- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #292.041
gecmis olsun didem usuttun mü ki zencefil. nane limon falan ictin mi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman kapımız açık cnm yolun açık olsun
hic moralini bozma canim bgun kaldigin yerden devam bende senin gbi oldum bi aralar ama brakmak yerine devam et dahada iyi olucaksin eminim moralini bozma biz o yaglardan basenlerden gobuslerden kurtulucaz insallahBen bu akşam menu yazmak istemiyorum çünkü bugün deli gibi yedim . Kaçamak cısss ne ararsanız var. Tartıda da artı geldim zaten. En ağır cezayı hak ediyorummorordek elini korkak alıştırma. Artık silkelenip normale dönmem lazım ama adapte olamıyorum. Tarif edilmez duygular içindeyim arkadaşlar ben de anlam veremiyorum. Pişmanlık, hayal kırıklığı, üzüntü....
Sanki biraz yavaşlamaya ihtiyacım var. Ama yavaşlarsam herşey tepetaklak olacakmış gibi geliyo. Karmakarışık bi ruh hali içindeyim günlerdir. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum ..
Bu aradaCikilatacanavari sabah 600 ip atlamıştım, cezalarımdan düşer misin
Yolun açık olsun canimarkadaşlar hepinize teşekkür ederim her şey için.. başka bir grupta devam etmek istiyorum. eski takımım diye tekrar buraya gelmek istemiştim ama listeye girebileceğim bi takıma geçmek istiyorum bu şekilde olayın içine giremiyorummotive de etmiyor beni bu durum kopuyorum olaydan
ara sıra uğrarım yine herkese bol bol kilo vermeler öpüyorum hepinizi
![]()
meyve yedim zorla canim bsy istemiyodu hurma fln yedim enerji versin dyeGecmıs olsun canım. Patates yemeğe çalış. Iyı gelır. Hemde detoks yapmış olursun :)))
tamamdir kaptanim insallah bgun iyim cok sukur yapicam detoksada basladim bakalim ne olcak
Süpersin ciklatim
Bu hafta spora ağırlık verirsen cuma günü eksi geleceğine inanıyorum ben senin
Evet iki gündür sütlü tatlı görüyorum hadi dün ses etmemiştim ama lütfen rintcim
Bak artık listedesin biliyorsun ki verecek kilon da az zaten ama bu şekilde takılır kalırsın olduğun kiloda haberin olsun
Oh oh makaronlar
Hadi bak ceza yazmayayım diyorum bugün güzel bi spor görmek istiyorum menunde
Kardelencim tatildeyken yeterince kaçamak yapmadın mı? Sonra gördük bak ne kadar artı geldiğinin. Ne kadar güzel vermiştin, şimdi başladığın yere döndün. Bu şekilde devam edersen de eksiye gitmek hayal olacak.
İstediğinde çok güzel kilo veren oluyorsun, biliyorum seni artık az çok. Hadi canim yapabilirsin o kiloların kimseye faydası yok unutma![]()
yok canim zorla su ictim meyve hurma fln tukettim aksama dgru kendime geldim zten bgun cok iyim sukurgecmis olsun didem usuttun mü ki zencefil. nane limon falan ictin mi...
Süpersin valla canım çok güzel ilerliyorsun..Günaydın hanimlarrr
Bgun dogumdan sonra hic gormedigim kiloyu gordum sok oldum dünden bugune nasil 1 kilo gitti bende bilmiyorum ama cok fazla tuvalete cıktim sanirim onun etkisi var bu sabhki kilom
69.2 cok sevindim hemn detoks yemegimide hazrlamaya basladim cumaya süper gelicem insallahhh![]()
Eki Görüntüle 2174182
Kızlar sabah 8'de kahvaltım bu oldu.. Kefirli smothii..
Şimdi ögle yemeği yerine hafif bir kahvaltı ettim.
Akşam da bundan içmeyi düşünüyorum..
yok canim ishal degildim ama surekli tuvalete cıktım sanirim bigun once adanakebap yemistim ve cok acıydi zorla yemistim okadr aci yemem normalde sölemste bulunduk sanirim onun sayesinde oldu dyorum valla yaninda lavas fln yemedim 3 kasik bulgur pilavi yedimSüpersin valla canım çok güzel ilerliyorsun..
