- 8 Nisan 2017
- 57.670
- 311.453
- 698
Eksilene kadaaarrrrr direnecegizzzzGünaydın![]()
Tartilmadim henüz gece 3 te su içtim bayaga dayanabildigim kadar bekliycem azda olsa eksi görmek istiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksilene kadaaarrrrr direnecegizzzzGünaydın![]()
Tartilmadim henüz gece 3 te su içtim bayaga dayanabildigim kadar bekliycem azda olsa eksi görmek istiyorum![]()
Ya sen nesinİnşallah şu an ödem atmışsın artık yağdan gidecek. Yavaş gitmesi çok normal. Aydan aya 1 kilo veriyorum. Bazı haftalar sabit bazen yarım gram. Bazen çok güzel eksilirsin. Sürece alışmak kabullenmek gerek. Sonuçta çok mutlu olursun inşallah. Destek de olacağız birbirimize
Neeyyy
-2,555
Bugünkü sonuç. -150 gr
Kilo falan sanmayın choco ile yatıyorum ama şaşı kalkmadım
Neyse
-150 gr
Güncel:91.500
Yüzdelik : 0,1636
Eki Görüntüle 3663577
Chocolita
espressoc
Ahahaha yerimYa sen nesinpozitif enerji yumağim benim
ayyy pardon yumaktan tığa geciyorsun yanlış yazdım sorryy
![]()
Aynı öyle oldum bendeNeeyyy
Ödem canım hiç üzülme. Geçen hafta böyleydim. Bu hafta güzel bir ayar yaparsın sen yolunu biliyorsun zaten. Fazlasıyla gider inşallahMaalesef artiyim sonucu biliyordum cumartesi pazar yedim son dört günde ekmek pilav tükettim arada meyveyi kaçırdım hatalarımı biliyorum
Gecen hafta 77.5
Bu hafta 78.550
Eki Görüntüle 3663548
Chocolita
Allah razı olsun canım sizinde güzel sevinçleriniz olsun
Aa çok iyi canım. Listeye geçmemi ister misin bunu? Genelde izinden + döneriz.Bende izinliyim ama yinede atmak istedim
Geçen hafta: 89.20
Bu hafta:88.70
Fark : -500 Gr
Eki Görüntüle 3663553
İnşallah canım inşallah 60 kiloya inmeyi Rabb'im bana da isteyen herkese de kolaylıkla sağlıkla nasip etsinAllah razı olsun canım sizinde güzel sevinçleriniz olsun️
Spor ve yürüyüş yapamıyorum o yüzden listede sorun olmayacaksa gecebilirsin canım sen bilirsinAa çok iyi canım. Listeye geçmemi ister misin bunu? Genelde izinden + döneriz.
Ama izin süresi devam değil mi