Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akçay’da esımın halasına geldık. Yan komşunun çocukları halamda. En küçük 6 aylık 4 yas ve 9 yas kız çocuğu. Anne baba ıste yanlarında da 2 yas oğlan varmış.
9 yasındakı çocuk 2 karidesine bakıyormuş evde sabah 9 akşam 10. Üzüldüm çocuk çocukluğunu yasıyamıyor. Bu kadarda sorumsuzluk olmaz. 9 yasındakı çocuk bıberonla süt su ıcırıyormus.uyutuyormus bezını degıstırıyormus.
Kardesıne omlet bıle yapıyormuş.
Bugün saklambaç oynuyorlarmış. 6 aylık çocuğu gardıroba saklamıs. Halam gıdınce çocuğu bulmuş korkmuş çocuk karanlık yerde. Bogulabılırde.
Allah yardımcıları olsun. Baskada bırsey elden gelmıyor
Allah akıl fikir versin o çocuğa mı güvenip yapmışlar bebek yazık

Akçay’da esımın halasına geldık. Yan komşunun çocukları halamda. En küçük 6 aylık 4 yas ve 9 yas kız çocuğu. Anne baba ıste yanlarında da 2 yas oğlan varmış.
9 yasındakı çocuk 2 karidesine bakıyormuş evde sabah 9 akşam 10. Üzüldüm çocuk çocukluğunu yasıyamıyor. Bu kadarda sorumsuzluk olmaz. 9 yasındakı çocuk bıberonla süt su ıcırıyormus.uyutuyormus bezını degıstırıyormus.
Bugün saklambaç oynuyorlarmış. 6 aylık çocuğu gardıroba saklamıs. Halam gıdınce çocuğu bulmuş korkmuş çocuk karanlık yerde. Bogulabılırde.

Cok uzuluyorum boyle seyler duyunca. Anne baba calisiyosa neden bakici tutmazlar aklim almiyo. Icim ciz etti resmen.

Benimki efsane ya hu
58,5 hamile kaldım 84le doğuma girdim.
Oğlumun ilk doğum gününde 54'tüm. Sonra ufaktan almaya başladım geri 62yi gördüm. Şimdi tatil öncesi 58.1e kadar düştüm.
valla supersin ozman verebildiysen ne mutlu sana canim:KK39:

Iyi geceler cumlete. Bugunku menum
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates
Peynir
1 dilim ekmek

Ogle
2 lahmacun
Ayran

Aksam
3 cig kofte
Kucum kase yogurt

2 lt su
20 dk yuruyus
10 dk zumba
40 dk bolgesel
memude sporda super canimm masallah pıtırcıgım benim:KK9::nazar:

ayy cok uzuldum yaa rabbi yardimcilari olsun ama anne baba demeye bin sahit ister sartlar ne olursa olsun 6 aylik bir bebegi sen nasil 9 yasnda ki cocuga teslim edersin nasil bi akil nasl bi zihniyet gerckten cok uzuldum ben acda olsam dısardada yatsam brakmam sırtimda tasirim gene brakmam :KK43:

Yaaaa ne kadar üzücü ve tehlikeli bir durum. Belki çalışmak zorundalardır ama başka çözüm yolu bulamamışlar mı. Çocuk çocuğa emanet edilmez ki :KK12:

Menü
Sabah
2 kk kek
1kk peynir 2 zeytin
Şekersiz çay

Ara ayran

Öğlen yarım kase yayla çorba

Ara ayran

Akşam
1 İzmir köfte
1 yk pirinç pilavı
1 çatal kadayıf
Yarım kase mercimek çorba
1 kase cacık

Kaçamak 3 top dondurma
Su 2 lt

Spor
2 buçuk saat yürüyüş
10 dk alt bacak bölgesel

Boynum tutuldu çok kötüyüm kızlar oyy ki ne oyyy :(
morordek morordek fancynancy fancynancy

Kızlar ya müthişsiniz ne güzel gaza gelmissiniz bileydim bu grup işini önceden yapardım :KK53:

Dahil tabi ki canım dün başladı haftaya perşembe son

Anladım sorun olduğunu zaten, cevapla demişsin ama mesajın yoktu falan :) neyse olur öyle şeyler

Hehe ne güzel olmuş :)

Evet canım dahil, merak etmeyin :)

O zaman birini daha bulun grup değiştirmek isteyen varsa onunla değişin aynı gruba gidin. Eşit sayıda yapmaya çalışmıştım çünkü :)
Kimi bulucaz bilmiyorum ki var mı grup değişikliği yapmak isteyen kızlar :KK54:

Bgunku menum ve sporum :KK53:

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 hindi salam
2 kare kasar peynir
Nescafe
2 günkurusu

Oglen
1 kase yogurt
1 salatalik
1.5 kasik yulaf kepegini karistirdim afiyetle yedim:KK48:

