Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin bence 400 gramdan fazlası gidecektir..:KK36:
Ayy inşallah nasil mutlu olurum ogün inan sen resim paylaştıkça çok hoşuma gitti beni bu konuda motive ettin resim paylasmanin bende çok etkisi oldu hergün ne çıkacağım diye heyacanli oluyor

Bu sabah ben de artıdayım maalesefff.... Ve aynen senin gibi oldum Özlem günlerdir kabızlık problemim var. Sen çözebildin mi o meseleyi? :)) Yalnız kırmızı erikli kefirin muhteşem görünüyor! Sanırım o da işe yarıyordur değil mi?
Ben her öğün aci sivribiber yedigim icinmi bilmiyorum kabizlik sorunu oluşmadi acinin etkisinden olabilir

Ben bu konuda tamamen sana katılıyorum, kesinlikle cinsiyet ayrımcılığı yapmam, yapanlara da sinir olurum ama Sibel'in dediğini ben hiç öyle anlamamıştım. Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor, galiba onu kastetti diye düsünmüstüm. Ya da benim öyle iyi niyetli bi anıma mı denk geldi acaba :KK53:
doğru demişsin canım erkekler annelere daha düşkün oluyolari kastettim kesinlikle evlat evlattir ayrım olmuyor ama ilk diyemi bilmiyorum oğluma daha duskunum babalar içinde kız evlat daha bir emanet gibi geliyor daha korunmaya muhtaç olmasi açısından eşimde kızımı ayrı seviyorum der mesala bizde kızım baba baba diye geziyor gelince sarılması babasını bitiriyor. evlat güzel şey rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tüm evlatlarimizi hayırlı eylesin kız evlatta çok daha hayırlı oluyor sanki yaslilikta daha faydalı gibj gördüğüm kadarıyla.

doğru demişsin canım erkekler annelere daha düşkün oluyolari kastettim kesinlikle evlat evlattir ayrım olmuyor ama ilk diyemi bilmiyorum oğluma daha duskunum babalar içinde kız evlat daha bir emanet gibi geliyor daha korunmaya muhtaç olmasi açısından eşimde kızımı ayrı seviyorum der mesala bizde kızım baba baba diye geziyor gelince sarılması babasını bitiriyor. evlat güzel şey rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tüm evlatlarimizi hayırlı eylesin kız evlatta çok daha hayırlı oluyor sanki yaslilikta daha faydalı gibj gördüğüm kadarıyla.
Artık öyle bir zamandayız ki kız çocuğun korunmaya daha muhtac oldugunu da düsünemiyorum maalesef :) Neyse bunlar derin konular, burdan konusulmakla da çözülecek değiller ne yazık ki...

laaaaaaayn ben döndüm çok pis döndüm +1 kilo +1 kg de ödemle döndüm ,çok pis diyete başladım da döndüm ,hoş geldin diyin bana ,öpün beni sevin beni kucaklayın bağrınıza basın beni:KK50::rapci::rapci::olamaz:
Ahahah hoşgeldiiiinnn :KK74:
Diyeti bozmuş gibi görünmüyordun aslında ama olan olmuş :)
Ödem hemen gider de o +1 kiloyu vermek lazım

Ahahah hoşgeldiiiinnn :KK74:
Diyeti bozmuş gibi görünmüyordun aslında ama olan olmuş :)
Ödem hemen gider de o +1 kiloyu vermek lazım
valla ördekcim etli ekmek sofrasına bile oturmadım ama su da neredeyse içmedim denilebilir hallederim ben inanıyorum ;)

Herkese merhaba :KK200: bugün doktor cinsiyet tahmininde bulundu değişiklik olmazsa bir oğlumuz olacak:anne:

Hayırlı olsun Suzucim. Güzel günlerde kucağına al, mutluluğunuza mutluluk katsın.

Bende 1 haftadır bekliyorum daha gelen olmadi olsamda gitse şu şişkinlik

Şişkinliğin üstüne bir de psikolojik baskı yapıyor. Ne zamandır hiç gecikmiyordu, deli etti beni bu sefer.

Çocuk hala küçük hedefcim. Tek kızım var ve 3’ü yeni bitti. Ben şu an çocuğu okula vermesek mi modundayım.:olamaz: Evde beni delirtmese, çıldırtmasa inan hiç okula vermem o derece. Ben okula tümden karşıyım. :))))) Okul hayatım boyunca okuldan hep nefret ettim. Okula ve o şekilde eğitime gerçekten inanmıyorum da ayrıca... Yani uyanamamaktan ziyade bu da var :))))
Ben böyle diye diye Yüksek Lisans mezunuyum bu arada yanlış anlaşılmasın ama bu sisteme inanmıyotum işte bu da gerçek.... Bazen evde kendim okutup mezun etsem diye düşündüğüm de oldu kızım için ama bu sefer sosyalleşmesini ve çevresinin gelişmesini engelliyorsun.
Eşim bu söylediklerimi duysa baya gırgır yapar herhalde... seninki tembellik hastalığı diyor bana o derece D vitamininden mahrumum düşün yani. :))))))

Genellememekle beraber ben de bizim ülkemizde çocukların okula gitmesinin boş zaman olduğunu düşünüyorum. Hem eğitim hem de öğretim olarak ama işte ne yazık ki yine şartlar gereği düşüncelerimize göre de hareket edemiyoruz. Hassas konular gerçekten.
Çok iyisin ama ya gerçekten :KK53:
Ya aslında hem çalışmadan duramıyorum, boş durmayı hiç sevmiyorum hem de çok tembelim. İkisi tam tezat nasıl oluyor diyeceksin ama oluyor. Bir de gece 12'den sonra kendime geliyorum. :KK53::KK53:
Aslında olay hep başlamak. Mesela hareket etmek, spor yapmak zor geliyor ama başlayınca durasım gelmiyor.
Bazen yorgunum diye bisikletle çıkmayalım diyorum. Bir çıkıyoruz, 2-3 saat geçiyor eve gelesim gelmiyor.

.
screenshot_2016-04-06-21-37-20-1-png.1809732

Temsili ben :D

12:30'da 5-6 yk kadar etli patlıcan yemeği yedim. 1 bardak kefir içtim ama şuan yineaçlık sinyalleri ve halsizlik var.Şimdi spor yapıyor olmam lazım ama bir türlü başlayamadım!! Sütlü nescafe iyi gelir belki..:KK37:
Eki Görüntüle 2185760

Ne okuyorsun Özlem kitap olarak?
Kitap görünce merakıma yeniliyorum. :oops:

Back
X