- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #295.001
o zaman daha çok tutar vücut en güzeli sporHem de nasil zorlaniyorum. Cok cok zor gidiyo artik. Ac felan gezmem lazim sanirim verebilmem icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman daha çok tutar vücut en güzeli sporHem de nasil zorlaniyorum. Cok cok zor gidiyo artik. Ac felan gezmem lazim sanirim verebilmem icin
Hayırlı akşamlar
Bende aranıza dahil olmak istiyorum
Adım Merve daha önce 9. Takımda yarişmiştim,
ev hanımı bir öğretmenim, 28 yaşındayım, 2 kızım var biri 3,5 yaşında biri 3 aylık, İstanbuldayım, 103,2 ile 2013 te başladım 64 kiloya kadar düştüm şuan 85lerdeyim hedefim yılbaşına kadar 60 kilo olup bu kilo işine son vermek
Hosbuldum canım suan kaç kilosun ki sen hedefini koy elinden geleni yap olur olur olmaz olmaz onemli olan gösterdiğimiz çabaHoşgeldin aramıza.
Ben de yılbaşında istiyorum 60 olmak ama cesaret edemiyorum hedef koymaua
Hosgeldin Güle güle büyüt bebisleriniHayırlı akşamlar
ev hanımı bir öğretmenim, 28 yaşındayım, 2 kızım var biri 3,5 yaşında biri 3 aylık, İstanbuldayım, 103,2 ile 2013 te başladım 64 kiloya kadar düştüm şuan 85lerdeyim hedefim yılbaşına kadar 60 kilo olup bu kilo işine son vermek
Doktordan gelince balik kizartmaya geçtim gelemedim haber etmeye rahim kalinlasmasi var dedi 40 yasinda olduğumuz için artik yavas yavas düzensizliklerin basladigini söyledi ve ilac yazdi regl söktürücü verdiAynen ördeğim. Bir süre böyle takılayım bakalım.
Ayy harikasın karabibercim, en güzeli bu cümleleri duymak.
Muhtemelen hava değişiminden olmuştur ama bize de haber ver geldiğin gibi.
Geçmiş olsun kaptanım. Bu sene erken başlamış hastalıklar..
Çok kafamı karıştırıyorsun çook. Ben düşüneceğim bu konuda Esracım.Hiç yoktan ilk adım kaldırmak olabilir.
Hosbuldum tesekkur ederimHosgeldin Güle güle büyüt bebislerini
gecmiş olsunDoktordan gelince balik kizartmaya geçtim gelemedim haber etmeye rahim kalinlasmasi var dedi 40 yasinda olduğumuz için artik yavas yavas düzensizliklerin basladigini söyledi ve ilac yazdi regl söktürücü verdi
Bu gruba katildiktan sonra tam 10 kilo verdim canim ve daha yeni farkediliyorum okadar guzel duyguki kilomu verdin sen demeleri
Hosbuldum canım suan kaç kilosun ki sen hedefini koy elinden geleni yap olur olur olmaz olmaz onemli olan gösterdiğimiz çaba
Doktordan gelince balik kizartmaya geçtim gelemedim haber etmeye rahim kalinlasmasi var dedi 40 yasinda olduğumuz için artik yavas yavas düzensizliklerin basladigini söyledi ve ilac yazdi regl söktürücü verdi
Bu gruba katildiktan sonra tam 10 kilo verdim canim ve daha yeni farkediliyorum okadar guzel duyguki kilomu verdin sen demeleri
Spor su ara yapamiyorum malesef. Kayinpederim ve kayinvalidem geldiler. Insallah onlar gidince yapmaya baslarim. Ac kalamiyorum zaten emzirdigim icin.o zaman daha çok tutar vücut en güzeli spor
Gecmis olsun canimDoktordan gelince balik kizartmaya geçtim gelemedim haber etmeye rahim kalinlasmasi var dedi 40 yasinda olduğumuz için artik yavas yavas düzensizliklerin basladigini söyledi ve ilac yazdi regl söktürücü verdi
Gittim canim inan rahatladim muayene edince psikolojik olarak çok etkilenmistim hergün acaba belirti varmi diye düşünmekten şimdi kuş gibi oldum en azindan bebek yok böylede hamile kalanlari okuyunca tirstimGit bakalım bi karabibercim, doktor bu duruma bi el atsın artık :)
61.2 altına indiginde mezun olabiliyormussun Gönülcüm. Pek bir şey kalmamış yani :) Belki de bu hafta olursun
Geçmiş olsun kaptanicem
Sağol canimGecmis olsun canim
Hoşgeldiniz daha önceden başarmıssınız şimdi yine basarirsiniz aramizda olmanizdan mutluluk duyarizHayırlı akşamlar
Ayy bende istiyorum ama olamam gibi geliyor yılbaşına kadarHoşgeldin aramıza.
Ben de yılbaşında istiyorum 60 olmak ama cesaret edemiyorum hedef koymaua
SağolunHosbuldum tesekkur ederim
gecmiş olsun
Tamam canim onuda bir arastirayim67-68 civarlarındayım ben ama çok fazla al ver yaptım.
Sanırım baya yorulmuş olmalıyım ki zor geliyor yılbaşına kadar verilecekleri halletmek. Bu arada şu an izindeyim.
Zaten regl gecikmesi olunca direkt rahim kalınlaşması diyorlar. Muhtemelen düzenlince kalınlaşmada kalmaz. İlacın yanı sıra civan perçemi de bu konuda baya başarılı diyorlar.
Ya çok haklısın hedefcim o işe el atamadım bir türlü. İki gündür çok yoğundum. Yarın da perşembe. Cumaya bir gün kalmış oluyor. Acaba cumadan mı başlatsak?1 saat eliptik yaptım.morordek ne zaman grup kuracağız kaptanım?
Ay benim koca hiçbirine bulaşmaz.Günaydın hatunlar
Ayy minimalist yaşam hikayelerinize baktım hiç bana göre değil ben yapamam ama ben o dediğiniz işleri de o kadar yapmam eşim giyeceği şey utulenecekse ütüler çamaşır makinesi çalışacaksa hadi çamaşır yıka demez yemek temizlik beklemez herşey eşit bizim evde o yüzden anlattığınız kadar biktirmiyor beni![]()
Ah canım yaaa. Çok geçmiş olsun. Çabucak atlatırsınız inşallah.hanımlar merhaba
morordek canım benim oğlan el ayak hastalığına yakalandı rapor teslim etmeye geldim bugün ve yarın yokum yarının menüsünü nasipse cuma yayınlarım olur mu?
dünkü menü
sabah yoğurt muz ceviz
öğlen yoğurt çiğ köfte
akşam haşlama et
3 kaşık aşuremden yedim.
spor yok
su:3 litre
kendinize iyi bakın hoşçakalın nasipse cuma görüşürüz.
Haklamaktan o bebeğim.Günaydınlaaarrr
Ya dün koşturmacadan nasıl yorulmuşsam, erken kalkmama rağmen sabah halen ayılamamıştım.. Evde kalmaktan iyice hamlaşmışım galibaaaa, dışarı çıkıp biraz koşturmaca ile hemen yoruluyorum. Ya da yaşlandım, bilemiyorum![]()