• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese:)

Dünkü menümü paylaşıyorum. morordek morordek ,

Sahur: 2 yumurta, kredi kartı büyük. peynir, 10 zeytin, domates, salatalık ve 1 kapya biber + az pide

İftar : yarım kase mercmek çorba, patates püreli rosto et, 2 kaşık pilav ve ayran

Su : 1 lt

Spor : 600 ip =120 puan ediyor. Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım cezam tamamlandı.

günaydınlar:KK66:
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

iftar:
2 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı yeşil mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık düdüklüde kendi yağında kavrulmuş et...
1-2 kaşık cacık
şekersiz kayısı komposto (suyu sadece)

sahur:KK43:niyetli değilim daha ama kalkıyorum gün içinde yemek yemiyorum)
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim süzme peynir
3 adet zeytin
1 bardak açık çay

gün içinde suyumu kahvemi içiyorum ama yemek yemiyorum canım çok isterse aktivia sade yoğurt bir iki kaşık o kadar..
dün 76,3 kg idim umarım yarın tam 76 olurumda 1 kg gitmiş olur :KK66:
spor ramazan boyu olmayacak bende ramazandan ötürü değil kayın baba da var evde sere serpe spor yapamıyorum tek kullanışlı ortak alan salon var.eliptik bisikleti de görümcem gaspetti diyetisyeni iki kilo vermeden gelme karşıma demiş :KK70:

Günaydın herkese:)

Dünkü menümü paylaşıyorum. morordek morordek ,

Sahur: 2 yumurta, kredi kartı büyük. peynir, 10 zeytin, domates, salatalık ve 1 kapya biber + az pide

İftar : yarım kase mercmek çorba, patates püreli rosto et, 2 kaşık pilav ve ayran

Su : 1 lt

Spor : 600 ip =120 puan ediyor. Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım cezam tamamlandı.
ben biraz geriden geliyorum da bu yıl kibrit kutusunun yerini kredi kartı mı aldı peynirlerde:D:D:D

Günaydınlar :KK68::KK68:

Öyle gibi duruyor ördeğim.
Bakalım cumaya önemli bir kısmı halledebilirsem, sonrasında yoluma devam :)
1-2 haftaya listedesin o zaman yeniden hedefcim :)
Ay ben fensiii yaaa. Herkes şeymamla karıştırır oldu bizi. Yoksa kardeş miyiz morordek morordek ördekim. :KK70::KK70::KK70:
Ahahah bilmem ki valla :KK53: Gitgide birbirimize benzedik herhalde :KK53:
Ayy, kusura bakma Fancycim ya. :oops:
İkinizin de pek tatlı profil fotoğrafları var, kendiniz de öylesiniz. Karışmış. :KK60:
:KK60:
Carsamba menü morordek morordek
Sahur son 5 dk da
1 ithal muz
3 hurma
Su 3 bardak
Iftar
Kinoalı salatalık domates biber salatası
1 bardak ayran
4 sarma yaprak Bulgurlu
1 servis tabağı büyüklüğünde el açma ince yufka içinde kiymalı gözleme Nami değer etli ekmek kaynana tuzağı Kastamonu etli ekmeği. Zaten annem yüzünden aldık kiloları geleli sabahta uyuyorum. Çay faslı çok olur onunla hedefe nasıl varacagim bakalım. .
Elma
Su 2lt olmuştur sahur dan beri bu su hesabı ramazanda nasıl hesaplaSam bilemedim.
Spor 200 ip 40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Bugün hava iyiydi ya 3 park gezdik bebelerle öğle ayrı akşam ayrı
Cezaları da kaynanana yaptır o zaman :KK53::KK53:
Ben azıcık ceza kesicem o etli ekmeğe 30 puan Cikilatacanavari Cikilatacanavari
morordek morordek
Dün aç kaldım bugün fazla mı kaçırdım acaba
Kahvaltı
Bir kiraz domates
Bir yumurta
Yarım dilim peynir
İki zeytin
Bir minik patates kızartması
Bir bardak süt

Ara
Yarı .Şeftali
İki kayısı

Öğlen
Yarım s bardağı yoğurt 3 kaşık makarna

Ara
1 bardak süt

Akşam
Elim kadar pide
4 kaşık makarna üstüne iki kaşık kıyma sos
4 5 kaşık taze fasulye
Yarım kase ezogelin

Makarna tamamen tesadüfi oldu. Öğlen oğlana yaptım. Kalanı yedim. Akşam eşim iftara istedi.

