• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar herkese...
Dünkü menüm morordek morordek
Sahur
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Az krem peynir
  • 4 zeytin
  • Domates salatalik
  • Bitki çayı
  • 1 şişe maden suyu
İftar
  • 2 lahmacun
  • 1 bardak ayran
  • Bitki çayı
  • 1 dilim kremalı pasta
2 lt su

Merhabalar herkese...
Dünkü menüm morordek morordek
Sahur
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Az krem peynir
  • 4 zeytin
  • Domates salatalik
  • Bitki çayı
  • 1 şişe maden suyu
İftar
  • 2 lahmacun
  • 1 bardak ayran
  • Bitki çayı
  • 1 dilim kremalı pasta
2 lt su
Kremalı pasta hem de 1 dilim başla bence spot yapmaya ordekim görmeden :duduk:

hedef38beden hedef38beden bereketli olsun. Annemde kaynanam yani severim kendini o da dikti bugün biber bizim bahçeye Salyangozlar için :KK39: acayip salyangoz var bizde. Bakalım ne olcak.
Cherry Mom Cherry Mom talihsizlik için Üzgünm canım

Salyangozları mı kovuyormuş bitkiler? İlk kez duydumç öğrenmiş oldum. o_O

Günaydınlar :KK68::KK68:

1-2 haftaya listedesin o zaman yeniden hedefcim :)

Ahahah bilmem ki valla :KK53: Gitgide birbirimize benzedik herhalde :KK53:

:KK60:

Cezaları da kaynanana yaptır o zaman :KK53::KK53:
Ben azıcık ceza kesicem o etli ekmeğe 30 puan Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Bence çok kötü değil menün sadece akşamki makarna fazla olmuş kızların da dedigi gibi :)

Yaa insan hamilelik öncesi pantalonlarına sığınca müthiş mutlu oluyor değil mi :KK200:
Menülerin çok iyi zaten, sporların da öyle. Bu şekilde devam :spor:

Ne kadar güzelmiş hedefcim
Ben çok imreniyorum böyle bitki yetiştirenlere. Kendim de yapmak istiyorum ama üşengecim sanırım biraz :oops:

Çok normal canım, ürettiğimiz sütün %80-90'ı su zaten. Bol su içmemiz gerekiyor.

Olur canım sen yarın tartılabilirsin

Valla bu yarışta geride kalıyorsunuz ona göre bak Cikilatacanavari Cikilatacanavari kaçamaksız ilerliyor :p
60 puan ceza yazdım bi de

Sporların gayet güzel canım. Menün de öyle

Ahah al benden de o kadar en geç 6:30'da ayaktayız. Kendisi tekrardan sabah uykusuna yatınca anca buraya girebiliyorum :)

Yarın niyetli olacak mısın parkycim? Gerçi sanırım olmasan da sahura kalkıyormussun.. Nasıl yapalım ne zaman aç oluyorsun sabah mı akşam mı ona göre açken tartılıp bildirim yap bize, seni listeye alalım bu hafta :)

İnşallah bakalım ördeğim. Bugün sabit çıktım ama yarına kısmet.

Aslında ben de baya üşengeç bir insanım ama arada hevesleniyorum işte :)

günaydınlarrr

ayy hedef cim ne güzel yaa maşallah sana benim diktiğim sebzelerime dolu vurdu maalesef herşeyi bu haftasonu yeniden dikeceğim

Ayy kıyamam kaptanım. Bahçede pek sıkıntı çok tabi. Direkt fide olarak mı ektiniz siz? Alan da büyük, kışlıkları da bahçeden yaparsınız siz.

Anamm bedduaya gell:lülülü:
Nese senin simdi spordan sonra karnin acıkır enerjiye ihtiyacin olur gitde bi fıstıklı baklava ye canim enerji kaybetme:KK53:
Ayy bu kadar spora aciyorum yer miyim hiç Ne kadar cnm açıyor spor yaparken boşa gitsin istemem bi de spor yaptıkça yemek yiyesim gelmiyor ya:süslü:

Ama ama ama..
Ben bugün çarşamba zannediyorum.
Üzgünüm bebegim hatırlatmış gibi oldum :110:

Ayy bu kadar spora aciyorum yer miyim hiç Ne kadar cnm açıyor spor yaparken boşa gitsin istemem bi de spor yaptıkça yemek yiyesim gelmiyor ya:süslü:

Üzgünüm bebegim hatırlatmış gibi oldum :110:

Dune kadr bende oleydim canim yaptigim spor bosa gtcek dye hic bi kacamak yapmadim bu hafta taki dune kadar azıcık ucundan yidim bence sende ye bsey olmaz:KK45:

Günaydınlar :KK68::KK68:

1-2 haftaya listedesin o zaman yeniden hedefcim :)

Ahahah bilmem ki valla :KK53: Gitgide birbirimize benzedik herhalde :KK53:

:KK60:

Cezaları da kaynanana yaptır o zaman :KK53::KK53:
Ben azıcık ceza kesicem o etli ekmeğe 30 puan Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Bence çok kötü değil menün sadece akşamki makarna fazla olmuş kızların da dedigi gibi :)

Yaa insan hamilelik öncesi pantalonlarına sığınca müthiş mutlu oluyor değil mi :KK200:
Menülerin çok iyi zaten, sporların da öyle. Bu şekilde devam :spor:

Ne kadar güzelmiş hedefcim
Ben çok imreniyorum böyle bitki yetiştirenlere. Kendim de yapmak istiyorum ama üşengecim sanırım biraz :oops:

Çok normal canım, ürettiğimiz sütün %80-90'ı su zaten. Bol su içmemiz gerekiyor.

Olur canım sen yarın tartılabilirsin

Valla bu yarışta geride kalıyorsunuz ona göre bak Cikilatacanavari Cikilatacanavari kaçamaksız ilerliyor :p
60 puan ceza yazdım bi de

Sporların gayet güzel canım. Menün de öyle

Ahah al benden de o kadar en geç 6:30'da ayaktayız. Kendisi tekrardan sabah uykusuna yatınca anca buraya girebiliyorum :)

Yarın niyetli olacak mısın parkycim? Gerçi sanırım olmasan da sahura kalkıyormussun.. Nasıl yapalım ne zaman aç oluyorsun sabah mı akşam mı ona göre açken tartılıp bildirim yap bize, seni listeye alalım bu hafta :)

Hem de nasil mutlu oldum. Gaza geldim resmen.

Dune kadr bende oleydim canim yaptigim spor bosa gtcek dye hic bi kacamak yapmadim bu hafta taki dune kadar azıcık ucundan yidim bence sende ye bsey olmaz:KK45:
Resmen suç ortağı arıyon kendine :KK70:
Salı günü annem elmalı kurabiye yapmış o kadar severim ki anlatamam ama anne dedim bu hafta olmaz yiyemem ama kalmışsa yarın yiyecem yarısını kalmamışsa ne mutlu bana :KK73::KK73:

Back
X