Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar okudum kuralları ve kabul ettim.ismim Aysel,30 yaşındayım.biri 3 diğeri 4bucuk aylık iki kızım var.hemsireyim ve doğum iznindeyim.veremedigim dogum kilolarım var.hemen herkes gibi evlendikten sonra kilo almaya başladım 56 kg dan hemen 62 ye ulaşmıştım.ilk doğumunda iki senede verebilmistim doğum kilolarimi.suan 74 kiloyum hedefim 60 kg olmak.kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz gelenimiz gidenimiz hic eksik olmuyor tabi kekler borekler...istah desen cok acik.ama genede karar aldim bikac aydır ugrasiyorum ekmegi kahvaltı hariç bıraktım tabi kekleri börekleri de bol sıvı tüketiyorum yuruyus yapiyorum ama insan iki kiloda mi veremez,olmuyor ve çok moralim bozuluyor,hiç veremedikce de strese giriyorum,hic bisey yakistiramiyorum kendime.her hafta yeniden basliyorum hic bisey degismiyor,umarım burası bana iyi gelir

Merhabalar okudum kuralları ve kabul ettim.ismim Aysel,30 yaşındayım.biri 3 diğeri 4bucuk aylık iki kızım var.hemsireyim ve doğum iznindeyim.veremedigim dogum kilolarım var.hemen herkes gibi evlendikten sonra kilo almaya başladım 56 kg dan hemen 62 ye ulaşmıştım.ilk doğumunda iki senede verebilmistim doğum kilolarimi.suan 74 kiloyum hedefim 60 kg olmak.kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz gelenimiz gidenimiz hic eksik olmuyor tabi kekler borekler...istah desen cok acik.ama genede karar aldim bikac aydır ugrasiyorum ekmegi kahvaltı hariç bıraktım tabi kekleri börekleri de bol sıvı tüketiyorum yuruyus yapiyorum ama insan iki kiloda mi veremez,olmuyor ve çok moralim bozuluyor,hiç veremedikce de strese giriyorum,hic bisey yakistiramiyorum kendime.her hafta yeniden basliyorum hic bisey degismiyor,umarım burası bana iyi gelir
Hoşgeldin aramıza merak etme emin ellerdesin burda döve döve zayiflatiyorlar :KK73:
Bu arada ben de hemsireyim yaşasın hemşire kardeşliği :KK31:
Boyun kaç peki merak ettim :rolleyes:

Hoşgeldin grubumuza :KK3: düzenli katılım sağlarsan mutlaka buranın faydası olacaktır. Motive olmak için iyi bir yol :KK39: sağlıkla kilo vermeler diliyorum

Menü
Sahur
2kk peynir
Haşlanmış yarım yumurta beyazı
1 kepçe etli corba
Avuç içi kadar kete
Şekersiz çay
İftar
1kepce tarhana çorbası
Avuç içinden azıcık fazla kendi yaptigim tam buğday pide
6 köfte tost makinesinde pişmiş
Yoğurt 1kase
Yarım domates
3hurma
Ara
1 avuc fındık
1 sade maden suyu
2kare kendi yaptigim cikolata
2litre suyu tamamlamama az kaldı
Spor
5dk yürüyüş 5dk kosu
10dk eliptik
10dk bisiklet
1.5 saat bölgesel aletli ağırlıklı çalışma
morordek morordek

Hosgeldin grubumuza. Ben de seninle ayni durumdayim. Dogum iznindeyim. Ben de cok zor kilo veriyorum. Ama gruba girdikten beri eksideyim az da olsa. Motivemi arttiriyor burasi. Sen de faydasini gorursun mutlaka.

Hosgeldin grubumuza. Ben de seninle ayni durumdayim. Dogum iznindeyim. Ben de cok zor kilo veriyorum. Ama gruba girdikten beri eksideyim az da olsa. Motivemi arttiriyor burasi. Sen de faydasini gorursun mutlaka.
Hoşbuldum canım,inşallah ben de vermeye başlarım,biraz hareketsiz bı yasamim var evde olduğumdan, bakalım artık kilo vermeyi umuyorum,hep beraber insallah

Hoşbuldum canım,inşallah ben de vermeye başlarım,biraz hareketsiz bı yasamim var evde olduğumdan, bakalım artık kilo vermeyi umuyorum,hep beraber insallah
Yarın sabah uyandığında tartıl bildirimini yap cuma günleri kilo bildirim günleri hergün menülerimizi sularimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruz sen de yarın yazarsın

Kesinlikle iyi geliyor ördekcim cezaları bile yetiyor diyebilirim hoşgeldin demeden gözünü korkuytayim .bikere zaten daha senin doğum sisiligin gitmemistir diye düşünüyorum 4 5 ay çok kısa bir zaman. 9 10 ayda alınan kilo hemen verilmez herhalde. Birde yemek içinde daha da zor allah iradeni artirsin canım. Bizde kayın Valideile birlikteyiz haliyle çay eksik olmuyor yanında abur cubur. Zor oluyor birde benim de 5 buçuk ve 2 buçuk çocuklar artıkları yemek. Ama sen bir yola girdin ve başarılı olacaksın. Adet oldun mu ben 18 aya kadar adet olmadım.yani vucudum düzene girmedi.oda etkili olabilir. Tekrar Hoş Geldin. ..

morordek morordek
Screenshot_2018-05-25-00-59-59.webp

Kesinlikle iyi geliyor ördekcim cezaları bile yetiyor diyebilirim hoşgeldin demeden gözünü korkuytayim .bikere zaten daha senin doğum sisiligin gitmemistir diye düşünüyorum 4 5 ay çok kısa bir zaman. 9 10 ayda alınan kilo hemen verilmez herhalde. Birde yemek içinde daha da zor allah iradeni artirsin canım. Bizde kayın Valideile birlikteyiz haliyle çay eksik olmuyor yanında abur cubur. Zor oluyor birde benim de 5 buçuk ve 2 buçuk çocuklar artıkları yemek. Ama sen bir yola girdin ve başarılı olacaksın. Adet oldun mu ben 18 aya kadar adet olmadım.yani vucudum düzene girmedi.oda etkili olabilir. Tekrar Hoş Geldin. ..
Hoşbuldum canım.ne bileyim kısa bı zaman ama insan genede bı iki kilo vermek istiyor,bazı insanlarda doğumdan sonra hemen beş on kilo gidiyor,nasıl imreniyorum anlatamam.adet gecen ay başladı,emziriyorum diyemi bilmem istahim çok açık,pilav makarna ekmek yemesem de diğer seyleri çok yiyorum,umarım başarabiliriz hep birlikte

Persembe menü morordek morordek
Sahur
Domates
Peynir
Yagda yumurta
Pide
3hurma cevizli su
Iftar karalahana kök kavurma
1 kaşık barbunya 1 kaşık siyez bulgur pilavı
Semizotu yemegi
Yogurt
Karpuz
1 dilim Şerbetli Turkish Delight antep
Erik
4 galeta çayın yanına tatlı isteğimi bastirma çabası. .
Su 1 lt cevizli
Spor 200 ip 50 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Yürüyüş iptal eşim Teravihe gidince.

Back
X