Sorması ayıp ishal mi oldun?
Off super gorunuyo varya tarifini istiyorum bende bole seyler denemk cok istiyorum tadi nasil bide doyurucumuEki Görüntüle 2174182
Kızlar sabah 8'de kahvaltım bu oldu.. Kefirli smothii..
Şimdi ögle yemeği yerine hafif bir kahvaltı ettim.
Akşam da bundan içmeyi düşünüyorum..
Afiyet olsunyok canim ishal degildim ama surekli tuvalete cıktım sanirim bigun once adanakebap yemistim ve cok acıydi zorla yemistim okadr aci yemem normalde sölemste bulunduk sanirim onun sayesinde oldu dyorum valla yaninda lavas fln yemedim 3 kasik bulgur pilavi yedim![]()
Aynen öle simdi dusunuyorum dunku gibi 3 4 sefer tuvalet ihtiyacimizi gorsek cok gzel kilo verirmisizAfiyet olsun
iyidir canım iyidir kabızken kilo vermek gerçekten çok zor..
Kefir,yulaf ezmesi,yulaf kepeği,buğday ruseymi,keten tohumu,chia,kayısı ve erigi sürahili blendirdan geçirdim.Off super gorunuyo varya tarifini istiyorum bende bole seyler denemk cok istiyorum tadi nasil bide doyurucumu![]()
Sağol canım benim. İnşallah dediğin gibi daha güçlü çıkcam ben bu mücadeleden. Başarıcazhic moralini bozma canim bgun kaldigin yerden devam bende senin gbi oldum bi aralar ama brakmak yerine devam et dahada iyi olucaksin eminim moralini bozma biz o yaglardan basenlerden gobuslerden kurtulucaz insallah
Yolun açık olsun canim
meyve yedim zorla canim bsy istemiyodu hurma fln yedim enerji versin dye
tamamdir kaptanim insallah bgun iyim cok sukur yapicam detoksada basladim bakalim ne olcak
yok canim zorla su ictim meyve hurma fln tukettim aksama dgru kendime geldim zten bgun cok iyim sukur
Saolun kizlarr![]()
hmm gzel biseye benziyo baya bende deneyim en iyisi bigunKefir,yulaf ezmesi,yulaf kepeği,buğday ruseymi,keten tohumu,chia,kayısı ve erigi sürahili blendirdan geçirdim.
1 bardak ictim aslında 1 bardak daha içecektim de hemen çıkmam gerekti. Kalanı da akşama sakladım artık.
12'ye kadar idare etti beni.
Kafadan uydurdum tadı fena değil maydonozlu yoğurtlu falanda olabilir daha önce yapmıştık ama tarifi aklımda değil.
insallahh canim insallahhhSağol canım benim. İnşallah dediğin gibi daha güçlü çıkcam ben bu mücadeleden. Başarıcaz![]()
Kaptanim ben geldim tatilimiz bitti sadece eşimin 1 haftasi daha var 2 kilo fazlam sadece diyetisyenede başlıyorum takımda olmasamda burda menülerimi paylasabilirmiyim motive olmasi açısındanGünaydınlar
Haydi hanımlar silkelenelim lütfen herkes bi dağıtmış durumda. Yazın ortasına geldik artık atalım şu yükleri yahu![]()
Hoşgeldin canım biz de seni özledik. Olur o kadar 2 kilo kolay gider canım bi asıldın mı...Arkadaslar merhaba özledim sizleri
Bizim tatil bitti evimize geldik ama esimin 1 hafta daha var tatili.Dayimin düğününden sonra denize gittim 1 hafta orda kaldim ve 2 kilo almisim yani 80.1 geliyorum bir arkadasimin saglikli yasam merkezine gidip zayifladini duydum bende randevu aldim 7 ağustosta gideceğim belki ayda 1 defaa cagiracagi için daha duzenli olurum 2 kilomu verip inşallah geri girebilirim gruba kaptanim