Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahah sen de mi? :KK53:
@fancynancy de bugun felsefeye kaydoldu. Ben de sosyolojiye başlıyorum.
Hepicigimiz okullu olduk desene :KK53:

Ben o sosyolojiye kayıtlıydım da bu sene düştü artık kaydım. Yalan oldu. :))) siz benim gibi tembellik yapmayın e mi! :olamaz: Hayırlı olsun hepinize. Keyifle, bir solukta bitirin inşallah. :)

Ben o sosyolojiye kayıtlıydım da bu sene düştü artık kaydım. Yalan oldu. :))) siz benim gibi tembellik yapmayın e mi! :olamaz: Hayırlı olsun hepinize. Keyifle, bir solukta bitirin inşallah. :)
Acikogretimde galiba kayıt silme olayı olmuyormuş Esracım. Gelecek sene örneğin kaldığın yerden devam edebiliyormussun. En azından Anadolu Üniversitesi'nde öyleymiş :)
Bakalım ben de bitirebilir miyim emin değilim ama bi heves başlayayım dedim :)
Kaçıncı sınıf oldun sosyolojide? Zor muydu dersler? :)

Yapıyorum Esra'cım. Bu sene bitecek insallah :KK73:

Hayırlısıyla inşallah. Ben de doktora yapayım diyorum sonra, şimdi alesi var yabancı dili var kim uğraşır diyorum. Sonraki yaşlarımda da yaparım diyorum bırakıyorum. Acaba ne zaman kıracağım şeytanın bacağını merak ediyorum.:deli:

Acikogretimde galiba kayıt silme olayı olmuyormuş Esracım. Gelecek sene örneğin kaldığın yerden devam edebiliyormussun. En azından Anadolu Üniversitesi'nde öyleymiş :)

Ben yüksek lisans yaparken kaydolmuştum bir de üstüne hamilelik falan derken sadece 1 dönem devam edip bıraktım bir daha da hiç ilgilenmedim. Dün Ferah bu mevzuyu söyleyince e-devletten kaydıma baktım. Birşey gözükmüyordu. Sanırım düşmüş diye düşündüm.

Hayırlısıyla inşallah. Ben de doktora yapayım diyorum sonra, şimdi alesi var yabancı dili var kim uğraşır diyorum. Sonraki yaşlarımda da yaparım diyorum bırakıyorum. Acaba ne zaman kıracağım şeytanın bacağını merak ediyorum.:deli:
Yaa evet ara verince tekrar başlanır mı, hele bi de doktoraya bilemiyorum :KK53: yani yok bu doktora zaten hiçbir şeye benzemiyor bence, akıllı işi değil :KK53:
Bir de çocuk oldu işte düşün halimi. Kafayı kırmış olabilirim :deli:

Ben yüksek lisans yaparken kaydolmuştum bir de üstüne hamilelik falan derken sadece 1 dönem devam edip bıraktım bir daha da hiç ilgilenmedim. Dün Ferah bu mevzuyu söyleyince e-devletten kaydıma baktım. Birşey gözükmüyordu. Sanırım düşmüş diye düşündüm.
Anadolu Universitesi acikogretimde görevli bir arkadaşım öyle demişti bana, kayıt silmiyoruz, istediğiniz zaman devam edebilirsiniz diye. Eşim de taa lisansta işletmeye başlamış, devam etmemiş, o sormuştu da öyle demişti arkadaşım. Sistemde de durumu pasif görünüyor sadece. Belki o yüzden e-devlette görünmüyor olabilir. Bilmiyorum tabi, belki de değişmiştir. Bunu diyeli 1 seneyi geçti

Benim alanım siyaset ya. Üzerine Sosyoloji okusaydım çok iyi olurdu ama o dönem zorladı beni ve canım hiç istemedi. Şimdi de keşke okusaydım diyorum boş kalınca :)) Senin alanın neydi ?

Anadolu Universitesi acikogretimde görevli bir arkadaşım öyle demişti bana, kayıt silmiyoruz, istediğiniz zaman devam edebilirsiniz diye. Eşimin de taa lisansta başladığı işletme lisansı var, o sormuştu da öyle demişti. Sistemde de durumu pasif görünüyor sadece. Belki o yüzden e-devlette görünmüyor olabilir. Bilmiyorum tabi, belki de değişmiştir. Bunu diyeli 1 seneyi geçti
Öyleyse ben yarın İstanbul Üni.yi arayıp bir sorayım bari. Öyle birşey varsa kaydımı yenilerim ne olacak. Neresinden başlasam kar, vaktim de varken... :) ne iyi olur....

