Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım ❤Tamam canım ekstra dikkat edeceğim teşekkür ederim güzel dilekleriniz için![]()
Şimdi canım doğrusuna bakarsak günde 1 silme çay kaşığı tuz tüketmek sağlıklı olanmış. Ama buna peynir ekmek zeytindeki Tuz da dahil mesela. Onlarda doğal Tuz bulunuyor. Sağlıklı olan miktar onlarla doluyor olabilir. Buna bakarsak hepimiz fazla Tuz tüketiyoruz. Her yemeğe atıyoruzİyi geceler kızlar, cuma menüm
Kahvaltı; omlet, peynir, 5-6 zeytin, avokado, biber, 2 dilim ekmek
Kavun
Akşam; mantı yarım tabak, sarmısaklı yoğurt ve ekmek.
Çay yanında cevizespressoc
Chocolita canım tuz hiç mi atmıyoruz? Ben zaten domatese, yumurtaya tuz atan biri değilim aramam ama benim tansiyonum düşük 9-6 normalim tuzu özellikle kullanmaya çalışıyorum o yüzden. Bırakırsam daha da düşer mi acaba? Bu konuda hiç doktora gitmedim.
Hsogeldin inşallah devamı olsun bonusHoşbuldumminik eksilere devammış maşallah subhanallah
Kendimce yürüyüşüm egzersizim var ama hiç kaçırmadan yapıyorum diyemem tabi.
Bu hafta katılarak kemdimi de takip etmiş olurum.
Sadece yürüyüş olsa da olur değil mi?
Aslında yemekleri doğal haliyle yemek derken baharatla tatlandırıp tuz eklememe challenge canım. Ben o niyetle düşündüm ama olduğu kadarsa tik kısımlarına sen karar ver canım.Afiyet olsun canım sıfır Tuz değil aslında ben yanlış yazmışım . Ekstra tuz yok yemeklerde olduğu kadar tüketiyoruz
Çıkalım minik bu hafta tuzu da azaltirsak 2 3 kilo gider bakarsın sonra haydee pehlivan güreşe
Bende şükür diyelim berfiiim aynen kilolar arttı valla önünü alamadıkHosgeldinn brommnasılsın? Kiloları aldık döndük
![]()
İyi yaptın canım bende döneceğim inşallah yine de işteBıraktığın gibi değilim vitaminim biraktiginda 84-85 lerdeydim
96 ya kadar ciktigimda choconun içine doğdu heralde bir selamiyla kendimi buraya attım
Şükrü bugüne sen nasılsın neler yapıyorsun?
Bekliyoruz inşallahİyi yaptın canım bende döneceğim inşallah yine de iştebol eksilerin olsun.
Ben aynı iş ev arası zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile![]()
Olur tabi canım. Sadece bu hafta var zaten. Her hafta değişiyorHoşbuldumminik eksilere devammış maşallah subhanallah
Kendimce yürüyüşüm egzersizim var ama hiç kaçırmadan yapıyorum diyemem tabi.
Bu hafta katılarak kemdimi de takip etmiş olurum.
Sadece yürüyüş olsa da olur değil mi?