Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Screenshot_2018-08-30-13-38-28.webp

Buda zayif halim

Beneğin ne kadarlık oldu? Ben de çocuktan sonra yakalandım bu illete....
Bebbegim 6 aylik canim. Bir de buyuk var o da 3.5 yasinda. Tek basima 2 cocuk zorladi beni. Egzemam ise 13 yildir felan var.

Oo cok fark var canim ya bir kere basarmissin zayiflamayi bence yine yaparsin.

SonuçlarI bende merak ediyorum takipteyim. herkes bayram tatilnden sonra tatil yapmış deniz yerlerinde oteller dolu. allahın kastamonu cidesinde yer bulmakta zorlandik yani kara kara dönüşü düşünüyorum zaten bayrama giderken çok zorlandik donus nasıl olcak bakalım donupte kendimi bıraktığım kiloda bulamamakta var o_O:işsiz::KK42::kızgın:

karabiber supersin :KK9: ilk foto hamilelik fotosu mu .bence yine basarirsin
birde zayifliktan ziyade selülit sıkıntısı olmazsa iyi oluyor ya kimileri şişman ama sıkı ve selülitsiz kimileride zayıf ama sıkı değil acayip röntgenci hissettim kendimi :KK45:o_O mühim olan iç güzellik sağlıklı beslenme spor. burdaysak kilo vermede önemli tabi yarını merak ediyorum.
Özlem sen kesin süper vcuda sahipsin sporlarini çok ama çok kiskaniyorum :KK9::KK36::KK39:

SonuçlarI bende merak ediyorum takipteyim. herkes bayram tatilnden sonra tatil yapmış deniz yerlerinde oteller dolu. allahın kastamonu cidesinde yer bulmakta zorlandik yani kara kara dönüşü düşünüyorum zaten bayrama giderken çok zorlandik donus nasıl olcak bakalım donupte kendimi bıraktığım kiloda bulamamakta var o_O:işsiz::KK42::kızgın:

karabiber supersin :KK9: ilk foto hamilelik fotosu mu .bence yine basarirsin
birde zayifliktan ziyade selülit sıkıntısı olmazsa iyi oluyor ya kimileri şişman ama sıkı ve selülitsiz kimileride zayıf ama sıkı değil acayip röntgenci hissettim kendimi :KK45:o_O mühim olan iç güzellik sağlıklı beslenme spor. burdaysak kilo vermede önemli tabi yarını merak ediyorum.
Özlem sen kesin süper vcuda sahipsin sporlarini çok ama çok kiskaniyorum :KK9::KK36::KK39:
Yok canim hamile değilim:anneadayı:tesekkur ederimm

Deniz ve Kum Deniz ve Kum kuzum sen zayıftın kilo aldın veremedin mi yoksa bir kere verdin bu ikinci vermeye çalışman mı
Canim kiloluydum zayifladim orda ama suan yine kiloluyum 3 ncu cocuğumdan kaldi bu kilolar şimdide onlari vermeye çalışıyorum hamileliklerde 30 kilo aliyorum nerdeyse

Nasıl fark ediyor değil mi kilolu ve kilosuz? En kısa sürede hedefine ulaşacaksın umarım :KK200:
Kaptanim izne ayrildim kilonun altina indim sonunda 78 kiloyum
O zaman seni listeye ekliyorum karabibercim tebrik ederim
Günaydın herkese
Bugün 55,4ü gördüm çok mutluyum 55lere inebildiğim için:)
56,3tüm 2hafta önce -900 %1,59 iki haftalık, 2e bölersek %0,79
Tebrik ederim canım
Mezun ediyoruz seni değil mi? :)

Nasıl fark ediyor değil mi kilolu ve kilosuz? En kısa sürede hedefine ulaşacaksın umarım :KK200:

O zaman seni listeye ekliyorum karabibercim tebrik ederim

Tebrik ederim canım
Mezun ediyoruz seni değil mi? :)
Hedefim 55ti canım 55olup mezun olmak istiyorum:) biraz daha idare edin beni :D
Tam alıştım sağlıklı beslenmeye mezun olunca kopmaktan korkuyorum bir iki haft daha bildirim yapayım da otursun, aynı zamanda spora başlıyorum bu hafta sıklaşmam lazım

Hedefim 55ti canım 55olup mezun olmak istiyorum:) biraz daha idare edin beni :KK70:
Tam alıştım sağlıklı beslenmeye mezun olunca kopmaktan korkuyorum bir iki haft daha bildirim yapayım da otursun, aynı zamanda spora başlıyorum bu hafta sıklaşmam lazım
Aa tamam çok sevindim :KK200:
Haklısın çok az kaldı hedefine. Hadi bakalım bu gazla mezun olursun 2 haftaya :)

Back
X