Benim alanım siyaset ya. Üzerine Sosyoloji okusaydım çok iyi olurdu ama o dönem zorladı beni ve canım hiç istemedi. Şimdi de keşke okusaydım diyorum boş kalınca :)) Senin alanın neydi ?
Benim çok alakasız aslında :)))
Mühendislik mezunuyum şu anda da bilişim üzerine doktora yapıyorum. Asıl hevesim psikoloji okumak ama acikogretimde yok, ben de en yakın olabilecek sosyolojiyi deneyeyim dedim :)))

Öyleyse ben yarın İstanbul Üni.yi arayıp bir sorayım bari. Öyle birşey varsa kaydımı yenilerim ne olacak. Neresinden başlasam kar, vaktim de varken... :) ne iyi olur....
Aaa İstanbul Üniversitesi'nde değil ama arkadaşım, Anadolu Üniversitesi için dedi bunu. Yazdım galiba önceki mesajda. Oranın sistemi farklı olabilir, bi sor bence

Psikoloji hiç olmadı ya bildigim kadarıyla :KK64:
Olsa ben kesin kaydolmustum kac yıldır ona bakıyorum. Psikoloji okuyamadıgımdan bari sosyoloji okuyayım dedim
Bende o zaman aynı şeyi düşünmüştüm. Psikoloji olsaydı ona kaydolurdum. Lisanstayken sosyal psikolojiden birkaç seçmeli ders almıştım, inanılmaz keyçfliydi.... hayata dair de çok şey öğreniyor insan...

Benim çok alakasız aslında :)))
Mühendislik mezunuyum şu anda da bilişim üzerine doktora yapıyorum. Asıl hevesim psikoloji okumak ama acikogretimde yok, ben de en yakın olabilecek sosyolojiyi deneyeyim dedim :)))

Mühendislik ve bilişimden sonra nasıl hafif nasıl keyifli gelir sana şimdi sosyoloji. :)))) Ben Yüksek Lisansımı Reklamcılık ve Marka iletişimi üzerine yaptım. Uluslararası İlişkilerden sonra Allahım bu nasıl güzel bir hayatmış falan dedim. :))))

Bende o zaman aynı şeyi düşünmüştüm. Psikoloji olsaydı ona kaydolurdum. Lisanstayken sosyal psikolojiden birkaç seçmeli ders almıştım, inanılmaz keyçfliydi.... hayata dair de çok şey öğreniyor insan...
Ben de doktoradayken tezim için psikolojiden bir dersi ziyaretçi olarak takip ettim ve hayatımda katıldığım en keyifli dersti diyebilirim :)) sonrasında aklıma koydum zaten psikoloji okuyabilir miyim diye. Ama maalesef yeniden üniversite sınavına hazırlanamam :)))
Mühendislik ve bilişimden sonra nasıl hafif nasıl keyifli gelir sana şimdi sosyoloji. :)))) Ben Yüksek Lisansımı Reklamcılık ve Marka iletişimi üzerine yaptım. Uluslararası İlişkilerden sonra Allahım bu nasıl güzel bir hayatmış falan dedim. :))))
Ben de öyle umuyorum Esracım :))

Yaa evet ara verince tekrar başlanır mı, hele bi de doktoraya bilemiyorum :KK53: yani yok bu doktora zaten hiçbir şeye benzemiyor bence, akıllı işi değil :KK53:
Bir de çocuk oldu işte düşün halimi. Kafayı kırmış olabilirim :deli:

Ben doktora mı yapsam deyince eşim “allah rızası için yapma” diyor. Gördü Yüksek Lisanstaki halimi :))) Çocukta küçüktü bide. İşte o aralar kafayı kırdım bende zaten! :)))))

Ben doktora mı yapsam deyince eşim “allah rızası için yapma” diyor. Gördü Yüksek Lisanstaki halimi :))) Çocukta küçüktü bide. İşte o aralar kafayı kırdım bende zaten! :)))))
Hahahah
Yaa cok zor cocukla böyle şeyler :))
Çocuk da yaparım kariyer de diye çıkmışız yola ama aklın çoğunu bırakmışız :KK53:

Şu son cümlenle içimde bir umut yeşerdikarabibercim :))) Ümidimi yitirmeyeyim yani... içime az da olsa su serptin. Bazen birinin söylemesi gerekir ya hani. Şu an o sen oldun :))
Yaaa canim çok sevindim çocuğun küçük ve bakima muhtaç olduğu için zorlaniyorsun biraz daha onlar büyüsün inan ve bizlerde biraz olgunlasinca herşey kolaylaşıyor inan bende ne günler atlattim çok ağladım evliliği kaldiramiyorum sorumluluğu çok büyük diye ama şimdi hepsi geldi geçti

Screenshot_2018-09-12-20-19-57.webp bugünki adim attigim sayi bugün daha fazla yürüdüm doktora bile yürüyerek gittim

Yaaa canim çok sevindim çocuğun küçük ve bakima muhtaç olduğu için zorlaniyorsun biraz daha onlar büyüsün inan ve bizlerde biraz olgunlasinca herşey kolaylaşıyor inan bende ne günler atlattim çok ağladım evliliği kaldiramiyorum sorumluluğu çok büyük diye ama şimdi hepsi geldi geçti
Yaa bu dediklerine ben de inanmak istiyorum karabibercim :))

Back
X