Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümmm

Kahvaltı
1 yk menemen
1 kk peynir
1 lokma simit
Yarım dilim tb ekmek
3 zeytin
1 çk bal kaymak

Ara
6 tane fındık

Öğlen 4 yk kıymalı patates

Ara çeyrek muz çeyrek şeftali 1 tk dondurma (top yerine tk yemeye başladım evet :) şekersiz oldu mu yiyebilirm sanırım.

Akşam 2 yk erişte
1 yk rende havuç
1 yk yoğurt

1 buçuk saat yürüme
20 squat
Gün boyu :
Şekersi=> 2 fincan yeşil 1 fincan siyah çay Türk kahvesi 2 maden suyu

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Kızlaaar
Annem hastaneye gitmişti iyi bir hematolog
Annemin değerlerine bakıp zayıflaması gerektiğini söylemiş.
Ayrıca abartmamak kaydıyla makarna yiyebilirsin, o kadar kh kilo yapmaz aksine yağ yakımına yardımcı olur demiş. Asıl bomba geliyor.
BEZELYE HAVUÇ PATATES piştiğinde kalorisi çok çok artar o yüzden buharda az pişmiş ya da çiğ tüket ama bunları yemek halinde yemeni yasaklıyorum o zaman kilo veremezsin demiş. Haftada 1 defa 1 tabağı geçmeme kaydıyla izin vermiş.

Soğan yemeği ne canım?
Soğan kıyma salçadan oluşan bir yemek cnm pismesine yakın 1 avuç pirinç atılıyor ama ben bulgur attim

Kızlaaar
Ayrıca abartmamak kaydıyla makarna yiyebilirsin, o kadar kh kilo yapmaz aksine yağ yakımına yardımcı olur demiş. Asıl bomba geliyor.
BEZELYE HAVUÇ PATATES piştiğinde kalorisi çok çok artar o yüzden buharda az pişmiş ya da çiğ tüket ama bunları yemek halinde yemeni yasaklıyorum o zaman kilo veremezsin demiş. Haftada 1 defa 1 tabağı geçmeme kaydıyla izin vermiş.
Biz de bezelyeyi yiyelim sağlıklı diye

Kızlaaar
Geçmiş olsun canım annene bezelye havucu ve patates glisemik endeksi yüksek olduğu için diyetisyenlerin ilk yasakladıkları sebze mümkünse kg verme sürecinde yemeyin

Günaydın kızlar mutlu pazarlar
morordek yokken dünkü menümü yazayim:olamaz::KK17:
cumartesi menü morordek morordek
Sabah 10 bucuk kabak yumurtalı mucver gibi fırında
çocukların tostunun kenarları
biberiye çayı
12 buçuk sütte nesfit cevizli tarçınlı
2 karpuz ceviz
erik 4 tane
karpuz
Aksam 8 bucuk 1 dilim pizza
1 küçük kase menemen
3 zeytin 1 parça peynir
2 çatal kakolu kek ev yapımı
1 Türk kahvesi 1 minik lokum
dün acayip yemek isteği vardı kuruyemiş karpuzla bastırmaya çalıştım .
Su 2 lt.
Spor 150 ip cezaya gitti bile .

Ayran detoksu dye geciyo canim cok kolay aslinda

3 kasik bulgur
3 kasik yesil mercimek
3 kasik nohut
Hepsi haslanmis olucak
2 salatalik rendelenmis
250 gr yogurdun icine 1 lt su koyup ayran yapiyosun icine bu yukardaki malzemeleri ekliyosun dereotu atiyosun icine istedigin baharatlari atabilirsin asla tuz yok gunde 2 lt su 45 dakika yuruyus 3 bardak yesil cay iciyosun
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 dlim tbe
Domates yesillik
Kk peynir

Saat 12 de bu karisimdan yiyosun sonra 2 saat te bir bu karisimdan 1 kase yiyosun en sonki ogunun saat aksam 20.00 de yemis oluyosun bu kadr

Ben yapamam bunu canim. Emziriyorim ya sut kalitesi ve miktari degisir buyuk ihtimalle. Sen bi dene bakalim nasil olacak? Ben klasik 2 gun saf protein yapicam 60in altina dusebilmek icin.
Kızlaaar
Gecmis olsun canim. Ben de duymustum yenmemesi gerektigini. Pisince glisemik endeksi yukseliyo bu sebzelerin. Havucu cig yemek daha saglikli.