Şimdilik 2 lt su
Bence çok kötü değil menün sadece akşamki makarna fazla olmuş kızların da dedigi gibi :)
Iyi aksamlar cumleten. Bugun cok mutluyum. Hamilelik oncesi giydigim pantolonlarimdan birinin icine girebildim. 1 -1.5 ay once denedigimde iki ucu arasinda 10 cm kadar mesafe vardi. Simdi kapaniyo:KK49: sanirim her gun olmasa da yaptigim bolgesel egzersizlerin faydasi oldu. Gelelim bugunku menume
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Salatalik domates
1 pankek

Ara
6 7 erik

Ogle
2 kepce corba

Ara
1 seftali
Az yogurt

Aksam
Tavuklu bezelye yemegi
Salata
Yogurt

3 lt su
25 dk bolgesel
1 dk plank
Yaa insan hamilelik öncesi pantalonlarına sığınca müthiş mutlu oluyor değil mi :KK200:
Menülerin çok iyi zaten, sporların da öyle. Bu şekilde devam :spor:
Bugün balkona bir sürü bitki ektik.
Maydanoz, salatalık, domates, soğan, biberiye, biber, bonzai limon gibi gibi :)
Heyecanla boy göstermelerini bekliyorum.
Tohumlar da solomon adalarından.
Hem çok keyif aldım, hem de bilmediğim bir kaç bitki için ne olacak diye meraklandım.
Aslında ne kadar çok küçük küçük şey var keyif alıp mutlu olacağımız.

Bugün bildiğiniz polyana modundayım ama yorgun bir polyana :KK37::KK37:
Ne kadar güzelmiş hedefcim
Ben çok imreniyorum böyle bitki yetiştirenlere. Kendim de yapmak istiyorum ama üşengecim sanırım biraz :oops:
morordek morordek 3 lt de su içtim bu bile az geliyor benim 1,5 yaşındaki sıpa 15dakikada bir emiyor o emdikçe dilim damağım kuruyor
Çok normal canım, ürettiğimiz sütün %80-90'ı su zaten. Bol su içmemiz gerekiyor.
Hayrli geceler kizlarr bgun misafirlikteydim pek giremedim girsemde yazamadim kusura bakmayin
morordek morordek ben smdi listede degilim ya oyuzden cuma iftardan once tartilim diyorum persembe bana erken geliyo nedense bide yarnki tartidan birazcik korkuyorum bgun cok az cıssss kacırdim da:kızgın:
Olur canım sen yarın tartılabilirsin
Bgunku menum

Iftar
1 kepce tavuk corbasi
Yarim tabak tavuk sote az yagli yaptim
Cacik

Arada annemlere caya gittik
3 bardak limonlu sekersiz cay
1 tane seker pare 1 tane lokma tatlisi yedim kac gundur kacamak yapmiyodum biyere gidince nedense heo bole oluyo nese cezama raziyim yarin acisini ckarticam söz morordek morordek :KK17:

Sahur
1 haslanmis yumurta
Salatalik ve yogurt ikilisi

Su suana kadr 6 bardak sahura kadr 2 lt olur
Odem attirici cayimi hazrladik sahur akadr icicem 4 bardak kadr

Spor malesef bgun yok :KK43:

morordek morordek
Valla bu yarışta geride kalıyorsunuz ona göre bak Cikilatacanavari Cikilatacanavari kaçamaksız ilerliyor :p
60 puan ceza yazdım bi de
Bugünkü menüm morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

2dilim tahilli ekmek
1yumurta
8 zeytin
1/2 kk peynir
Domates salatalık
1 TK bal ve kaymak
4 küçük kayisi

1 bardak sut,2 çikolatalı top kendim yaptım az kalorili:dua:

1 tavuk but
2 kaşık makarna
2 adet yeşil biber
1 kase yoğurt

5-6 kaşık kirmizi et
1/2 kase yoğurt
Bol salata

2 çikolatalı top

3.5 lt su,5 bardak çay,1 yesilcayli soda,1 t.kahvesi

Spor:3000 adım
15 dk yürüyüş
10 dk koşu
20 dk pilates
5 dk karın egzersizi:ruh:
Sporların gayet güzel canım. Menün de öyle
Günaydın :)
Bana öğlen gibi geliyor minnak sıpam 6.30da uyandı :işsiz: onun yüzünden kahvaltıyı erken yapıyorum öyle olunca da gün bitmiyor ye babam ye :))
Ahah al benden de o kadar en geç 6:30'da ayaktayız. Kendisi tekrardan sabah uykusuna yatınca anca buraya girebiliyorum :)
günaydınlar:KK66:
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

iftar:
2 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı yeşil mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık düdüklüde kendi yağında kavrulmuş et...
1-2 kaşık cacık
şekersiz kayısı komposto (suyu sadece)

sahur:KK43:niyetli değilim daha ama kalkıyorum gün içinde yemek yemiyorum)
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim süzme peynir
3 adet zeytin
1 bardak açık çay

