Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper Didemcim çok sevindim
Daha da eksi göreceksin umarım :)

Çok güzel görünüyor Ozlemcim, yaz aylarında ideal bence

Hoşgeldin canım sormana bile gerek yok. Burası senin takımın tabi ki paylaşıma başlayabilirsin. Insallah en kısa sürede fazlalıkları atar listeye dönersin :)

Ciklatim menulerinde az da olsa kaçamak olmasın bence cumaya kadar zaten doğum günü diye yeterince kaçamak yapmışsın :olamaz:

İnsanın kendini bilmesi ne güzel

Ayran aşı detoksu mu yapıyordun Didemcim? Bülbül yuvası hoş olmamış tabi
tesekkur ederim kaptanim evet o hos olmadi ama brazdan tartilicam tarti sonucu hepimizi mutlu edicek bence:KK48: ayran detoksu kaptanim icinde haslanmis nohut bulgur yesil mercimek
Rendelenmis Salatalik dereotu 250 gr yogurtla sulandiriyosun kivamini sen ayarliyosun 2 saatte bir oglen baslayip en son 8 de btiriyosun yeme isini sfr tuz kullaniyosun ana tadi cok gzel ve super tok tutuyo atak yapmak icin arada detoks sart :KK76:

tesekkur ederim kaptanim evet o hos olmadi ama brazdan tartilicam tarti sonucu hepimizi mutlu edicek bence:KK48: ayran detoksu kaptanim icinde haslanmis nohut bulgur yesil mercimek
Rendelenmis Salatalik dereotu 250 gr yogurtla sulandiriyosun kivamini sen ayarliyosun 2 saatte bir oglen baslayip en son 8 de btiriyosun yeme isini sfr tuz kullaniyosun ana tadi cok gzel ve super tok tutuyo atak yapmak icin arada detoks sart :KK76:
Hadi bakalım ben de çok merak ettim tartı sonucunu..:KK37:
Ben de tatilden sonra yapicam inşallah bu ayran detoksunu..:KK36:

Evetttt dunden bgune -700 gitmis 68.5 kiloyum super gidiyo bakalim 3 gunun sonunda kac kilo vericem ve ve veeee

Bgun itibariyle diyete basladigimdan beri tam 10 kilo vermisimm:KK76::KK6::KK73: hepsi burasi sayesinde hepinizi cok seviyorum :KK36:cok mutluyumm insallah bu rakami 20 lere ckartirim:nazar:
Ben yazarken gelmiş mesajın:rolleyes: Çok iyi canım zaten dün eksi 1 kilo ile güne merhaba demistin.
Cuma'ya bomba gibi geliyorsun masallah..:nazar:
Inşallah canım böyle devam edersen en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.

Hadi bakalım ben de çok merak ettim tartı sonucunu..:KK37:
Ben de tatilden sonra yapicam inşallah bu ayran detoksunu..:KK36:
ben 1 gun oncesinde ben odemimi atmisim sanirim oyuzden bgun az gtti 700 gr gitti ama bunada sukur 2 kilo versem 3 gunde bana yetrde artar bile ayagim hala kotu aksama iyi olursa spor yapicam belki yine sabaha bole gder ama sen yaparsan ilk cok fazka vericegine inaniyorum ben :KK39:

Ben yazarken gelmiş mesajın:rolleyes: Çok iyi canım zaten dün eksi 1 kilo ile güne merhaba demistin.
Cuma'ya bomba gibi geliyorsun masallah..:nazar:
Inşallah canım böyle devam edersen en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.
Ay insallah canim bu detoksdan sonra cok dikkat etmem lazim geri almamam lazm ama dyette oluo bu dyeti yapip sonra tekrar dyetibe devam edenler geri almamislar oyuzde brakmak yok kararliyimHoppa

ben 1 gun oncesinde ben odemimi atmisim sanirim oyuzden bgun az gtti 700 gr gitti ama bunada sukur 2 kilo versem 3 gunde bana yetrde artar bile ayagim hala kotu aksama iyi olursa spor yapicam belki yine sabaha bole gder ama sen yaparsan ilk cok fazka vericegine inaniyorum ben :KK39:
şu detoksu bana özelden düzgünce bir yazsana beybisi ;)

Back
X