Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi akşamlar canlar
Dun gece 12 gibi telefonum çaldı komşu arıyor hayirdir bu saat aramazlar kesin bir sey var diye açtım çabuk assagiya gelin emine hanimin oğlu kalp krizi geciriyor diye bağırıyor esimi uyandirip apor topar indik ambulans gelmiş erkek bulun erkekler gelsin diye bagiriyorlar hemen koştum binadaki zillere basarak ne olur yardim edin hastayi tasimak için asansore koyamiyorlar herkatta durdurup hastaya kalp masaji yapiyorlar inanin binada 1 tane erkek buldum herkez tatilde yan binadaki komsumu aradim neyse zar zor indirdiler birsey olmasin diye ama malesef 25 yasindaki çocuk hastahanede vefat etti bizde sabaha kadar hastahanedeydik allahim kimseye evlat acisi vermesin yok böyle acı o aileyi gördükçe mafoldum

Çok zor gerçekten, Allah ailesine sabır versin

Iyi akşamlar canlar
Dun gece 12 gibi telefonum çaldı komşu arıyor hayirdir bu saat aramazlar kesin bir sey var diye açtım çabuk assagiya gelin emine hanimin oğlu kalp krizi geciriyor diye bağırıyor esimi uyandirip apor topar indik ambulans gelmiş erkek bulun erkekler gelsin diye bagiriyorlar hemen koştum binadaki zillere basarak ne olur yardim edin hastayi tasimak için asansore koyamiyorlar herkatta durdurup hastaya kalp masaji yapiyorlar inanin binada 1 tane erkek buldum herkez tatilde yan binadaki komsumu aradim neyse zar zor indirdiler birsey olmasin diye ama malesef 25 yasindaki çocuk hastahanede vefat etti bizde sabaha kadar hastahanedeydik allahim kimseye evlat acisi vermesin yok böyle acı o aileyi gördükçe mafoldum
Allah rahmet eylesin cok gencmis daha.

Iyi akşamlar canlar
okurken bile tuylerim diken dilen oldu cok uzuldum Allah rahmet eylesin ailesine bol bol sabir versin.. ölumün yaşı yok derler cok dogru :KK43:

Hayrli gecelerrr kizlarr cok sık giremiyorum arada okuyup ckiyorum temzlik yapiyorum demistim cocuklarla zaman nasl geciyo anlamiyorum minnakim hala uyumadi muzurluk pesinde bende o sırada girim bakik napiosun masallahhh herkes bu hafta motive bende motiveyim merak etmeyin suanda eksideyim yarinada eksi gelicegimden eminim yediklerime cok dikkat ediyorum spor yerine temzlik yapiyorum yorgunluktan vaktim kalmadigindan spor yapamiyorum malesef hafta ici yapicam insallah:rapci:

Bgunku menum
Kahvalti
1 tam bugday sandvic ekmegiyle karisik tost
Salatalik domates
2 siyah 1 yesil zeytin
Az beyaz peynir
Tel peynir
1 haslanmis yumurta

Aralarda yesil cay 3 fincan

Arada
sekersiz turk kahvesi
2 gunkurusu icine ceviz
4 hurma
4 yabanmersini kurutulmus
1tane kuru kaysi

Aksam
Orta boy kaseyle Ton balikli yesil salata

Arada
2 dilim seftali
Avuc ici kadar uzum
2 incir

Su 2lt
3 bardk odem attirici cay
Spor yok temizlik devam
morordek morordek

hanımlar çocuklarimizin olumsuz davranışlarına takılmadan olumlu davranışlarina yoneliyoruz. takdir ediyoruz. olumsuz davranışları birakiyorlarmis. ben büyüğün kardeşinin canını yakmasindan usandim. deniyim bakiyim becerebilcekmiyim. böyle tüyolarda paylaşalım hem çıtır anne hem mükemmel anne olalım. eğitimci arkadaşlardan destek alalım.

İyi geceler
Kahvaltı
1 çk bal
1 tk çok az yağlı menemen
2 lokma ekmek
Şekersiz çay

Öğlen
Yarım şeftali yarım avuç kuru üzüm

Akşam
3 yk etli nohut
5 yk etli makarna
1 soda
(Evet akşam ancak bir şeyler yiyebildim fazla kaçırdım galiba ama iki gündür yiyemiyordum. )

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Bol su
Yarım saat yürüyüş

Back
X