Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Performans düşüklüğü canım. Hareketsizlikten kaynaklanır.. İstikrarlı spor ve hareketle canlanır vücut merak etme veee sigara da cıss :KK66:
Sigara kullanmıyorum zaten akrepcim de bu emojiyi çok seviyorum tam yaşlanmış çökmüş halimi yansıtıyor :KK48:
Haklısın, düzenli spor yapmak gerekiyor, vücut müthiş dinçleşiyor. Tembelliğim üzerimde bu ara maalesef :(

Sigara kullanmıyorum zaten akrepcim de bu emojiyi çok seviyorum tam yaşlanmış çökmüş halimi yansıtıyor :KK48:
Haklısın, düzenli spor yapmak gerekiyor, vücut müthiş dinçleşiyor. Tembelliğim üzerimde bu ara maalesef :KK43:
Ben de aksine sevmediğim tek emoji..

İçindeki seni :KK36:uyandır ve harekete geç, inatla da tekrarla hergün.. O tembellik kaçar gider..

Ayrıca ben de beklerim :KK200:

Kardelencim mezun oldugun icin 2 durumda geri dönebilirsin listeye:
1) Mezun olduğun kilonun altına indiğin anda yarışmaya yeniden başlayabilirsin.
2) Mezuniyetinin üzerinden 6 ay geçer, kilo şartı aranmadan yeniden başlayabilirsin.

Duydum duydum da spor işini iyice katakulliye getirir oldunuz :KK53:

Çok tatlıymış Esra'cım güle güle kullan. Böyle şeyler beni de çok heveslendiriyor :)

Oh afiyet olsun süper görünüyor bu da :super:

Geçmiş olsun parkcım. Cuma bildirebilirsin, önemli değil. Oğlusuna iyi bak iyilessin hemen :)
Tamamdır canım. Aylarca beklemek istemiyorum. 1-2 haftaya aranızda olurum inşallah

hanımlar merhaba
morordek morordek canım benim oğlan el ayak hastalığına yakalandı rapor teslim etmeye geldim bugün ve yarın yokum yarının menüsünü nasipse cuma yayınlarım olur mu?

dünkü menü
sabah yoğurt muz ceviz
öğlen yoğurt çiğ köfte
akşam haşlama et
3 kaşık aşuremden yedim.
spor yok
su:3 litre

kendinize iyi bakın hoşçakalın nasipse cuma görüşürüz.
Geçmiş olsun

Dünkü menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 adet zeytin
Domates ve yeşillik

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
1 kase tarhana corbasi
1 dim ekmek
3 yemek kaşığı melemen

Ara
1 elma
1 Türk kahvesi

Akşam
2 tane firinda tavuk but
1 domates
3 tane aci sivribiber

2 litre su
Dun sabah da yürüyüşe spora çıktım

Karabibercim menülerin çok iyi gidiyor senin. Erime hissediyor musun? :)) valla takdir ediyorum, kaçamaksız ve örnek alınası....:sampiyon:

Dunku menum
Sabah
Peynir ezine+kasar
Zeytin yesil+siyah
Salatalik domates
Ceyrek dilim ekmek

Ogle
Kucuk 1 tabak etli nohut yemegi
Masada bulunan zeytin peynirden tirtikladim biraz
1 dilim ekmek
1 hurma

Aksam
Yesil mercimek salatasi
Yarim havuc

2 lt su
Spor yok

Bugun saf proteine niyetlendim bakalim. Insallah yapabilirim

Violin menülerin çok iyi ama son kilolarda kilo vermek çok zorlaşıyor. Ne kadar porsiyon kısıtlaması yapsan da zor gidiyor. Şu anda ne durumdasın merak ediyorum ? :) Zorlanıyor musun artık? :)

Benim kilomu mu sordun akrepçim.
Eğer öyleyse şu an 82,5. Buralardan ayrı kalınca fena salıyorum ben kendimi.
Bak bak hemen almış bileee :sinirli::sinirli:
Neyse bak daha da yukarı gitmeden hemen bu gidişe bir dur diyelim kardelencim.
Bence sen de menü bildirmeye başla

hanımlar merhaba
morordek morordek canım benim oğlan el ayak hastalığına yakalandı rapor teslim etmeye geldim bugün ve yarın yokum yarının menüsünü nasipse cuma yayınlarım olur mu?

dünkü menü
sabah yoğurt muz ceviz
öğlen yoğurt çiğ köfte
akşam haşlama et
3 kaşık aşuremden yedim.
spor yok
su:3 litre

kendinize iyi bakın hoşçakalın nasipse cuma görüşürüz.

Şu aşureyi akşam yemeseydin parkicim !:sinirli: Hahahah şu rumuzunu da nasıl kısaltacağımı bilemedim bir türlü. Bir parky diyorum bir parki ama hiç parkbyjshshdhsjsk yazamadım bir türlü affedersin:KK70::KK70::KK70:

Günaydınlaaarrr
Ya dün koşturmacadan nasıl yorulmuşsam, erken kalkmama rağmen sabah halen ayılamamıştım.. Evde kalmaktan iyice hamlaşmışım galibaaaa, dışarı çıkıp biraz koşturmaca ile hemen yoruluyorum. Ya da yaşlandım, bilemiyorum :KK14:

O yaşlanma değil evde kalmak gerçekten yoruyor ve formdan düşürüyor insanı ! :)

Arkadaşlar bu sabah 64.2 çıktım -600 g. Allahımmmmm.... yine günden güne eriyorum ne güzel motivasyon oldu yaa...:KK71:

Eklentiler

• 5E7765AF-26D5-4EB7-AFE4-2C46BDCDB355.webp
    5E7765AF-26D5-4EB7-AFE4-2C46BDCDB355.webp
    11 KB · Görüntüleme: 16
Benim kilomu mu sordun akrepçim.
Eğer öyleyse şu an 82,5. Buralardan ayrı kalınca fena salıyorum ben kendimi.
morordek morordek sormuştum ama olsun sen de yazmışsın. Buralardan ayrı kalmak ağırlaştırıyor insanı haklısın. 70 li kilolara az kalmış..
Haftalık hedef yarışımız var bizim takımda dilersen sen de katılabilirsin.

Back
X