesi toparlanacağım inşallah.

Bir yarım saat daha yürüdüm 2 el mbt ayakkabilerimla. Bakalım etkisi olcak mı.
Cikilatacanavari Cikilatacanavari bir 30 puan daha düşer misin

MTB ayakkabının faydasını gördün mü Sibelcim?

Ben hic gormedim canim. Ustelik ev yapimi sirke kullaniyorum. Ona ragmen etki etmiyo bana.

Başka faydasını da mı görmedin? Yoksa sadece kiloyu mu etkilemiyor?

Haklısın ördeğim. Bende durumlar fena olunca genelledim sanırsam.
Çok fena bırakmış durumdayım. Hafta sonu da geçsin artık, pazartesi toparlanacağım inşallah.

MTB ayakkabının faydasını gördün mü Sibelcim?

Başka faydasını da mı görmedin? Yoksa sadece kiloyu mu etkilemiyor?
Bugun ya da yarın sen de kilo bildirimi yapar mısın cnm?

Herkese iyi aksamlar hayirli guzel iftarlar olsun.

Bu haftaki kilom 69.8 kg. Gecen haftaya göre 900 gr daha gitmisim çok şükür. 70 in altını gördüm ya simdi asil bakalim 60 in altını görebilecek miyim.

Eklentiler

• 20180524_183306.webp
    20180524_183306.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 67
Bugün tam tembellik yaptım kızlar tüm günümü yatakta geçirdim resmen :110:
Akşam sporda acısını cikarmaliyim :KK49:
Siz sporlarını zi yaptınız mı bugün ya da oruçlu olanlar akşam için spor planlarınız neler?
Az daha unutuyordum oruçlu olan arkadaşlarım iftardan önce kilo bıldırımımızı unutmayalim!
Şimdi 200 ip yaptım canım 40 puan ceza. Dusersin. Inşallah 10 buçuk 11 arası yürüyüş yaparım belki.

Hedef ayakkabıları daha yeni aldım sadece yürüyüşte kullanıyorum ve daha çok yürüyüş yapmadım. Üst baldırları yoruyor iyi mi kötü mü bilemedim. Letgodan aldım. Kullanamazsam yazık olmasın parama diye. Ama giyiliyor dengesizlik falan olmadı. Etkisi var mı daha belli değil .

Back
X