Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
Salatalik domates
3 yesil zeytin

Arada
5 hurma
2 günkurusu

Aksam
Fırında pismis 1.5 tavuk pirzola
Salata
Cacik

Su 1.5 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
20 dakika yuruyus
5 dakika bölgesel
1700 ip atlama (sabahtan aksama kadr her vakit buldugumda ip atladim insallah yarina bacaklarimi hissederim)

morordek morordek

Perşembe menü
Kahvaltı
Peynir zeytin domates salatalık 3 dilim ekmek
1 yum sarısı
Şekersiz çay

Ara
1 çb yağsız süt

Öğlen
Yarım yk kuskus salatası 1 yk erişte
1 kase çorba

Ara
1 tane çiğköfte (el yapımı bulyonsuz ketçapsız)
1 ayran

Akşam
2 yk pilav
Yarım kase mercimek çorba

2 top şekersiz meyve dondurması (sorbe tarzı donmuş meyve aslında

Su 1 buçuk lt
2 soda

2 saat denizde debelenme
1 buçuk saat yürüyüş
15 squat morordek morordek

Menü
Sabah 3 hurma
Ara bir sürü karpuz
2 sade türk kahvesi
1 2si 1 arada nescafe
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe tarhana
Patlican kozleme salata
Salata
1yk yogurtlu kızartma
2 parça tavuk eti büyüktü biraz
6 tane köfte
Yarım bardak ayran
Ara
İncecik bir dilim pasta
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Su saymadım ama az oldu biraz
Spor
30 dakika kango jumps
Pastanin birazını kusmus olabilirim :bicak:

Menü
Sabah 3 hurma
Ara bir sürü karpuz
2 sade türk kahvesi
1 2si 1 arada nescafe
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe tarhana
Patlican kozleme salata
Salata
1yk yogurtlu kızartma
6 tane köfte
Yarım bardak ayran
Ara
İncecik bir dilim pasta
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Spor
30 dakika kango jumps
nese sadece incecik bi pasta ama sanki dger gunlere gore cok yemissin insallah sabaha suoriz olursa sabit gelirsin canim:KK66:

Ayy bu arada morordek morordek yaa bizim grubun adı pötürcükya bana selüliti çağrıştırıyor :bicak:

bana da kiloyu çağrıştırmıştı geniş geniş yuvarlak ünlüler var diye herhalde:KK48:

Te Allahım ya sizi bana sayıyla mı veriyorlar :KK53::KK53:
Ne olsun o zaman haftaya değiştirelim grupların adını :-)

bence çıtırcıklar ve pıtırcıklar olsun :KK58:

merhabalar Canlar. Dün maalesef kanamam oldu acile gittik. Kese yerinde duruyordu birşey yapmaya gerek yok, zaten ilaç kullanıyorsun dedi acildeki doktor. Bu sabah normal kontrolüm vardı. Kese duruyordu ama kanamayı sorun etti doktor. Bir tane düşük önleyici iğne vuruldum. Şimdi yine transferin başındaki gibi yatış durumuna geçtim. İnternet ortamından da biraz uzaklaşmak istiyorum. Arada girer sizinle hasret gideririm veya yazdıklarını okurum :KK200: umarım güzel haberlerle gelebilirim. Hepinize kilo vermede başarılar diliyorum :KK68:

canım inşallah herşey güzel olacak ve sağlıkla kucağına alacaksın. pozitif düşünceden uzaklaşma dualarımız seninle:KK19:

DUYURU

Yarın grupları yenileyeceğim hanımlar. Grup dediğim Pıtırcıklar ve Pötürcükler (yanlış anlaşılma oluyor sonra :işsiz:)

Dahil olmak ya da çıkmak isteyen varsa bana haber versin sonra gruplar yarı yolda kalıyor. Bu haftaki yarış hiç adil olamadı maalesef :KK43:

ben varım tabiki de

daha yeni başlıyoruz :KK8:

gençler kilo bildireyim önce

(candy_candy/134,9/134,6/0,3/%0,22)

eve ayağımı bastığım an tartıda 137,8 çıkmıştım annemin tartısında yola çıkarken 135,4 tü sanırım yalan olmasın. birazı tartı farkı belki ama çoğu ödem kendimi biliyorum ve dün dikkat edebilmiş olsaydım eğer 133 ü görecektim çünkü önceki sabah 134,6 yı görmüştüm.

dün yapamadım pek kayınvalidemin güzel yemeklerinden yedim menüde yazıcam zaten bu haftayı bi alıştırma süreci olarak geçirmek istemiştim. kitaptaki programa bu pazar başlıyorum ama nasıl başladığını söylemicem kesin beni topa tutarsınız menümü bildirdiğimde görürsünüz :-) ama şunu söyleyebilirim sadece 1 güncük :KK53:

