- Konu Sahibi Cherry Mom
- #294.981
Pırasaya çok erken baslamadınmı :)))kıs sebzelerıne ne kadar geç başlarsam benım ıcın o kadar ıyı
Yaaa çok özlemiştim ama cidden... pırasayı cidden özlemişim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pırasaya çok erken baslamadınmı :)))kıs sebzelerıne ne kadar geç başlarsam benım ıcın o kadar ıyı
Aaa takımdakilere hizmette sınır yok tabi ki
Boşver kilonu bilme bakalım bir süre hedefcim. Sende o stres olmayınca daha iyi veriyorsun. Sporların da süper oluyor zaten. Bence listeye döndügünde seni mezun edecegiz :)
Az once teyzemin oglu geldi bize teyzeeee sen günden güne eriyormusun dedi 2 gundur farkedilmeye baslandi bende nasil sevindirik oldum
Halaaaaaa adet olmadim en son 4 Ağustos
Kadin dogumdan randevu aldim 2 bucukta gidiyorum kizlar
kızlar geçmişi okuyamadım akşam küçük oğlanın ödevi yemek yapmak turşu yapmak derken hiç elime telefonu alamadım saat 10 da sızmışşım zaten
bu sabahda büyük oğlan başağrısı ile uyandı normalde okula gitmek istemeyince başı ağrır ben gene öyle zannettim okula bıraktım okuldan rehber öğretmen aradı gidip okuldan çocuğu ldım dr a götürdüm sinizüt ve boğazları kızarmış dr 3 gün rapor verdi ona eve bırak ona yemek yedir işe gel işte de toplantı derken ancak oturabildim en kısa sürede geçmişi okuyacağım okumam gereken 143 mesaj varbuna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şaka şaka sevindim tabiki
eskiden olsa 3-5 mesaj ancak olurdu
En başlarda saklayıp atmıyordum. Baktım ki yıl geçmiş hiç aramıyorum. O zaman neden duruyorlar dedim. Hepsini doldurdum çuvallara ve gittim giysi kumbarasına attım çuval çuval. Geldiler bana bir anda bir aydınlanma yaşadımYahu talınırken farkettim ne kadar hantal yaşadığımı. Kaç çuval sırf benim kıyafetim vardı. Kaç tanesini giyip çıkarıyorum ki ?? İnan etiketi üzerinden hiç çıkarılmamış kıyafetler vardı. Cidden anneannemin dediği gibi “müsriflik” bizimkisi. Artık almıyorum. Bundan sonra gerektikçe, ihtiyaç oldukça alışveriş yapacağım. Aaa bu da güzelmiş bunu da alayım demiyorum. Herşey yerinde güzel. Alıpta ne yapacağım dolabımı şişirmekten başka...
Git bakalım bi karabibercim, doktor bu duruma bi el atsın artık :)Halaaaaaa adet olmadim en son 4 Ağustos
Kadin dogumdan randevu aldim 2 bucukta gidiyorum kizlar
61.2 altına indiginde mezun olabiliyormussun Gönülcüm. Pek bir şey kalmamış yani :) Belki de bu hafta olursunVe bugün 61.6 geldım. Su ara iyi gıdıyorum. Bugün bıraz basagrım olsada akşam vaktı spor yaparım herhalde.
morordek 60.4 te mı mezun olabılıyordum.
Geçmiş olsun kaptanicemkızlar geçmişi okuyamadım akşam küçük oğlanın ödevi yemek yapmak turşu yapmak derken hiç elime telefonu alamadım saat 10 da sızmışşım zaten
bu sabahda büyük oğlan başağrısı ile uyandı normalde okula gitmek istemeyince başı ağrır ben gene öyle zannettim okula bıraktım okuldan rehber öğretmen aradı gidip okuldan çocuğu ldım dr a götürdüm sinizüt ve boğazları kızarmış dr 3 gün rapor verdi ona eve bırak ona yemek yedir işe gel işte de toplantı derken ancak oturabildim en kısa sürede geçmişi okuyacağım okumam gereken 143 mesaj varbuna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şaka şaka sevindim tabiki
eskiden olsa 3-5 mesaj ancak olurdu
ayy çok özendim sana esra cım darısı başımaYa inan bana o bir sürü body tıklım tıkış. Nerede ne olduğunu bilmiyordum bazen ve bazı kıyafetlere hiç sıra gelmiyordu bile... e kullanamadığım şeyi neden dolapta tutuyorum? Boşuna hem yer kaplıyor hem kafamı yoruyor o karışıklık, kalabalık. Şimdi gayet yalın ve sayılı herşey. Sırf o görüntü bile içimi huzura kavuşturdu :)))![]()
geçmiş olsun parky cimhanımlar merhaba
morordek canım benim oğlan el ayak hastalığına yakalandı rapor teslim etmeye geldim bugün ve yarın yokum yarının menüsünü nasipse cuma yayınlarım olur mu?
