Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek kaptanım çok hastayım. Geceden beri kusma ve ishal. 58'in altını gördüm bugün ama gerçek değil diye yazmıyorum haftaya + gelirim onu yazarsam ama nota silinmesinde işe yararsa yazabilirim
Dün menümü yazamadım.

Dünkü menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 tk fıstık
Yarım yumurta
1 sb süt

Öğlen
1 yk patates piyaz
1 yk kıyma

Ara
2 sb kefir

Akşam
4 yk susuz nohut
Yarım yk pilav
1 sade soda

Ara
1 orta boy domates
4 5 kuru üzüm

2 buçuk lt su.
Spor 10 squat

Spor yapamıyorum bu ara kaptanım kusura bakmayın bacağım fena.
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

morordek morordek kaptanım çok hastayım. Geceden beri kusma ve ishal. 58'in altını gördüm bugün ama gerçek değil diye yazmıyorum haftaya + gelirim onu yazarsam ama nota silinmesinde işe yararsa yazabilirim
Dün menümü yazamadım.

Dünkü menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 tk fıstık
Yarım yumurta
1 sb süt

Öğlen
1 yk patates piyaz
1 yk kıyma

Ara
2 sb kefir

Akşam
4 yk susuz nohut
Yarım yk pilav
1 sade soda

Ara
1 orta boy domates
4 5 kuru üzüm

2 buçuk lt su.
Spor 10 squat

Geçmiş olsun rintcim
İnsallah en kısa sürede atlatırsın. Bu şekilde kalabilir kilon, muhtemelen derece yapamayacağız :)

Şimdilik En düşük Ort.yine bizde nasıl veriyorlar her hafta 1 2. Kg morordek morordek kaptanım kilolardan dolayı dezavantajdayız sanırım ekibe baktığımda genelimiz 60 larda diğer ekiplerde 90 100 Ler var çok kilo olunca çok veriliyor

Dün menümü yazamadım.

Dünkü menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 tk fıstık
Yarım yumurta
1 sb süt

Öğlen
1 yk patates piyaz
1 yk kıyma

Ara
2 sb kefir

Akşam
4 yk susuz nohut
Yarım yk pilav
1 sade soda

Ara
1 orta boy domates
4 5 kuru üzüm

2 buçuk lt su.
Spor 10 squat

Geçmiş olsun canım hayırdır üşütmüşmüsün .allah şifa versin.

Şimdilik En düşük Ort.yine bizde nasıl veriyorlar her hafta 1 2. Kg morordek morordek kaptanım kilolardan dolayı dezavantajdayız sanırım ekibe baktığımda genelimiz 60 larda diğer ekiplerde 90 100 Ler var çok kilo olunca çok veriliyor
Aynen bencede genelde zor verilen kilolardayiz bazı gruplar kalabalık bazısı az. Hepimizin 1 kilo vermeside artık imkansız

Canim bende yoktum geri döndüm tatil işleri bitti biraz kafam rahatladi diyetisyenede başladım ama devlette hadi sizlerde gelinnn

Ben de birkaç kere gittim diyetisyene ama devam etmedim bir türlü. Son gittiğimde kontrol zamanında o kiloya inmiş olmazsam bana bir daha da diyetisyen yok demiştim. Gitmiyorum o nedenle.

Kizlarim 15 ve 18 yasindalar halbuki ben melemen yaptim onlara karinlari toktu birde gorumcem ve amcasi gelmis birde kuzeni esim ben aciktim sanki anneniz bugun beni aperatif olarak doyurdu 4 gibiydi oyle diyormus ben niye bu kadar aciktimki demis ben 1 saatlik yuruyistenn gelene kadar benim yaptigim tariflerimi yazdigim yer nefis yemek tariflerinde ondan baka baka siz yapin geldimki sofra hazir şok oldum biryandan sevindim misafirleride doyurdular .Ben yemek yaptikca yuklerdim eskiden çok faydasi oluyor kizlara birgunde 3 günlüğüne annemin basinda hastahanede kaldım ordan bakarak 15 yasindaki kizim babasına ablasina yemek hazirlamis canimm
Dün çok cagirdilar eskiden oldugu gibi kendimi tutmayi basardim ilk defa 12 eylule kadar 78 olmam lazim daha once 57 kiloya kadar inmistim cok kararliydim hic bozmazdim canim diyetimi bende sasirdim ama meyvesinide aldim 2 gunde resmini paylasirim simdi sali gunu 81.3 geliyordum

Maşallah gerçekten. :nazar::nazar:

Yesil cay hazirmi kendinni demliyorsun gunde 4 fincan icmem lazımmış 1 fincan ictim dün

Yeşil çay içerken dikkat et derim. Kendini kontrolde tut. Tansiyon düşürebiliyor.

Emniscim, yazın komple saldık gibi oldu. Aslında haftada 1 kilo vermeyi başarabiliriz.
Yüzde hesabı olduğu için direkt olarak kilo çok önemli de olmuyor.
Kilo alırken çoğu zaman bahanelere saklandık. Bu sefer geçerli noktalar da olsa, bahane bulmayalım. Haftaya birinci olalım.

Haklısın hedef hep bahaneye hazırım. şimdi bir kaç takıma baktım vatandaş 55 kiloda da 2 kilo vermiş yani. Şahsen iş kişide bitiyor ama bir rehavet var bende.
bir ara şekersiz tekrar baslasak burdan Fancy sesleniyorum şekersiz iyi yapiyodu tekrar başlayalım grupca daha iyi oluyo sanki benim hiç paketli gida isteği olmamıştı 10 gün kadar yaptım ama yine başladım4 paketli gida yemeye aramaya :kızgın::kızgın::sopa::KK34:

Haklısın hedef hep bahaneye hazırım. şimdi bir kaç takıma baktım vatandaş 55 kiloda da 2 kilo vermiş yani. Şahsen iş kişide bitiyor ama bir rehavet var bende.
bir ara şekersiz tekrar baslasak burdan Fancy sesleniyorum şekersiz iyi yapiyodu tekrar başlayalım grupca daha iyi oluyo sanki benim hiç paketli gida isteği olmamıştı 10 gün kadar yaptım ama yine başladım4 paketli gida yemeye aramaya :kızgın::kızgın::sopa::KK34:

Hepimizin durumu aynı Sibelcim. Sen, ben olayı değil hiç. Hep beraber toparlanmamız şart.
Şekersiz olayı pek benlik değil ama takımda genel olarak çok güzel sonuçlar alınmıştı.

Hedef ve Sibel'e katılıyorum ben de. Yaz rehaveti ne kapıldık gidiyoruz. Ne kilolar verdik daha önceleri arkadaşlar. Bi an evvel harekete geçelim sporlar düzene girsin. morordek morordek sıkı yönetim ilan edecek yakında. Biz istersek yapıyoruz. Yarın başlayalım hep birlikte Kaçamaksız bol sporlu bi hafta geçirelim
Haydi :KK9::KK9::KK9::KK9:

Back
X