Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü
Sabah
2.5 yumurtadan kaşarlı omlet
1 salatalik
Ara
2 sade türk kahvesi
1 muz şekersiz fındık ezmesi yle yedim
Akşam
Küçük tavuk firinda
3 yk et sote
2 elma dilim firinda patates
4-5 salatalık tursusu
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
Spor
10dk yürüyüş koşu karışık
10dk bisiklet
50 dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Su bilmiyorum yine çok icmedim 1lt falandir

Hmm tabi menü yazmadığın için o kısımdan emin değildim hedefcim
Neyse olsun biraz takıl bakalım böyle :)

Hadi artık rintcim bi atak bekliyorum senden :KK200:

Maşallah sporuna
Seni 2. gruba ekledim bu arada :KK200:

Ben de ben de :))

Aşure yapmaya korkuyorum ben yoksa kac kase yerim
Valla irademe sahip çıktım bugün de yedim ama çok az :)

Screenshot_2018-10-02-23-50-32.webp morordek morordek kaptanim 77 dakika yürüdüm 77 puan

Aslında bir göz atabilirsiniz karabibercim. Bana bir noktadan sonra çok etki etmiyor gibi geliyor yürüyüş. Daha doğrusu az kalori harcatıyor. 3-5 saat de zaman bulup yürümek zor. Bir dönem tae boyunca denemiştim mesela çok etkili. 2 3 saat yürüyüşe bedel 1 saati
Kardesimde surekli diyor abla gobek eritme hareketleri yap bak çok etkili yürüyüşteyden daha iyi diyor zaman buldugumda mutlaka onlarada bakacagim 1 haftadan beri surekli misafirim var bugün bile şuan yatili misafirim var bu kosusturmaya oğlanın ödevlerini yetiştirmeye çalışıyorum

Kardesimde surekli diyor abla gobek eritme hareketleri yap bak çok etkili yürüyüşteyden daha iyi diyor zaman buldugumda mutlaka onlarada bakacagim 1 haftadan beri surekli misafirim var bugün bile şuan yatili misafirim var bu kosusturmaya oğlanın ödevlerini yetiştirmeye çalışıyorum
Ben yine olay storedan göbek eritme egzersizi diye bir şey buldum 30 günlük benimkini öyle hemen eritemez de belki iyi gelir umuduyla başladım umarım bi bildikleri vardır istersen sen de aynısına başla 10dk falan sürüyor günde

21:30 dan beri bebe uyutmaya çalışıyorum. Arkadaş ne diş fırçalamaları bitiyor ne çişleri. Masal oku, ninni söyle. Höööytttt. Bak bu saat oldu daha yeni daldı ikisi de. Daha eliptik yapcam ben yaa. Öf yatıp uyuyasım var yemin ediyorum.
Kızımında boğazı ağrıyormuş, şurup verip baby vicks falan sürdüm, İnşallah biraz iyi gelirler de ilerlemez.
Allah kolaylık versin canım benimkilerde geç uyudu bu gece .

Ooo dükkan açılmamış bugün, ben açayım o halde parkbyull parkbyull gör bak :p
Herkese günaydınlar :KK200:

21:30 dan beri bebe uyutmaya çalışıyorum. Arkadaş ne diş fırçalamaları bitiyor ne çişleri. Masal oku, ninni söyle. Höööytttt. Bak bu saat oldu daha yeni daldı ikisi de. Daha eliptik yapcam ben yaa. Öf yatıp uyuyasım var yemin ediyorum.
Kızımında boğazı ağrıyormuş, şurup verip baby vicks falan sürdüm, İnşallah biraz iyi gelirler de ilerlemez.
Geçmiş olsun canım prensesine. İnsallah işe yaramıştır.
Çocuklarla vakit bulabilmen bile büyük başarı canımcım. :KK200:
Karabibercim senin pazar, pazartesi sporun yok muydu ben mi kaçırdım?

Ooo dükkan açılmamış bugün, ben açayım o halde parkbyull parkbyull gör bak :p
Herkese günaydınlar :KK200:

Geçmiş olsun canım prensesine. İnsallah işe yaramıştır.
Çocuklarla vakit bulabilmen bile büyük başarı canımcım. :KK200:

Karabibercim senin pazar, pazartesi sporun yok muydu ben mi kaçırdım?
kusura bakma patron ben geç kaldım bu sefer :olamaz:günaydınlar...:ıslık:

Back
X