- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #290.701
O kadar kötü oldum ki yediklerimden midem kabul etmedi kustumbence sen bildirim yapma dunyadan kaybollll yok et kendini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar kötü oldum ki yediklerimden midem kabul etmedi kustumbence sen bildirim yapma dunyadan kaybollll yok et kendini![]()
miden bile isyan bayraklarini cekmisO kadar kötü oldum ki yediklerimden midem kabul etmedi kustum![]()
Çok korkuyorummiden bile isyan bayraklarini cekmisyahuu ne yedin okadrr menunu yazda gorelim
![]()
Çok korkuyorum![]()
nese sadece incecik bi pasta ama sanki dger gunlere gore cok yemissin insallah sabaha suoriz olursa sabit gelirsin canimMenü
Sabah 3 hurma
Ara bir sürü karpuz
2 sade türk kahvesi
1 2si 1 arada nescafe
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe tarhana
Patlican kozleme salata
Salata
1yk yogurtlu kızartma
2 parça tavuk eti büyüktü biraz
6 tane köfte
Yarım bardak ayran
Ara
İncecik bir dilim pasta
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Su saymadım ama az oldu biraz
Spor
30 dakika kango jumps
Pastanin birazını kusmus olabilirim![]()
Sabit zor da keşke +500 falan olsa maxnese sadece incecik bi pasta ama sanki dger gunlere gore cok yemissin insallah sabaha suoriz olursa sabit gelirsin canim![]()
Okadr vahim diyosun nese yasayıp gorucez ama canini sıkma belki yedigin bsey ödem olmustur sadece incecik bi dilim pastayla olucak sey degil canim sen dahada sarıl diyetine moral bozmak yokSabit zor da keşke +500 falan olsa max
Pazartesi detox yapicam 3 günlük 80 den çok sıkıldımOkadr vahim diyosun nese yasayıp gorucez ama canini sıkma belki yedigin bsey ödem olmustur sadece incecik bi dilim pastayla olucak sey degil canim sen dahada sarıl diyetine moral bozmak yok![]()
Te Allahım ya sizi bana sayıyla mı veriyorlar
Ne olsun o zaman haftaya değiştirelim grupların adını![]()
merhabalar Canlar. Dün maalesef kanamam oldu acile gittik. Kese yerinde duruyordu birşey yapmaya gerek yok, zaten ilaç kullanıyorsun dedi acildeki doktor. Bu sabah normal kontrolüm vardı. Kese duruyordu ama kanamayı sorun etti doktor. Bir tane düşük önleyici iğne vuruldum. Şimdi yine transferin başındaki gibi yatış durumuna geçtim. İnternet ortamından da biraz uzaklaşmak istiyorum. Arada girer sizinle hasret gideririm veya yazdıklarını okurumumarım güzel haberlerle gelebilirim. Hepinize kilo vermede başarılar diliyorum
![]()
DUYURU
Yarın grupları yenileyeceğim hanımlar. Grup dediğim Pıtırcıklar ve Pötürcükler (yanlış anlaşılma oluyor sonra)
Dahil olmak ya da çıkmak isteyen varsa bana haber versin sonra gruplar yarı yolda kalıyor. Bu haftaki yarış hiç adil olamadı maalesef
Yaa yaaa gidip kendiniz görmeniz daha iyi aslındaYahu bu 7.takım perşembe akşamları bişey yemiyormuş erken yiyorlarmışbende öyle bir yemişimki 6dan beri yediklerim fazla geldi rahatsız ediyor
![]()
Peki canım bu hafta dahil etmiyorum seni o haldeBen katilmasam iyi olacak canim. Oglum hasta bu hafta cok zorladim kendimi grupta oldugum icin.
Tamamdır seni ekliyorum kardelencim :)Ben de istiyoruuummm
Suzicim güzel haberlerini bekliyoruz. Kalp atışını duyunca yaz mutlakaCanlar her zamanki gibi desteğiniz için teşekkür ederim. Bende sakin olmaya çalışıyorum ama dün akşam hiç sakin olamadım maalesef. Kesin düştü dedim. Haftaya kalp atışı için gideceğiz. Güzel dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ediyorum.![]()
Aynen cnm annemindi bugün de kv demindi ilk defa doğum günü kutlanmis hediye almış dünyalar onun oldu ağladı bide çok duygulandımama pastadan da gömdüm
![]()
Akşam çok olmuş cidden, miden bile isyan etmiş baksanaMenü
Sabah 3 hurma
Ara bir sürü karpuz
2 sade türk kahvesi
1 2si 1 arada nescafe
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe tarhana
Patlican kozleme salata
Salata
1yk yogurtlu kızartma
2 parça tavuk eti büyüktü biraz
6 tane köfte
Yarım bardak ayran
Ara
İncecik bir dilim pasta
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Su saymadım ama az oldu biraz
Spor
30 dakika kango jumps
Pastanin birazını kusmus olabilirim![]()
Sağlık olsun ciklatım haftaya güzel bir eksiyle gelecegine eminimİlk bildirim 80.3 yani +700 üzgünüm ama haftaya kesinlikle telafi edicem![]()
Aa güzelmiş, bu hafta öyle yapayımbence çıtırcıklar ve pıtırcıklar olsun![]()
Candycim şu an takımda yer var ama açıkçası bence biraz daha liste dışı takılmalısın çünkü buraya başladığın ilk hafta artı gelmiştin, hem de nasıl bir artıgençler kilo bildireyim önce
(candy_candy/134,9/134,6/0,3/%0,22)
eve ayağımı bastığım an tartıda 137,8 çıkmıştım annemin tartısında yola çıkarken 135,4 tü sanırım yalan olmasın. birazı tartı farkı belki ama çoğu ödem kendimi biliyorum ve dün dikkat edebilmiş olsaydım eğer 133 ü görecektim çünkü önceki sabah 134,6 yı görmüştüm.
dün yapamadım pek kayınvalidemin güzel yemeklerinden yedim menüde yazıcamzaten bu haftayı bi alıştırma süreci olarak geçirmek istemiştim. kitaptaki programa bu pazar başlıyorum ama nasıl başladığını söylemicem kesin beni topa tutarsınız
menümü bildirdiğimde görürsünüz
ama şunu söyleyebilirim sadece 1 güncük
Tahıl beyin yaşam planı benim için bu cumartesi saat 19'da başlıyorbi de listede boşluk varsa girmek isterim çünkü haftaya iyi kilo vericem
morordek
![]()