- Konu Sahibi Cherry Mom
- #293.461
Sağol canım en kısa sürede darısı başınaİnşallah ördekim hedefim o yönde biliyorsun ki ben de çabucak zayıflamayı istiyorum
Ayy masallah hayırlı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım en kısa sürede darısı başınaİnşallah ördekim hedefim o yönde biliyorsun ki ben de çabucak zayıflamayı istiyorum
Ayy masallah hayırlı olsun![]()
Yaaa cidden miiii?Herkese merhababugün doktor cinsiyet tahmininde bulundu değişiklik olmazsa bir oğlumuz olacak
![]()
Bi 10 kilo olmasa da haftalık 8 kilo vermeni bekliyorum ona göreİnşallah ördekim hedefim o yönde biliyorsun ki ben de çabucak zayıflamayı istiyorum![]()
Ayy canim deme oyle
Sağol canım inşallahYaaa cidden miiii?
Çok sevindim Suzicimmm sağlıkla gelsin oğluşun insallah
Bi 10 kilo olmasa da haftalık 8 kilo vermeni bekliyorum ona göre![]()
sağlıkla kavuştursun rabbim anneler için erkek evlat bir başka güzel oluyor canımHerkese merhababugün doktor cinsiyet tahmininde bulundu değişiklik olmazsa bir oğlumuz olacak
![]()
İnşallah kaptanim bu arada nota aliyoruz ne demek ne anlama geliyorKızlar maalesef ki geçen hafta 3. olsak bile nota alıyormuşuz. Yani önceki notamızla birlikte sarı kartımız olmuş oluyor. Bunu sildirmek için yeniden ilk 3'e girmemiz gerek. Ben size güveniyorum, yapabiliriz. Haydi güzellerim![]()
Vavvvv supersin Özlemcim750 ip![]()
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin canım.Herkese merhababugün doktor cinsiyet tahmininde bulundu değişiklik olmazsa bir oğlumuz olacak
![]()
Bende 1 haftadır bekliyorum daha gelen olmadi olsamda gitse şu şişkinlikBen kabul olur 3.lük diye düşünüyordum ama olmuyormuş demek. O zaman tekrar ilk 3'e girme zamanı.
Bugün regl oldum ama cumaya kadar şişkinliği atarım.
10 gün gecikme olmuştu, o da şişirmiş beni sanırım.
Az kaldi azz daha sabirr göreceksin canimBen de bi 74.8 olsam bki 25 altına düşüp normal kilo sınırları içine giriyor heyecanla bekliyorum![]()
Çok pis kıskandım valla hemen benimde yapmam lazimEki Görüntüle 2185465 ilk yesil çay fotosu benden gelsin ozman ben yuruyusumu yaptim geldim bile aksamada insallah zumba yapiciimmm![]()
Canım yıldönümünüz kutlu olsun. Sağlıkla daha nice mutlu yıllar...Gunaydınlarrr bende bgun insallah saf protein yapicam dun evlilik yıl dönumumuzdu butun gun dısaridaydum braz abarttim sanirim cumarteside annemdeydim kıslık hazrlik yaparken saatin farkina bile varamadim vakitsizlikten ve 9 da aksam yemegini yedim buda bana ekstra olrak geri dondu suanki kilom 69.2 bana kizicaksiniz biliyorum ama cumaya hedefimi tutturmus olrak gelicem insallah buna cok ihtiyacim var su sıralar bide spora baslayablirsem tam olucak hadi bakalim bgun bol sporlu ve kacamaksiz bir gun olsun insallahhh![]()
Sibelcim sen de hemen korumaya geç artık bak almaya başlamışsınDidem nice mutlu seneleriniz olsun canım .
Bu sabah 62.5 çıktım ve istediğim gibi geçmedi bugün cis yokta çok yedim 6 saat arayla yiycektim
Karabibercim takım ortalaması 0.3'ün altında olunca nota alınıyor. 2 nota 1 sarı karta eşit, 2 sarı kart alınırsa da ceza olarak takım kaptanı 4 hafta üst üste sonuç listelerini hazırlıyor.İnşallah kaptanim bu arada nota aliyoruz ne demek ne anlama geliyor
Yaa masallah bebiş kocaman olmuş bile annesiHerkese merhababugün doktor cinsiyet tahmininde bulundu değişiklik olmazsa bir oğlumuz olacak
![]()
Amaninn ozaman ilk 3 e girmemiz kesin lazim kaptanimazaydidem alıntı yapmayı unutmuşum, nice mutlu seneleriniz olsun
Sibelcim sen de hemen korumaya geç artık bak almaya başlamışsın
Karabibercim takım ortalaması 0.3'ün altında olunca nota alınıyor. 2 nota 1 sarı karta eşit, 2 sarı kart alınırsa da ceza olarak takım kaptanı 4 hafta üst üste sonuç listelerini hazırlıyor.