Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok hastayım. Yine, midem kötü.
Tüm gün sadece 2 kase çorba ve 1 muz yiyebildim. Spor yok maalesef
Gecmis olsun Rintcim
morordek morordek

Hayırdır 3 tane ne çantası hazırlayacaksın canım, yolculuk mu var ? :)

Geçmiş olsun rintcim

Yaa Allah korusun, iyi bari kendi çıkarmış.
Geçen gün benim oglan da yerde buldugu kucuk bir plastik parcasını atmıs agzına. Sert de bi sey. O kadar dikkat ediyorum ama kaşla göz arasında yine atıyor agzına. Zorla cıkardım artık bogazına takılmasın diye.. Hiç boş bırakmaya gelmiyor.

Gerçekten öyle Sibelcim, insan annesinin kıymetini daha iyi anlıyor. Hoş, ben hala kadına yük oluyorum bu yaşımda bile. Torunu da ona kitliyorum işe gelince :bicak: Kadın yeter artık diyip kaçacak bir gün ama hadi hayırlısı

Aynen öyle hedefcim. Bugün çok yorgunum erken uyusa da dinlensem dediğim günler hiç uyumuyor. Buraya yazdıktan sonra sızıp kalmışım ben de.

Dün herkesin yoğun bir gün olmuş desenize. Allah hepimize sabırlar versin
Yolculuk olsa keske. Anaokuluna gidene 1 canta, kucugu halasina birakiyoruz bu ara ona bir canta,bir cantada benim beslenme cantam:kk77:. Sira sira diziyorum aksamdan.
Kızlar babam anjiyo dan çıktı küçük oğlumda kum veya taş dökme ihtimali çıktı diyetisyenim değişti artık isyan etme durumundayım Allahım yardımcım olsun
Az sonra yeni diyetisyenle görüşeceğim bakalım ne olacak geçmişi okuyamadım fırsat buldukça. Gelir size anlatırım yarını merak ediyorum bakalım ne olacak
Gecmis olsun.

fancynancy fancynancy gecmis olsun canim size de.

Gecmıs olsun Allah sıfa versın.

Aaa çok geçmiş olsun cnm iyi mi baban şimdi ya biz bu takıma bi kurşun mu doktursek
Kaptanım çok geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun canım. Herşey üstüste gelmiş. Üzerinizde nazar mı var nedir.

Çok geçmiş olsun kaptaniçem
Cidden bi kurşun falan mı döktürsek ne kadar üst üste gelmiş her şey

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah iyj olur hersey diyetisyeninde iyi çıkar

kızlar teşekkür ederim
allaha şükür anjiyo sonucu iyi çıktı
yeni diyetisyen iyi birine benziyor
2 hafta içinde düzensiz beslenmeye ve regliye ragmen kg vermişim bu güzel haber
oğlana haftaya ultrason çekilecek
bu arada çok sevdiğim bir ablam vardı öğleyin o aradı herşey üstüste gelmiş müsait olunca haber ver ben geleyim bi kurşun dökeyim size dedi içinize mi doğdu nedir?o_Oo_O

kızlar teşekkür ederim
bu arada çok sevdiğim bir ablam vardı öğleyin o aradı herşey üstüste gelmiş müsait olunca haber ver ben geleyim bi kurşun dökeyim size dedi içinize mi doğdu nedir?o_Oo_O
Oh iyi iyi. Herşey halloluyo birer birer. Sevindim.

kızlar teşekkür ederim
Ya bize de döksün biri

kızlar teşekkür ederim

Durumlardan haberi yokken mi aradı kaptanım?

Kızlar babam anjiyo dan çıktı küçük oğlumda kum veya taş dökme ihtimali çıktı diyetisyenim değişti artık isyan etme durumundayım Allahım yardımcım olsun
Az sonra yeni diyetisyenle görüşeceğim bakalım ne olacak geçmişi okuyamadım fırsat buldukça. Gelir size anlatırım yarını merak ediyorum bakalım ne olacak
Çok geçmiş olsun kaptanım

Geçmiş olsun karabibercim.
Sağol canim benim

atladım ben ne bu anlatın hele :KK70:
Karin kasi egzersizi canim telefona indiriyorsun günlük hareketleri var

30 günlük egzersizler oluyo ya playstore dan indiriyorsun. Karın kası egzersizi diye arattır canım. Sonuna kadar yapsam çok iyiydi de olmadı. Tekrar baştan başlamayı düşünüyorum ama.
Yarinki hareketkeri sabirsizlikla bekliyorum çok hoşuma gitti

Sanada gecmıs olsun canım. Benımde dünden beri mıdem kötü. Nane limon iç canım. Aslında bı bıtkı var mercanköşk dıye mıdeye bırebır. Bulursan çayını ıçmenı tavsıye ederım.

