- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #292.621
ördekcim şu takımların sıraları yeniden mi duzenlense 1 yok 9 yok yeniden siralansa diye düşündüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım evet aslında deniycem bayrama mezun olsam benim içinde iyi olur sonra 15 gün tatil yapcaz tartı falan bulup bildirim yapmak zorluycak benide. mezun olup yeniden hedef düşürüp devam etmeyi düşünüyorum.İmkansız diye bakarsan hiç olmaz canım.. Ama ben istersen yapabileceğine inanıyorum Sibelcim. Az çok tanıdığım kadarıyla o güç ve azim içinde i yerde saklı. Dışarı çıkmayı bekliyor. 10 gün yaa. Çok değil. 10 gün hiç kaçamak yapmasan. Her gün 1 saat yürüsen değil 1,5 , 3 kilo verirsin. Hadi canım göster kendini.
Sen dahil ediver canım liste tutan yok parkyde yok. senin az çok liste tutmuşlugun vardı ama sıkıntında vardı şu aralar listesizde olur kendi kendimizi denetleriz menülere şekersiz diye ekleriz olur biterGaliba şekersize başlıyorsunuz beni de dahil edin kuzular.![]()
Tamam canim dikkat ederimBen de birkaç kere gittim diyetisyene ama devam etmedim bir türlü. Son gittiğimde kontrol zamanında o kiloya inmiş olmazsam bana bir daha da diyetisyen yok demiştim. Gitmiyorum o nedenle.
Maşallah gerçekten.
Yeşil çay içerken dikkat et derim. Kendini kontrolde tut. Tansiyon düşürebiliyor.
Emniscim, yazın komple saldık gibi oldu. Aslında haftada 1 kilo vermeyi başarabiliriz.
Yüzde hesabı olduğu için direkt olarak kilo çok önemli de olmuyor.
Kilo alırken çoğu zaman bahanelere saklandık. Bu sefer geçerli noktalar da olsa, bahane bulmayalım. Haftaya birinci olalım.
Ben de varımGaliba şekersize başlıyorsunuz beni de dahil edin kuzular.![]()
Aynen sana katılıyorum canım 10günde 2kilo rahat verirsin canım kaçamak yapma biraz da spor yaşİmkansız diye bakarsan hiç olmaz canım.. Ama ben istersen yapabileceğine inanıyorum Sibelcim. Az çok tanıdığım kadarıyla o güç ve azim içinde i yerde saklı. Dışarı çıkmayı bekliyor. 10 gün yaa. Çok değil. 10 gün hiç kaçamak yapmasan. Her gün 1 saat yürüsen değil 1,5 , 3 kilo verirsin. Hadi canım göster kendini.
Sen emzirmiyor muydun canım? Menün biraz yetersiz geldi bana, süt ürünü yumurta veya et ürünü olsa daha iyi olurmuşSabah
1 çk bal 2 lokma ekmek
Öğle yarım haşlanmış patates
Ara 1 şeftali
Akşam 2 yk bulgur
2 buçuk lt su
Yarım saat yürüyüş
morordek
Cikilatacanavari
Harikasın canımGünaydın
kardelelen321 bende o duygularla kalktım bakalım ogleden sonra bozulmazsam bugün bende başluyo rum 10 günde 2 kilo sloganım
Ben de hemen 200ip atladım burayı görüp motive oldum :))Ben de şimdi 500 ip atladım
![]()
Kadınlar için kol egzersiz uygulamaları var canım telefonuna indir. Ücretsiz 30 günlük. Gider merak etme. Diğerleri çok iyi gitmiş, özellikle de bel.
Harikasın canım. Bayramda hep giymek istediğimiz bi kıyafetle de ödüllendirelim kendimizi. Şaşırtalım herkesiBen de hemen 200ip atladım burayı görüp motive oldum :))
Spor da yapalım beslenmeye de dikkat edelim bayrama iyice incelelim kızlar istediğimiz kıyafet yakışsın üstümüze :)
Buraya yazalım sürekli sporlarımızı da motive edelim birbirimizi :)
Bu cuma birincilik gelir inşallah