Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sinan Akyüz'ün Piraye'sini okumuştum. Güzel kitaptı gerçekten ama sanırım dramı fazla abartıyor. Baya baya yeşil çamın yazarı gibi :KK53::KK53:
Ben o hiç yer ayırt etmeyenlerdenim. Beklenecek her yerde yanımda kitabım durur. Hatta mutfakta bile okuyorum. Tencerenin başında beklerken okuyorum. Boş boş beklemeyi hiç sevmiyorum. Gün içerisinde iş güç derken oturup okumaya zaman bulmak da zor oluyor. O yüzden orada burada okuyorum çoğu zaman.

Bu özelliğim burcuma çok zıt pamukcum. Oğlağım ben. :kahve:
Genel anlamda burcumun özelliklerini taşırım aslında ama derli toplu değilim ve tembelim.
:KK9:Ay supersin canım aslında öyle olmalı zaman yok diyoruz ama yaratma çabasında da değiliz değilim malesef mantıklı 2 satır 2 satirdir hakikaten hele benim kafa hepten gidik hafizamada iyi gelir sezeryan narkozlarimi teknoloji mi mahvetti bilmiyorum çok unutkanim çok

Kolay gelsin canim

Benim de cok karman corman menulerim. Ise basladim alt ust oldu her sey.

Evet bursa cok pahali ya napicaz bilmiyorum.

Nerelerdesin canim ya hic sesin cikmiyodu
Tatil beni benden aldı violincim. Bayram tatili arkasından bizim yaz tatili derken perişan oldum valla. Kilo bakımından tabii :olamaz:

:KK9:Ay supersin canım aslında öyle olmalı zaman yok diyoruz ama yaratma çabasında da değiliz değilim malesef mantıklı 2 satır 2 satirdir hakikaten hele benim kafa hepten gidik hafizamada iyi gelir sezeryan narkozlarimi teknoloji mi mahvetti bilmiyorum çok unutkanim çok
Valla bende öyleyim. Herşeyi unutuyorum yaaaa, bu yaşta böyleyse diyorum Allah korusun. Dikkat dağınıklığından biraz da bence. Çocuklarla da çok uğraşıyoruz ebeveynleri olarak sanırım. Bilmiyorum yaa bir milyon bahane var aslında. Bulmaca mı çözsek naapsak :işsiz:

O kadar ara verip geldim ki kusuruma bakmayın. Temelli dönüş yaptım. Tatiller bitti, okullar da açılıyor (heyyooooo yaşasınnnnn), evdeki gürültü yarıya düşecek :KK45:
Çok fena fena ve fena haldeydim. İzin kiloma dönünce kaç kilo olduğumu söylerim. İzinli olma avantajımı kullanarak kilo bildiremiycem utancımdan ama her gün menü paylaşacağım. :rapci:
Umarım siz güzel kilolar vermişsinizdir ben buralarda yokken beybiler.

Ooo, kimleri görüyorum şekerim.
Yazı geçirdik boş boş kış geliyor yine hepimiz buradayız. :spor::spor:

Çocuk konusunda yorum yapamayacağım ama teknoloji fena dikkat dağınıklığı ve unutkanlık yapıyor.
Bir şeyle ilgilenirken 2 dakika şuna bakayım diye dalıyor ve saatlerce zaman geçiriyoruz.
Ben bilgisayarla çalıştığım için acayip büyük sorun yaşıyordum.
2 dakika KK için ara veriyordum bir bakıyorum 1 saattir çalışmamışım.
Şimdi pomodoro tekniği ile takılıyorum. Baya topladık kendimi. Dikkat dağınıklığım da eskisi kadar değil ama unutkanlığı aştığımı söyleyemem.

Dikkat dağınıklığı için gün içerisinde 2-3 sayfa kitabı sesli okumanın da çok faydası varmış. Her zaman olmasa da kafamı toparlayamadığımda deniyorum.