Arada
2 kirmizi erik
2 hurma
2 gün kurusu

Aksam
1 yaril haslanmis tavuk gogsu
10 aci biber tursusu
1 salatalik tursusu

Arada
sekersiz turk kahvesi
2 hurma
1 günkurusu

Su 2lt
4 bardak odem attirici cay

Sporrr:cool:
Gün icerisinde toplam 800 ip atlama :spor:
30 dakika tempolu yuruyus:rapci:
30 dakika zumba:KK73:
15 dakika bölgesel egzersiz:KK6:
1 dk plank:21:

morordek morordek

Cok uzuluyorum boyle seyler duyunca. Anne baba calisiyosa neden bakici tutmazlar aklim almiyo. Icim ciz etti resmen.
Bende çok üzüldüm. Halam yardımcı olmaya çalışıyor ama yaşlı ve hasta kendını zor ıdare edıyor. Kendı ıslerınde çalışıyor. Eleman bulamadıkları ıcın ıse gıdıyormus. Çocuklara bakıcı tutmak akıllarına gelmıyor nede olsa bakıcıları abla var. Sıkayet edeceksın boylelerını. Sabahtan aksama kadar nasıl bırakır bı anne. Geceden çocuklara yemek de yapmıyormuş. 9 yasındakı abla kendısı evde bırseyler yapıyormuş.

Bende çok üzüldüm. Halam yardımcı olmaya çalışıyor ama yaşlı ve hasta kendını zor ıdare edıyor. Kendı ıslerınde çalışıyor. Eleman bulamadıkları ıcın ıse gıdıyormus. Çocuklara bakıcı tutmak akıllarına gelmıyor nede olsa bakıcıları abla var. Sıkayet edeceksın boylelerını. Sabahtan aksama kadar nasıl bırakır bı anne. Geceden çocuklara yemek de yapmıyormuş. 9 yasındakı abla kendısı evde bırseyler yapıyormuş.
Ay nolur anlatma karnima agrılar giriyo ne sorumsuz insallar ya gercekten bole seyler duydukca kahroluyorum:KK43:

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 hindi salam
2 kare kasar peynir
Nescafe
2 günkurusu

Oglen
1 kase yogurt
1 salatalik

Arada
2 kirmizi erik
2 hurma
2 gün kurusu

Aksam
10 aci biber tursusu
1 salatalik tursusu

Arada
sekersiz turk kahvesi
2 hurma
1 günkurusu

Su 2lt

morordek morordek
Spor superrr pıtırcıkkk.

Hiç endişelenme bebeğim. :KK39:

Bende yazlığa gidiyorum :-) ama kocam sağolsun çok kalmamızı istemiyor bende kıyamıyorum yoksa bana kalsa 1 haftadan önce dönmem.

Di mi. :rapci:

Ahahahaa fenaaaaa.

Bırak yaaaa, kp baksın biraz size :KK70::KK70: toplaşıp sıkıştırıp bi yerde dövelim mi çiklatım. :-)

Ahahahaa 2 no uyudu 1i de halledince ısınmaya başlıciiimmm.
Evet bana çok mantıklı geldi bu fikir ben hiç duymadım bunu sayalım siz hallediverin :KK70::KK70:
Ayy benim ki daha 19 aylık ablası buna benden başkası katlanamaz zaten çok yaramaz:))
3yaşına gelsin babasının iş yerinde kreş var oraya vercem ozamn işte spora spor demem başka bişey derim :KK53:
Uçma aman dikkat et :confused:
İşte hep söylerim herkes anne baba olmamalı cnm :KK34:

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 hindi salam
2 kare kasar peynir
Nescafe
2 günkurusu

Oglen
1 kase yogurt
1 salatalik

Arada
2 kirmizi erik
2 hurma
2 gün kurusu

Aksam
10 aci biber tursusu
1 salatalik tursusu

Arada
sekersiz turk kahvesi
2 hurma
1 günkurusu

Su 2lt

morordek morordek
Senin sporunu yirim :KK75::KK36:

Menü
Sabah
4yk yulaf sütle kakaoyla pişirdim Üzerine 1 kuru incir yarım şeftali 3 gün kurusu kayisi 1tk findik ezmesi biraz findik attim
Ara
Bir avuç fındık
Ara öğün sıvı bi şey gördüm onu denedim
2 üçgen dilim karpuz yarım limon 1 salatalik 1 sade maden suyu bizzzttt çekiyoruz afiyet olsun
Küçük bi bardak içtim
Aksam
1 firinda büyük balık
Salata
1 cay b. Rakı o_O
Biraz firinda kızarmış peynir
Ara
Sade Türk kahvesi
Ödülüm olan profiterol :işsiz:
Su 2.5lt
Spor
300 ip
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk bisiklet
60dk ağırlıklı bölgesel çalışma :lülülü:

Menüm
Kahvaltı
Menemen zeytın peynır lor
Ara
Bulgurlu salata 3 kaşık

Akşam
4 çatal fırın tavuk
3 kaşık pılav
Halka seklınde yapılmış mınık karnıyarıl 1 tane
3 dilim karpuz
Yoğurt
Bugün baya su ıctım.
Gündüz yaptıgım spora kaldığım yerden devam edecektim ama hem yorulmuşum hemde keyfım yok. Bugünlük yeter

10 dk cardıo
Yarım saat bölgesel hareket pilates tarzı
100 ıp atlama
10 sguat
2 saat hızlı yürüyüş (bebek arabasıyla bir:)) )
Başka bırsey yapmadım galıba not alayım dıyordum unuturum dıye :)))
Neyse aklıma gelırse yazarım.
Bacaklarım muthıs derecede agrıyor fazla yoruldular. :)
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Back
X