Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben yarın artı geliyorum günlerdir deli gibi spor yapıyorum öyle abartılacak bişey de yemiyorum ama artı yani kaçarı yok hem de 1 kilo falan bana da yazık değil mi ya moralim bozuldu :kızgın:
Neden oyle oldu acaba canin ya. Biraz dinlendir vucudunu bence.
İlk dıyete başladığımda 4 kılo verdım 1 ayda. Sımdı neredeyse 2 aydır 1 kılo bıle veremedım.
Detoks yapıcam evde bı dursam olcakda ama yapamıyorum ıste. Dıyetısyene gıdeyım tekrar dıyorum ama onada fırsat bulup gıdemedım. Bu hafta spor yaptım hep tarçınlı su yesıl çay vs de ıctım ama yok ınmıyor. Karbonhidrattan mümkün olduğunca uzağım. Eksıler yakında gelır ıns ben dıyetten sıkılmadan :)))
Ben de bu sekildeyim ya 3 haftadir 62ye inemedim saka gibi. Bu hafta inebilir miyim hic fikrim yok

Selam canlar ben bu aralar çok yoğun olduğum için kaptanimdan izne ayrilmak istediğimi söyledim kaptanimda ayirdi sağolsun ama tatil düğün misafir islerim bitsin geri geleceğim. 3 gün koyde dayimin düğünü olacak.Sonra deniz tatili katinvalideye gidilip kalinacak ozamana kadarda kilo almamaya calisiyorum hala yediklerime dikkat ediyorum izindeyim diye yemeklere saldirmiyorum

Bu tarifi denedim bugün tatlı krizine karşı hoşuma gitti tavsiye ederim herkese :)

Eklentiler

• B9EAB2FE-5D9D-4DBB-BBF8-997B3FF747C0.webp
    B9EAB2FE-5D9D-4DBB-BBF8-997B3FF747C0.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 27
Ben yarın artı geliyorum günlerdir deli gibi spor yapıyorum öyle abartılacak bişey de yemiyorum ama artı yani kaçarı yok hem de 1 kilo falan bana da yazık değil mi ya moralim bozuldu :kızgın:
Regl dönemi mi ciklatım? Spordan da olabilir?
İlk dıyete başladığımda 4 kılo verdım 1 ayda. Sımdı neredeyse 2 aydır 1 kılo bıle veremedım.
Detoks yapıcam evde bı dursam olcakda ama yapamıyorum ıste. Dıyetısyene gıdeyım tekrar dıyorum ama onada fırsat bulup gıdemedım. Bu hafta spor yaptım hep tarçınlı su yesıl çay vs de ıctım ama yok ınmıyor. Karbonhidrattan mümkün olduğunca uzağım. Eksıler yakında gelır ıns ben dıyetten sıkılmadan :)))
İşte arada vücudu şaşırtmak gerek sanırım takıldı mı takılıyor. Fırsat bulursan çok zorlamayacak bir detoks düsünebilirsin :)
Aa ben kumpiri kaçamak olarak düşünmemiştim hiç :KK43:
Bu hafta neredeyse her gün kaçamak yapmışım, puanım da çok düşük o yüzden:KK43: Cherry Mom Cherry Mom idolüm sensin seni örnek alıcam bu hafta
Kumpiri kaçamak olarak düsünmemek :KK53::KK53:
Sen çok yanlış gelmişsin :KK53::KK53:
Aynen öyle oldu
:))
Neyse kusurumuza bakma artık seni güzel ağırlayamadık. Bi kahve ikram edelim :)
Ayy bu arada morordek morordek yaa bizim grubun adı pötürcükya bana selüliti çağrıştırıyor :bicak:
Te Allahım ya sizi bana sayıyla mı veriyorlar :KK53::KK53:
Ne olsun o zaman haftaya değiştirelim grupların adını :-)
portakal gabığı diyeydi iyidi:63:,yaşlandı bu keptin yaşlandı:KK70:
Gene arkamdan konuşmalar :KK67::p
Selam canlar ben bu aralar çok yoğun olduğum için kaptanimdan izne ayrilmak istediğimi söyledim kaptanimda ayirdi sağolsun ama tatil düğün misafir islerim bitsin geri geleceğim. 3 gün koyde dayimin düğünü olacak.Sonra deniz tatili katinvalideye gidilip kalinacak ozamana kadarda kilo almamaya calisiyorum hala yediklerime dikkat ediyorum izindeyim diye yemeklere saldirmiyorum
Evet karabiberim yoğunluğunun geçmesini ve dönmeni bekliyoruz :)
Yemeklere saldırmaman güzel, hemen geri alalım seni listeye :)
morordek morordek keptinim vakvağım yıllık izinleri şimdiden bildiriyorsak ağustos ayını bana kes neredeyse bir ay memlekette olacam ama kilo almayacam söz:KK66:
Yerine bakacak elemanı bulursan anca öyle izne çıkabilirsin :KK53::KK53: Memur kafası :KK53::KK53:
Şimdiden söylersen unuturum şekerim sen bana yaklaşınca tekrar bi söyle en iyisi, ona göre o hafta not düşeriz ;)

