- Konu Sahibi Cherry Mom
- #293.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Didem nice mutlu seneleriniz olsun canım .
Bu sabah 62.5 çıktım ve istediğim gibi geçmedi bugün cis yokta çok yedim 6 saat arayla yiycektim
Canım yıldönümünüz kutlu olsun. Sağlıkla daha nice mutlu yıllar...
hepinize cok tesekkur ederimazaydidem alıntı yapmayı unutmuşum, nice mutlu seneleriniz olsun
Sibelcim sen de hemen korumaya geç artık bak almaya başlamışsın
Karabibercim takım ortalaması 0.3'ün altında olunca nota alınıyor. 2 nota 1 sarı karta eşit, 2 sarı kart alınırsa da ceza olarak takım kaptanı 4 hafta üst üste sonuç listelerini hazırlıyor.
Merhaba kaptanım yolculuk yarın Çarşamba itibariyle burdayım inşallah :) internet çekmiyor eşimden bağlandım :))Hanımlar bildirimler nerede?
Cikilatacanavari @kardelelen321 @violin35 @hedef38beden @gonulll
Cherry Mom (sen internete giremiyordun ama yine de bi şansımı deneyeyim dedim :) )
azaydidem @rint
Eveeet nolur yüzümü kara çıkarmayın :)Amaninn ozaman ilk 3 e girmemiz kesin lazim kaptanim
Emniscim ya ben seni izne ayırdım öyle dedin diye. Bilseydim ayirmazdim sadece geçen hafta bildirim yapmamış olurdunMerhaba kaptanım yolculuk yarın Çarşamba itibariyle burdayım inşallah :) internet çekmiyor eşimden bağlandım :))
Olabilir canim şimdi tartilsan belki 200gr da gitmistirGünaydın kızlar..
Dun 80.1 olan kilom bugün 81.3 az da olsa eksi gelmeyi bekliyordum ama olmadı.
Sabah 6:30'da tartıldım gece de uyanıp 2-3 defa su içtim..Belki bundan dolayıdır..![]()
81.3 değil 80.3 olacaktı yanlış yazmışım kızlar..Günaydın kızlar..
Sabah 6:30'da tartıldım gece de uyanıp 2-3 defa su içtim..Belki bundan dolayıdır..![]()
Süpersin bence 400 gramdan fazlası gidecektir..Eki Görüntüle 2185696
Cuma hedefime son 400 gr
Yani esek değilim ya 8 kiloluk da vereyimYaaa cidden miiii?
Çok sevindim Suzicimmm sağlıkla gelsin oğluşun insallah
Bi 10 kilo olmasa da haftalık 8 kilo vermeni bekliyorum ona göre![]()
sağlıkla kavuştursun rabbim anneler için erkek evlat bir başka güzel oluyor canım
Direniyorum cnmAz kaldi azz daha sabirr göreceksin canim
Ben bu konuda tamamen sana katılıyorum, kesinlikle cinsiyet ayrımcılığı yapmam, yapanlara da sinir olurum ama Sibel'in dediğini ben hiç öyle anlamamıştım. Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor, galiba onu kastetti diye düsünmüstüm. Ya da benim öyle iyi niyetli bi anıma mı denk geldi acabaYa cnm bak ben bu konulara baya takigim anlatsana biraz erkek çocuğun nesi daha başka güzel oluyor sen annen için o kadar da güzel değil misin mesela yada kaç çocuğun var hatırlamıyorum bir kızın bir oğlun varsa ya da olmuş olsa oğlunu içten ice kızından daha mı çok seveceksin biz kadınların kadınlara yaptığını ben erkeklerden görmüyorum gerçekten kızı erkeği mi var evlat evlattir Allah hepsine sağlıklı bir yaşam nasip etsin
Günaydın kızlar..
Sonuçlar çok iyiydi ama çoğumuzda geri geldi. Bir de geri gelenleri verirken benim resmen canım çıktı.
Muhtemelen ben de aynı durumda olurdum ama çocuklar küçükken ne yaptın pamukcum?
Çok iyi ya, resmen yanılsamamı görüyorum.
Ben de varım ona.
Yarıyordur galiba 1 aydır ilk defa içtim kızım meyveli seviyor diye böyle yaptım.Bu sabah ben de artıdayım maalesefff.... Ve aynen senin gibi oldum Özlem günlerdir kabızlık problemim var. Sen çözebildin mi o meseleyi? :)) Yalnız kırmızı erikli kefirin muhteşem görünüyor! Sanırım o da işe yarıyordur değil mi?
81.3 değil 80.3 olacaktı yanlış yazmışım kızlar..
Yani düne göre 200 gramcık artıdayım..![]()