dünkü menü
sabah yoğurt muz ceviz
öğlen yoğurt çiğ köfte
akşam haşlama et
3 kaşık aşuremden yedim.
spor yok
su:3 litre
kendinize iyi bakın hoşçakalın nasipse cuma görüşürüz.
kuzum uzun süredir senin kilonu bilmiyordum helal sana mşallahBen geçen gün 58.7 çıktım akrepcim
60'ı sınır belirledim, üzerine çıkmadığım sürece kendimce takılıyorum :)
Bu hafta mezun olamam herhalde.Git bakalım bi karabibercim, doktor bu duruma bi el atsın artık :)
61.2 altına indiginde mezun olabiliyormussun Gönülcüm. Pek bir şey kalmamış yani :) Belki de bu hafta olursun
Geçmiş olsun kaptanicem
Sağol kaptaniçem, pek bildirmiyorum buraya ama kendim kontrol ediyorum :)kuzum uzun süredir senin kilonu bilmiyordum helal sana mşallah
O zaman haftaya diyelimBu hafta mezun olamam herhalde.
Hoşgeldiin Merve :)Hayırlı akşamlar
Bende aranıza dahil olmak istiyorum
Adım Merve daha önce 9. Takımda yarişmiştim,
ev hanımı bir öğretmenim, 28 yaşındayım, 2 kızım var biri 3,5 yaşında biri 3 aylık, İstanbuldayım, 103,2 ile 2013 te başladım 64 kiloya kadar düştüm şuan 85lerdeyim hedefim yılbaşına kadar 60 kilo olup bu kilo işine son vermek
Evet biliyorum Bi kaç kere konusmusluğumuz var kendisiyle 64 ile ayrıldım sonrasındada hamile kaldım ve şimdi yine kilo verme serüvenine baslıyorum inşallah mezun olurum biran önceHoşgeldiin Merve :)
Birbirimizi daha önce yarışmada görmüşüzdür ama tanışmak bugüneymiş :)
Ben takım kaptanıyım ama kaptaniçemtoplight 'ı da bilirsin belki, o da bizimle :)
29 yaşındayım, 16 aylık da bir oğlum var.
Durumuna baktım en son 536. etapta 64 kg ile izne ayrılmıssın. İnsallah bizimle kiloları verip seni mezun ederiz![]()
Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte kurtulcaz kilolardanHayırlı akşamlar
ev hanımı bir öğretmenim, 28 yaşındayım, 2 kızım var biri 3,5 yaşında biri 3 aylık, İstanbuldayım, 103,2 ile 2013 te başladım 64 kiloya kadar düştüm şuan 85lerdeyim hedefim yılbaşına kadar 60 kilo olup bu kilo işine son vermek
Hosbuldum canım inşallah bu sefer son olur hep birşeyler oldu yarıda kaldı kısır dongu gıbı basa dondum hep birlikte kurtulalım inşallahHoşgeldin canım inşallah hep birlikte kurtulcaz kilolardan
Bir kere başarmışsın canım yine başaracağına eminim. 2 çocukla zor olsa da olacak. Ben de aynı durumdayım seninle.2 kızım var benim de. Ama senin küçük emiyordur Yediklerinden çok kısamasan da egzersizle olurHosbuldum canım inşallah bu sefer son olur hep birşeyler oldu yarıda kaldı kısır dongu gıbı basa dondum hep birlikte kurtulalım inşallah
Başardım ama uzun sürmedi bu sefer i inşallah sorunsuz olacak bilmiyorum 2 cocukla nasıl olacak ama olıcak bor sekilde inşallahBir kere başarmışsın canım yine başaracağına eminim. 2 çocukla zor olsa da olacak. Ben de aynı durumdayım seninle.
Hosgeldin canim. Insallah hep birlikte verecegiz kilolariHayırlı akşamlar
Hosbuldum canım inşallah kurtulcaz fazlalıklarımızdanHosgeldin canim. Insallah hep birlikte verecegiz kilolari
Teşekkür ederim canım burda 5. Takımımla devam etmeyi düşünüyorum. Ziyarete kabul ederseniz seve seve gelirim.![]()