Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Off kızlar off Allah tüm anaların yardımcısı olsun çekilir dert değil :))) manyak mıyız neyiz :))) hahaha
Allah sevgisini merhametini koymasa annelere çekilir dert değil katılıyorum. bir yerine bişey olsa içimiz ciz ediyor.tahammül en üst seviyede başkasının çocuguna karşı bu sabır yok.

Bu kalori ne kadar acımasız ya allahtan uyurken bile yakıyorus. foto büyük geldi
2 dilim pizza 65 dk bisiklet
3 30 ml kola 23 dk yürüyüş
28 patates cips 57 dk zumba yla yakiliyorMuş.
Ya bi ara azcık cips yiyim mi ya şu laysin yeni çıkanlarını çok merak ediyorum :KK22:

15 dk ip 200 KL harcatiyormus
Ya bi ara azcık cips yiyim mi ya şu laysin yeni çıkanlarını çok merak ediyorum :KK22:
lays fırından guzel biz hep ondan alırız diğerleri aşırı yağlı çocuklarda yerse ondan yerler ozenip alıyorlar yiyemiyorlar başkasını arada yiyolar tepki vermeyin çok zararlı evet onun bile yarısını ancak yiyolar o derece boğaz yok benimkilerde

Evet evet kasım 2016 Cherry Mom Cherry Mom ve benim. gonulll gonulll 'de öyle olacaktı ama onun kuzu erkenci çıktı. Eylülde geldi.
Maşallah kuzuna inşallah sağlıkla sıhhatle büyütürüz hepimiz.

Öğretmenim ben kaptanım. 1 Eylülde işbaşı inşallah.
Okul 40 km eve. İlçede. Bakalım hayırlısıyla yakın bir okula başvuru yaptım sonucunu bekliyorum. Bu okul olursa moralim de yüksek başlayacağım inşallah
Ben 6 yaşından beri ilk kez evde durdum. Lise bitti çalışmaya başladım yaz kış hiç kalmadım eve doğuma kadar:KK53:
Amin, Allah tüm kuzuların sağlığını versin :)
İşe dönmek iyi gelecektir eminim ki :) Ankara'dasin galiba sen de? Hangi ilçedeydi okulun? Umarım yakına gelebilirsin daha iyi olur senin için.
Off kızlar off Allah tüm anaların yardımcısı olsun çekilir dert değil :))) manyak mıyız neyiz :))) hahaha
Annelik delilik diyorlardı yaşayınca anladım :KK53:
İşe dönsen çok çok iyi gelecek sna keşke bende dönebilsem artık ev banada batıyor :KK43:
Senin mesleğin neydi emniscim? Geri dönme imkanın yok mu?
morordek morordek kaptanım yarında bıldırım yapayım sonra ben bi 1 buçuk ay kadar İzine ayrılayım olurmu. Okullar açıldıktan 1 hafta sonra dönüş yaparım ıns.
Gönülcüm şimdi baktım listeye 23 Haziran'da girmişsin, o yüzden 23 Ağustos'a kadar izne ayıramam seni :( eğer bildirim yapabilirsen lütfen haftaya da yap, yoksa iki kez bildirim yapmadan öteki hafta izne ayırmam gerekecek.

Ah ah sabırlıyım ama bazı noktalar işte. O inatları dikkat çekme arzusu hepsiyle baş ediyorum normalde ama bazı şeyler... Sanırım bu konuda destek almam gerek.
işte neden ben emzirmeyi bırakınca doktora koştum sanıyorsun :)) maalesef zamane çocukları başka türlü çekilmiyor :)

Demi öyle oluyor sakinliği boşluğu evini özlüyor insan hoşgeldin :))

Sanırım kişiden kişiye değişiyor ama ben evin sakinliğini çok özlüyorum.
Biraz fazla kalabalık olunca bunalıyorum.
Hoşbuldum :)

En son ben yarı izne çıkarken sen çok motiveydin emniscim. Şimdi nasıl durumlar?

Sanırım kişiden kişiye değişiyor ama ben evin sakinliğini çok özlüyorum.
Biraz fazla kalabalık olunca bunalıyorum.
Hoşbuldum :)

En son ben yarı izne çıkarken sen çok motiveydin emniscim. Şimdi nasıl durumlar?
Ah canım bende tatile gittim geldim 3 hafta o ara biraz düştüm şimdi yine iyiyim ama eski sporlara hala başlayamadım hep bir engel çıkıyor yine oğlum bu ara çok huysuz uyumuyor falan resmen kaçamak kaçamak spor yapıyorum işte :)

Back
X