Ayy yok bacim ben yapmam çok tiksindirdi azıcık aşım kaygısız başım yavaş yavaş gidio kilolar
tuzsuz yiyememistin dimi canim sende bulgurlami yaptin senin dedigin kızın sayfasinda bakarak heveslendim bakalim kac gun yapablicem ama 3 gun garanti yapmak istiyorum
Ben daha once 2 gun yapmistim aslinda yenmicek bsey degil gzeldi ben nohuta yesil mercimege bugdaydi bulgura bayilirim bakalim nasl olcak sonuclarini merk ediyorum yarn baslicam insallah
Ben yapamam bunu canim. Emziriyorim ya sut kalitesi ve miktari degisir buyuk ihtimalle. Sen bi dene bakalim nasil olacak? Ben klasik 2 gun saf protein yapicam 60in altina dusebilmek icin.

Gecmis olsun canim. Ben de duymustum yenmemesi gerektigini. Pisince glisemik endeksi yukseliyo bu sebzelerin. Havucu cig yemek daha saglikli.
canim asli da sutune zarar vericegini dsunmuyorum ben cunku kahvalti yapiyosun sonra bu karisimdan tuketiyosun bulgur sut yapar ayranda ole yesil mercimek nohut bakliyat onlarin hic birisinin zarar vericegini dusunmuyorum ama yinede sen blirsin tabiki:KK39:

Dunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
2 yesil 2 siyah zeytin

Arada
Nescafe
2 hurma

Aksam
Turlu yemegi 3 kasik
4 tane kasap kofte
3 kasik yogurtlu közlenmis kirmizi biber salatasi
1 tane sade soda

Arasa
Duble sekersiz turk hakvesi
2 hurma
2 günkurusu

Su 2lt
3 bardak odem attirici cay

Spor malesef bi onceki gun hem cardio hem zumba ip atlama hepsini ardi ardina yapmistim ayakbileklerimi cok yormusum dun bacaklarim cok agridi bir gunluk ara verdim bgun spora devam insallah

morordek morordek

tuzsuz yiyememistin dimi canim sende bulgurlami yaptin senin dedigin kızın sayfasinda bakarak heveslendim bakalim kac gun yapablicem ama 3 gun garanti yapmak istiyorum
Ben daha once 2 gun yapmistim aslinda yenmicek bsey degil gzeldi ben nohuta yesil mercimege bugdaydi bulgura bayilirim bakalim nasl olcak sonuclarini merk ediyorum yarn baslicam insallah
canim asli da sutune zarar vericegini dsunmuyorum ben cunku kahvalti yapiyosun sonra bu karisimdan tuketiyosun bulgur sut yapar ayranda ole yesil mercimek nohut bakliyat onlarin hic birisinin zarar vericegini dusunmuyorum ama yinede sen blirsin tabiki:KK39:
Aslinda dogru diyosun canim ama ne bileyim. Bakalim eger 60ta cok takilirsam inemezsem asagi o zaman denerim son care. Cunku dogumdan once uzunca bi sure 60 kiloydum

Günaydın kızlar mutlu pazarlar
morordek yokken dünkü menümü yazayim:olamaz::KK17:
cumartesi menü morordek morordek
Sabah 10 bucuk kabak yumurtalı mucver gibi fırında
çocukların tostunun kenarları
biberiye çayı
12 buçuk sütte nesfit cevizli tarçınlı
2 karpuz ceviz
erik 4 tane
karpuz
Aksam 8 bucuk 1 dilim pizza
1 küçük kase menemen
3 zeytin 1 parça peynir
2 çatal kakolu kek ev yapımı
1 Türk kahvesi 1 minik lokum
dün acayip yemek isteği vardı kuruyemiş karpuzla bastırmaya çalıştım .
Su 2 lt.
Spor 150 ip cezaya gitti bile .
Ördek yokken mi
Burdayım yahu bi yere gittiğim yok
Puan vermesem de ceza yazicam demiştim
40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Bulgurlu yapmıştım cnm benim tek sıkıntım sıfır tuzsuz olusuydu yoksa baya güzel ve doyurucu

Bende 5 yıl önce denemiştim bunu yiyememistim midem bulanmıştı. Tabi o zamanlar ilk diyet detoks denemelerimdi.Simdi yapsam yiyebilirim galiba..

Back
X