• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İnşallah şu an ödem atmışsın artık yağdan gidecek. Yavaş gitmesi çok normal. Aydan aya 1 kilo veriyorum. Bazı haftalar sabit bazen yarım gram. Bazen çok güzel eksilirsin. Sürece alışmak kabullenmek gerek. Sonuçta çok mutlu olursun inşallah. Destek de olacağız birbirimize
Ya sen nesin 🫶🏼 pozitif enerji yumağim benim😘 ayyy pardon yumaktan tığa geciyorsun yanlış yazdım sorryy :KK69:

Maalesef artiyim sonucu biliyordum cumartesi pazar yedim son dört günde ekmek pilav tükettim arada meyveyi kaçırdım hatalarımı biliyorum
Gecen hafta 77.5
Bu hafta 78.550
1000060163.webp
Chocolita Chocolita

Günaydın kızlar çok güzel sonuçlar gördüm İnşallah haftaya ya da ondan sonra haftaya ben de böyle güzel ikiler üçler falan görürüm inşallah😂😂😂 hepinizi çok kutluyorum çok sevindim adınıza🥰💕💕
Geçen hafta 78.7
Bu hafta 78.1
Yüzde 0.7682 🎉🎉
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000040408.webp
    1000040408.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 4
Maalesef artiyim sonucu biliyordum cumartesi pazar yedim son dört günde ekmek pilav tükettim arada meyveyi kaçırdım hatalarımı biliyorum
Gecen hafta 77.5
Bu hafta 78.550
Eki Görüntüle 3663548
Chocolita Chocolita
Ödem canım hiç üzülme. Geçen hafta böyleydim. Bu hafta güzel bir ayar yaparsın sen yolunu biliyorsun zaten. Fazlasıyla gider inşallah

Back
X