• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın kızlar❤
Ben dünün menüsünü paylaşmamışım
Sabah
Haşlanmış yumurta Bir küp peynir 5-6 tane zeytin yedim çok aç değildim sadece Amaç Tansiyonum düşmesin diye de çünkü yediğimde bunları saat ikiydi

Akşam
Bir kase şehriye çorbası ekmeksiz

Ben zaten küçükken geçirdim bir hastalıktan dolayı yemeklerimi tuzsuz yerim. Tabii yemeklere tuz atıyorum ama ekstra tuz atmam. Bu yüzden tuzsuz Haftası benim için çok iyi geçecek🤣
Su miktarı 1 litre
Adım 6.8k

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Belirlenen sporu yapamadım bugünden itibaren yapmaya başlayacağım yanına karın hareketleri yapmaya da başlayacağım, o hareketler benim için ısınma olacak. Şimdi yine ödemim olduğu için güne yeşil çayla başlayacağım😂

İyi geceler kızlar, cuma menüm
Kahvaltı; omlet, peynir, 5-6 zeytin, avokado, biber, 2 dilim ekmek

Kavun

Akşam; mantı yarım tabak, sarmısaklı yoğurt ve ekmek.

Çay yanında ceviz espressoc espressoc

Chocolita Chocolita canım tuz hiç mi atmıyoruz? Ben zaten domatese, yumurtaya tuz atan biri değilim aramam ama benim tansiyonum düşük 9-6 normalim tuzu özellikle kullanmaya çalışıyorum o yüzden. Bırakırsam daha da düşer mi acaba? Bu konuda hiç doktora gitmedim.
Şimdi canım doğrusuna bakarsak günde 1 silme çay kaşığı tuz tüketmek sağlıklı olanmış. Ama buna peynir ekmek zeytindeki Tuz da dahil mesela. Onlarda doğal Tuz bulunuyor. Sağlıklı olan miktar onlarla doluyor olabilir. Buna bakarsak hepimiz fazla Tuz tüketiyoruz. Her yemeğe atıyoruz 😅
Tansiyonunu sıkıntıya sokarsa buna katılmayabilirsin canım ya da kendine uyarlayabilirsin. Ama tik getirmez. espressoc espressoc

Hoşbuldum ❤️ minik eksilere devammış maşallah subhanallah 🧿

Kendimce yürüyüşüm egzersizim var ama hiç kaçırmadan yapıyorum diyemem tabi.

Bu hafta katılarak kemdimi de takip etmiş olurum.

Sadece yürüyüş olsa da olur değil mi?
Hsogeldin inşallah devamı olsun bonus🫶🏼

Düğünler mahvediyor bizi genel anlamda sıkıntı yok 😂😂😂

Tuz yerine kullanabileceklerin:​

• Limon → Özellikle sebze ve et yemeklerine mükemmel bir asidik tat katar.
  • Sarımsak, karabiber, kekik, kimyon, nane, pul biber, zerdeçal → Tat derinliği yaratır.
  • Zeytinyağı + limon → Tuzsuz salatada bile lezzeti dengeler.
  • Elma sirkesi → Çorbalara ve salatalara “tuz varmış gibi” bir his verir.

Afiyet olsun canım sıfır Tuz değil aslında ben yanlış yazmışım . Ekstra tuz yok yemeklerde olduğu kadar tüketiyoruz
Aslında yemekleri doğal haliyle yemek derken baharatla tatlandırıp tuz eklememe challenge canım. Ben o niyetle düşündüm ama olduğu kadarsa tik kısımlarına sen karar ver canım. labellevie labellevie seninde bilgin olsun labelim

Dün menü
Özenle kahvaltı hazırladım yolculukta yaptım kahvaltımı 😌

12.00
1 haşlanmış yumurta
1 avuç badem
1 avuç siyah üzüm
1.5 dilim çavdar ekmegi
3 parça peynir
7-8 yesil zeytin

15.30
Arada çay, peynir,domates 1 dilim ekmek yedim

Aksam 18.30
1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek
Bol salata 1 kasik tavuklu pilav

2 litre su
Spor yok disardaydim tüm gün

Bıraktığın gibi değilim vitaminim biraktiginda 84-85 lerdeydim
96 ya kadar ciktigimda choconun içine doğdu heralde bir selamiyla kendimi buraya attım

Şükrü bugüne sen nasılsın neler yapıyorsun?
İyi yaptın canım bende döneceğim inşallah yine de işte ☺️ bol eksilerin olsun.

Ben aynı iş ev arası zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile 🥹

Hoşbuldum ❤️ minik eksilere devammış maşallah subhanallah 🧿

Kendimce yürüyüşüm egzersizim var ama hiç kaçırmadan yapıyorum diyemem tabi.

Bu hafta katılarak kemdimi de takip etmiş olurum.

Sadece yürüyüş olsa da olur değil mi?
Olur tabi canım. Sadece bu hafta var zaten. Her hafta değişiyor

Şu sıfır tuz olayına açıklık getirelim ben zaten ekstra tuz atan biri değilim o.O
Sıfır tuzsuz yemek yiyemem orası ayrı. Ama aile üyeleri yaptığım yemekleri tuzsuz bulur

Zaten ekstra atmam yani
Ama şöyle birsey var şuan yeşil zeytin zamani ben onu tuzsuz yiyemem 🥹 Chocolita Chocolita

Kızlar yaa ben kilo almışım neden böyle olduki 😥 geçen hafta 78,6 çıkmıştım bu hafta 79,1. Yüzde 0,64 artış var maalesef. Regl olcam bu hafta o mu etkiledi acaba?

Eklentiler

• 1000049680.webp
    1000049680.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 0
Back
X