İşte arada vücudu şaşırtmak gerek sanırım takıldı mı takılıyor. Fırsat bulursan çok zorlamayacak bir detoks düsünebilirsin :)

Yerine bakacak elemanı bulursan anca öyle izne çıkabilirsin :KK53::KK53: Memur kafası :KK53::KK53:
Şimdiden söylersen unuturum şekerim sen bana yaklaşınca tekrar bi söyle en iyisi, ona göre o hafta not düşeriz :KK66:
Karbonhidrat evet de kızartma değil ya görün patates gibi düşündüm ben , patatesin sağlıklı hali :D

şimdi baktım da vakti zamanında aynı kiloda olduğum insanlar 80'li kilolara düşmüşler 60'lara düşen var :eek: sinir oldum çok :KK14:
Sen de olacaksın tabi ki cnm çok iradeli gidiyorsun :nazar:

Şimdiden söylersen unuturum şekerim sen bana yaklaşınca tekrar bi söyle en iyisi, ona göre o hafta not düşeriz :KK66:
Mense 1.5 hafta var ordekim valla akşam bide kayınvalidemin doğum günü var :bicak:
Ben bugün öğleden sonra kapattım sporu artık cumartesi biraz spor yapicam :duduk:

Kusura bakmayin kizlar ve morordek morordek ben yine acil tatile gitmem gerektigi icin giremedim ama zaten listede degil izindeydim diskalifiye niye oluyorum anlamadm listeye girmeden izindeyken diskalifiye nasl oluyor? Ben de yazn islerim ve sik sik tatile gidisimizden dolayi aktif olamiycagimi ve uzun bir sure izinden donup listeyw girmemem gerektigini anladgmi soyliycektm ama zaten izindeym yani ekstra bir uygulama gerekiyor mu?

slm kızlar
genelde okuyorum bağımlılık olmuş burası ve kesinlikle izin yaramaycak banada abartmamaya çalışıyorum ama bakalım yarın sabah ne gostercek benim emektar tartım yoldayım otobüste.
yarın akşam bol bol oynayıp kurtları ve kalorileri atarim inşallah.
cuma günü Iyi olur inşallah takım için.
Bazı takımlar kalabalık bazı takımlarda fazla kilolular var bu denge nasıl sağlanıyor merak ettim.

Kusura bakmayin kizlar ve morordek morordek ben yine acil tatile gitmem gerektigi icin giremedim ama zaten listede degil izindeydim diskalifiye niye oluyorum anlamadm listeye girmeden izindeyken diskalifiye nasl oluyor? Ben de yazn islerim ve sik sik tatile gidisimizden dolayi aktif olamiycagimi ve uzun bir sure izinden donup listeyw girmemem gerektigini anladgmi soyliycektm ama zaten izindeym yani ekstra bir uygulama gerekiyor mu?
Selam canım diskalifiye mi olmuşsun

Dedemiz yok :KK43: 1 anneannemiz var 4 tane de torun. Kızkardeşimin de ikizleri var. Çok küçükler laftan da anlamıyorlar. Biraz zor o yüzden. Azıcık daha büyümeleri lazım.
Anladım canım zor olur tabi öyle tatil daha çok çocuklar için.bize hep yorgunluk :)

Biz gruplara ayrıldık kaptanımız ayarladı grupları spor ve menü yarışması yapılıyor geçen hafta açıklanmıştı izinde olmanıza rağmen burada olacağınızı söylediğiniz için gruplara eklendiniz bundan da bilginiz vardı eğer bir gruptaki kişiler yarismadiginda menü bildirmediginde otomatikman geride kalmış oluyor motivasyon açısından düşüklüğe sebep oluyor. Keşke burada olmayacağını haber verseydin hiç gruba eklenmezdin herkesin telefonunda internet var haber vermeliydin bence kısacası takımdan değil o yarışmadan diskalifiye edildin

2 gruba ayrilmistik ordan diskalifiye edildin. Takimdan degil anladigim kadariyla

Selam şekerler.
Umarım herkes iyidir ve yarın güzel sonuçlar alırız.
Kilom sabit gibi benim. Bugün bir atak için büyük sporlar planlıyorum ama bakalım ne olacak.
Ben de 3 haftadir hedefledigim 62ye inemeyecegim sanirim. Saka gibi resmen. Cocuklardan firsat bulursam ben de spor yapacagim insallah

merhabalar Canlar. Dün maalesef kanamam oldu acile gittik. Kese yerinde duruyordu birşey yapmaya gerek yok, zaten ilaç kullanıyorsun dedi acildeki doktor. Bu sabah normal kontrolüm vardı. Kese duruyordu ama kanamayı sorun etti doktor. Bir tane düşük önleyici iğne vuruldum. Şimdi yine transferin başındaki gibi yatış durumuna geçtim. İnternet ortamından da biraz uzaklaşmak istiyorum. Arada girer sizinle hasret gideririm veya yazdıklarını okurum :KK200: umarım güzel haberlerle gelebilirim. Hepinize kilo vermede başarılar diliyorum :KK68:

Back
X