Tahıl beyin yaşam planı benim için bu cumartesi saat 19'da başlıyor :cool: bi de listede boşluk varsa girmek isterim çünkü haftaya iyi kilo vericem morordek morordek :KK22::KK22:

12.07.2018 Perşembe Menüm

kahvaltı yok

ara 10.00:
sade türk kahvesi
3 kare bitter
4-5 adet badem (çiğ mi kavrulmuşmu anlamadım ama tuzsuzdu)

öğlen 12.00:
tavuk şnitzel (bu beni mahvetti midemi altüst etti günümü batırdı :KK62:)
yağsız salata
yarım kase mercimek çorbası

bu arada yemekte kızarmış patatesi ve en sevdiğim olan tel kadayıf tatlısını reddettim tabiki de bana

Ara ve kaçamak 14.00

zencefilli yeşilçay
3 kare bitter:olamaz:

akşam 16.00
yarım tabak mantı
8 adet lahana sarması

ara 22.00
1 kase çiğ çekirdek
şekersiz çay

spor: dün dinlenme günümdü ama adımlarımı yazayım da kaçamağı kurtarayım gezdim çünkü dün biraz :KK53:
5200 adım

su: hiç içmedim 1 lt yi tamamladıysam iyi :KK14:

Yahu bu 7.takım perşembe akşamları bişey yemiyormuş erken yiyorlarmış :KK17: bende öyle bir yemişimki 6dan beri yediklerim fazla geldi rahatsız ediyor :mad:
Yaa yaaa gidip kendiniz görmeniz daha iyi aslında
Sonra ben burda asıp kesen kaptan durumuna düsüyorum
Ceza veriyorum diye bile yemedigim laf kalmıyor sonra :110: Hadi diyorum birazcık müsamaha göstereyim, bu sefer de herkes salıyor :işsiz:
Ben katilmasam iyi olacak canim. Oglum hasta bu hafta cok zorladim kendimi grupta oldugum icin.
Peki canım bu hafta dahil etmiyorum seni o halde
Ben de istiyoruuummm
Tamamdır seni ekliyorum kardelencim :)
Canlar her zamanki gibi desteğiniz için teşekkür ederim. Bende sakin olmaya çalışıyorum ama dün akşam hiç sakin olamadım maalesef. Kesin düştü dedim. Haftaya kalp atışı için gideceğiz. Güzel dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ediyorum. :KK200:
Suzicim güzel haberlerini bekliyoruz. Kalp atışını duyunca yaz mutlaka :KK200:
Aynen cnm annemindi bugün de kv demindi ilk defa doğum günü kutlanmis hediye almış dünyalar onun oldu ağladı bide çok duygulandım :KK36:ama pastadan da gömdüm :KK34:
:bicak::bicak:
Menü
Sabah 3 hurma
Ara bir sürü karpuz
2 sade türk kahvesi
1 2si 1 arada nescafe
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe tarhana
Patlican kozleme salata
Salata
1yk yogurtlu kızartma
6 tane köfte
Yarım bardak ayran
Ara
İncecik bir dilim pasta
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Spor
30 dakika kango jumps
Akşam çok olmuş cidden, miden bile isyan etmiş baksana
İlk bildirim 80.3 yani +700 üzgünüm ama haftaya kesinlikle telafi edicem :KK14:
Sağlık olsun ciklatım haftaya güzel bir eksiyle gelecegine eminim
bence çıtırcıklar ve pıtırcıklar olsun :KK58:
Aa güzelmiş, bu hafta öyle yapayım
gençler kilo bildireyim önce

(candy_candy/134,9/134,6/0,3/%0,22)

eve ayağımı bastığım an tartıda 137,8 çıkmıştım annemin tartısında yola çıkarken 135,4 tü sanırım yalan olmasın. birazı tartı farkı belki ama çoğu ödem kendimi biliyorum ve dün dikkat edebilmiş olsaydım eğer 133 ü görecektim çünkü önceki sabah 134,6 yı görmüştüm.

dün yapamadım pek kayınvalidemin güzel yemeklerinden yedim menüde yazıcam zaten bu haftayı bi alıştırma süreci olarak geçirmek istemiştim. kitaptaki programa bu pazar başlıyorum ama nasıl başladığını söylemicem kesin beni topa tutarsınız menümü bildirdiğimde görürsünüz :-) ama şunu söyleyebilirim sadece 1 güncük :KK53:

Tahıl beyin yaşam planı benim için bu cumartesi saat 19'da başlıyor :cool: bi de listede boşluk varsa girmek isterim çünkü haftaya iyi kilo vericem morordek morordek :KK22::KK22:
Candycim şu an takımda yer var ama açıkçası bence biraz daha liste dışı takılmalısın çünkü buraya başladığın ilk hafta artı gelmiştin, hem de nasıl bir artı :bicak:
Geçmişten de biliyorum, bu kez azimli oldugunu göstermen gerek :)

Back
X