• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Öylesin bence ben hemcinslerimin güzel şeyler duymaya hep ihtiyacı olduğunu düşünüyorum o yüzden tüm hemcinslerim e ve kendime hep güzel olduklarını ve değerli olduklarını hatırlatmak istiyorum kendime de tabi
Ay çok güzelsin çok teşekkür ederim 😍😍 sbah sabah günğm aydınlandı resmen sende çiçeksin balsın
Gece çok zor geçti ama şuan biraz daha iyiyim randevu aldım istediğim bir Dr vardı ona boşluk bulur bulmaz sen nasılsın
Çok şükür canım bende iyiyim zor uyandım ama uyandım 🫠

Sabah 88.15 idim sonra birdaha tartıldım 88.90 çıktım bir şey yemedim içmedim wcvye gittim bu durumu hep yaşıyorum neden oluyor olabilir sizce

İlk tartı benden gelsin moral olsun 🥰🥰🥰
Geçen hafta 76,6
Bu hafta 75,2
Fark -1,4
Yüzdem 1,8276
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_1551.webp
    IMG_1551.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 5
Cok aç hissediyorum hemen çayı koydum böyle oluyor açlıktan midem ağrıyor masaya oturunca iştahım kayboluyor ağzıma da birşey atmıyorum ama niye bilmiyorum

Kızlar yaa benim biraz motivasyonum düştü galiba. Beni bi kendime getirin. Hava yağmurlu diye yürüyüş yapamıyorum, sporda gündüz vaktim olmuyor, gece oğlan rahat bırakmıyor, çok zorlanıyorum. Bugün ikisinide yapamadım maalesef. Yemeğe dikkat ediyorum, 7 den sonra yemek yemiyorum ama birazda hareket olmazsa veremeyeceğim kilolarımı 😥

Menümde şöyle;

Sabah: omlet, peynir ve pankek
Akşam: çorba ve balık
İki öğün yaptım bugün, çünkü geç uyandık kahvaltıyı geç yaptık.
Yediden sonra birşey yemedim

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Sakin ol canım hepimiz bazen pes etme noktasına geliyoruz çünkü eski alışkanlıklar peşimizi bırakmıyo ya da canımız çekiyo eskisi gibi eski düzene girmek istiyoruz ama önemli olan her zaman bozsan bile yarın kaldığın yerden devam etmek hem senin bebeğin var bi de bence de biraz vitamin takviyesi almak yararına olur🤗

Tamam inşallah canım Demir hapimi attım 10 15 dk oluyor artık kahvaltıya gecebilirim
Bende de demir hapı ve şurubu var canım ama ne zaman içsem bağırsaklarım bozuluyo yani diyete girdiğimden beri hiç içmedim ama içtiğim zamanlar inan tuvalete koşuyorum yani sende de öyle oluyor mu

Bende de demir hapı ve şurubu var canım ama ne zaman içsem bağırsaklarım bozuluyo yani diyete girdiğimden beri hiç içmedim ama içtiğim zamanlar inan tuvalete koşuyorum yani sende de öyle oluyor mu
Evet bu yüzden dışarı çıkamıyorum tuvalet sorunu yüzünden ama ilk zamanlar normalmiş 2.kutudan sonra düzelir dedi Dr um 3 kutu yazdı

Back
X