Geçmiş olsun canım okulda hasta olmamak mümkün değildir herhalde

Geçmiş olsun tatlım. Allah daha büyüklerinden korusun.

Umarım kardelencim.

Zaten uyusun diye gözüne bakınca uyumazlar hiç.

Geçmiş olsun rintcim.

Çook geçmiş olsun.

Sibel bir gidince devamı geliyor, yapma bence kaçamak.

Geçmiş olsun canım

Hayırdır 3 tane ne çantası hazırlayacaksın canım, yolculuk mu var ? :)

Geçmiş olsun rintcim

Yaa Allah korusun, iyi bari kendi çıkarmış.
Geçen gün benim oglan da yerde buldugu kucuk bir plastik parcasını atmıs agzına. Sert de bi sey. O kadar dikkat ediyorum ama kaşla göz arasında yine atıyor agzına. Zorla cıkardım artık bogazına takılmasın diye.. Hiç boş bırakmaya gelmiyor.

Gerçekten öyle Sibelcim, insan annesinin kıymetini daha iyi anlıyor. Hoş, ben hala kadına yük oluyorum bu yaşımda bile. Torunu da ona kitliyorum işe gelince :bicak: Kadın yeter artık diyip kaçacak bir gün ama hadi hayırlısı

Aynen öyle hedefcim. Bugün çok yorgunum erken uyusa da dinlensem dediğim günler hiç uyumuyor. Buraya yazdıktan sonra sızıp kalmışım ben de.

Dün herkesin yoğun bir gün olmuş desenize. Allah hepimize sabırlar versin

Yolculuk olsa keske. Anaokuluna gidene 1 canta, kucugu halasina birakiyoruz bu ara ona bir canta,bir cantada benim beslenme cantam:kk77:. Sira sira diziyorum aksamdan.

Gecmis olsun.

fancynancy fancynancy gecmis olsun canim size de.

Çok teşekkür ederim. Bugün toparlandım şükür :)

30 günlük egzersizler oluyo ya playstore dan indiriyorsun. Karın kası egzersizi diye arattır canım. Sonuna kadar yapsam çok iyiydi de olmadı. Tekrar baştan başlamayı düşünüyorum ama.
Evet bir ara 4 5 gün yapmıştım resmen baklavanin 1 i çıktı piyasaya ama tabi 1 15 gün yapmadım başlasam Iyi olcak

Screenshot_2018-10-04-21-08-58.webp 82 dakka 9117 adim atilmistir

1 saat eliptik morordek morordek

Yeni yıla son 89 gün şekerler.
60 altında olmak istiyorum o zamana.
36 beden kot istiyorum.

Ben kot sweat kombinlerine bayılıyorum ama sıfır fazlalık ve salaş sweatlerle.
Salaşlığın dibine vurmak istiyorum
Inşallah canım güne vuraman iyi oldu valla bi durup düşündüm bende 55 57 olsam bir 5 kilo vermek 3 ayda mümkün 2 ser kilodan neden olmasın zaten yavaş gitcek kilolardayim
sen benden önce verirsin daha motivelisin

ördekcim zevkle bakıyordur annen ama şimdiki çocuklar fena folik asidi mi vitamini mi fazla kaçmış bakması zor eskiden çocuk olmadan aman çocuk bakarım diyordum iş için ama artik emanet çocuk bile alasim yok o derece zor iş allah sabır versin korusun çünkü bize kaldiysa çok zor kasla göz arası olan oluyor
Evet aslında zevkle bakıyor ama dediğin gibi folik asit çocukları bence de, annem "sen hiç böyle değildin" diyor. Bugun işyerinde de arkadaslarla konustuk, bir arkadasım 8 kardesmiş örnegin, şu an 8 çocuğum oldugunu düsünemiyorum :KK53::KK53: Eskiden çocuk bakmak kolaydı diyormus o kadın da, torunlarına bakmak zor geliyormus, bunlar bi farklı diyormus. Diğer arkadasımın da kv'si oğlu için "ben seni oturturdum yarım saat oturur oynardın" diyormus. Nerde bu oturup oynayan cocuklar simdi diyoruz, bizimkiler zıpır zıpır :KK53:
Aaa di mi çocuklar 2 olunca her birine ayrı canta tabi :)
kızlar teşekkür ederim
Döktür kaptanicem ya, gerci cidden nazar cıkmasını saglıyor mu bilmiyorum da belki faydası olur.

Inşallah canım güne vuraman iyi oldu valla bi durup düşündüm bende 55 57 olsam bir 5 kilo vermek 3 ayda mümkün 2 ser kilodan neden olmasın zaten yavaş gitcek kilolardayim
sen benden önce verirsin daha motivelisin

Aynen ne var ki aslında düşününce bu kadar sürelerde ama bir noktadan sonra işler zorlaşıyor.

Back
X