gün içinde suyumu kahvemi içiyorum ama yemek yemiyorum canım çok isterse aktivia sade yoğurt bir iki kaşık o kadar..
dün 76,3 kg idim umarım yarın tam 76 olurumda 1 kg gitmiş olur :KK66:
spor ramazan boyu olmayacak bende ramazandan ötürü değil kayın baba da var evde sere serpe spor yapamıyorum tek kullanışlı ortak alan salon var.eliptik bisikleti de görümcem gaspetti diyetisyeni iki kilo vermeden gelme karşıma demiş :KK70:
Yarın niyetli olacak mısın parkycim? Gerçi sanırım olmasan da sahura kalkıyormussun.. Nasıl yapalım ne zaman aç oluyorsun sabah mı akşam mı ona göre açken tartılıp bildirim yap bize, seni listeye alalım bu hafta :)

günaydınlarrr

Bugün balkona bir sürü bitki ektik.
Maydanoz, salatalık, domates, soğan, biberiye, biber, bonzai limon gibi gibi :)
Heyecanla boy göstermelerini bekliyorum.
Tohumlar da solomon adalarından.
Hem çok keyif aldım, hem de bilmediğim bir kaç bitki için ne olacak diye meraklandım.
Aslında ne kadar çok küçük küçük şey var keyif alıp mutlu olacağımız.

Bugün bildiğiniz polyana modundayım ama yorgun bir polyana :KK37::KK37:
ayy hedef cim ne güzel yaa maşallah sana benim diktiğim sebzelerime dolu vurdu maalesef herşeyi bu haftasonu yeniden dikeceğim

Bence çok kötü değil menün sadece akşamki makarna fazla olmuş kızların da dedigi gibi :)

Yaa insan hamilelik öncesi pantalonlarına sığınca müthiş mutlu oluyor değil mi :KK200:

Ben çok imreniyorum böyle bitki yetiştirenlere. Kendim de yapmak istiyorum ama üşengecim sanırım biraz :oops:

Çok normal canım, ürettiğimiz sütün %80-90'ı su zaten. Bol su içmemiz gerekiyor.

Valla bu yarışta geride kalıyorsunuz ona göre bak Cikilatacanavari Cikilatacanavari kaçamaksız ilerliyor :p

Ahah al benden de o kadar en geç 6:30'da ayaktayız. Kendisi tekrardan sabah uykusuna yatınca anca buraya girebiliyorum :)

Yarın niyetli olacak mısın parkycim? Gerçi sanırım olmasan da sahura kalkıyormussun.. Nasıl yapalım ne zaman aç oluyorsun sabah mı akşam mı ona göre açken tartılıp bildirim yap bize, seni listeye alalım bu hafta :)
yarın standart vakvakcığım akşam eve gidince tartılıp programa girip kilomu yaziciğğğim :KK66:beni oruç say :KK70:gireyim artık listeye da:D

Dünkü menüm morordek morordek
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık sütlü kahve
Öğle:etli nohut yemeği yoğurt
Ara:4parça bitter çikolata 10fındık 3hurma
Akşam: mercimek çorbası ciğer şiş salata 2hurma şalgam minik bir dilim şerbetli tatlı
(Dün ve bugün iftar organizasyonu var dışarda yiyince de fazla kaçıyor normalde akşam yemeğini erken yemeğe başlamıştım tam da kaçamaklarım azalmıştı:()
Su 2lt, 250ip Cikilatacanavari Cikilatacanavari

evet ama bgun hemen toparlicim kendimi insallahh :KK52:

yarın standart vakvakcığım akşam eve gidince tartılıp programa girip kilomu yaziciğğğim :KK66:beni oruç say :KK70:gireyim artık listeye da:KK70:
Tamam o zaman akşama bekliyorum bildirimini ;)
Akşam: mercimek çorbası ciğer şiş salata 2hurma şalgam minik bir dilim şerbetli tatlı
(Dün ve bugün iftar organizasyonu var dışarda yiyince de fazla kaçıyor normalde akşam yemeğini erken yemeğe başlamıştım tam da kaçamaklarım azalmıştı:KK43:)
4 parça bitter çok olmuş canım arada, akşama da şerbetli tatlı :olamaz:
40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

(Dün ve bugün iftar organizasyonu var dışarda yiyince de fazla kaçıyor normalde akşam yemeğini erken yemeğe başlamıştım tam da kaçamaklarım azalmıştı:KK43:)
cezayı burdan mı düşeyim yenisini mi yazayım morordek morordek

Bende unutmadan dünkü menümü yazayım. morordek morordek
Uyanınca 2 bardak ödem suyu

08.00 kahvaltı
Yarım şeftali, yarım Elmalı chia pudingi
1 haşlanmış yumurta
Kuruyemiş

15:00
Ton balıklı salata
1 muz
1 elma