Çocuk konusunda yorum yapamayacağım ama teknoloji fena dikkat dağınıklığı ve unutkanlık yapıyor.
Bir şeyle ilgilenirken 2 dakika şuna bakayım diye dalıyor ve saatlerce zaman geçiriyoruz.
Ben bilgisayarla çalıştığım için acayip büyük sorun yaşıyordum.
2 dakika KK için ara veriyordum bir bakıyorum 1 saattir çalışmamışım.
Şimdi pomodoro tekniği ile takılıyorum. Baya topladık kendimi. Dikkat dağınıklığım da eskisi kadar değil ama unutkanlığı aştığımı söyleyemem.

Dikkat dağınıklığı için gün içerisinde 2-3 sayfa kitabı sesli okumanın da çok faydası varmış. Her zaman olmasa da kafamı toparlayamadığımda deniyorum.
Pomodoro yapabiliyor musun hedefcim ya? Bi ara ben de niyetlendim ama beceremedim :olamaz:

Kolay gelsin Özlemcim :KK68:

kolay gelsin canım nerdeydin sen kaça aldın domatesi geçen bizim bakkal 2 30 tl dedi çok pahalı bu sene sanki

Kolay gelsin canim

Benim de cok karman corman menulerim. Ise basladim alt ust oldu her sey.

Evet bursa cok pahali ya napicaz bilmiyorum.

Nerelerdesin canim ya hic sesin cikmiyodu
Sagolun kızlar..:KK36:
---
Hatay-İskenderun'dayim canim. 1 kasa alınca 1.4'e bıraktı içinde 25 kilo var .Ben de Bursa domatesi aldım.

Pomodoro yapabiliyor musun hedefcim ya? Bi ara ben de niyetlendim ama beceremedim :olamaz:

Yapıyorum ördeğim. Tam hatırlamamakla beraber sanırım 2 hafta falan oldu. Çok etkiledi beni. Çok nadir durumlar haricinde hiçbir şekilde bölmemeye çalışıyorum çalışma sürecini. Aralar üzerinde değişiklik yapabiliyorum ama.
%50-60 verim arttı diyebilirim.

Ağustos böcekleri kürkçü dükkanına döner :KK48::KK48:
Özledim valla takımımı yaaaaa :KK200:

Ben de uzak kalınca özlüyorum tatlım ama keşke kilo koruma için takılsak buralarda.

Sen yapar mısınnnn hedefimmm ben hasta da oldum. Boğazım ağrıyo, burnum akıyo, pöf. :KK61:

Yaparım tabi şekerim. Zaten sürekli kahve modundayım :KK53::KK53:

Günaydınlar :KK200:

Rintcim senin izin hakkın yok maalesef. Daha birkaç hafta önce listeye aldım en az 2 ay izin hakkı olmuyor. Kendi isteğiyle ayrıldı diyebilirim ama bu sefer de 6 ay tekrar listeye geri dönemezsin. Eger liste dışı takılırım diyorsan öyle yapalım ya da toparlamaya çalış en kısa sürede.

Ciklatim ben geçti sananlardandım. Doğumdan sonraki 5. reglim falan bundan öncekilere hiç ağrım olmadı ama bu ayki ağrılı oldu :KK43: üşüttüm mü acaba diyorum. Bakalım bundan sonrakiler nasıl olacak, elimdeki verilere göre yazarım sana :)
Ama yine de iyi haber, eskisi kadar çok ağrılı değildi. Eskiden ilaç almadan atlatamazdım, şimdi malum emzirdigim için ilaç da alamıyorum. Ona rağmen atlatabildim :)

Ah Esracım ya ben cok umitliydim doğumla birlikte gececegine ama bakalım belki de bu aya has bir durumdur, dedim ya bundan öncekilerde hiç ağrı olmamıştı. Tıp camiası şuna kökten bir çözüm bulsa keşke ağrı kesici dışında :KK53:
Peki kaptanım yarını sıkı tutarsak artı gelmem. Olumsuz etkileyince takımı üzülüyorum. Bugün de dikkat ediyorum. Ama okulun ilk haftası mesafe oğlanla ayrılma derken saçma menülerde buluyorum kendimi. Bugün mesela sadece kahvaltı yapabildim.
Mezun olayım bir an önce o zaman, işi sıkı tutayım. Bugün sabah erken kalkıp pantolonlarımı denedim. Bir ölçü pantolonun var. O çok dar oldu. Motivasyon sağlıyor bu :))

Back
X