Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 dilim domates

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
4 yemek kaşığı kabak yemegi
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Akşam
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Domates ve salatalik

Kızlar babam anjiyo dan çıktı küçük oğlumda kum veya taş dökme ihtimali çıktı diyetisyenim değişti artık isyan etme durumundayım Allahım yardımcım olsun
Az sonra yeni diyetisyenle görüşeceğim bakalım ne olacak geçmişi okuyamadım fırsat buldukça. Gelir size anlatırım yarını merak ediyorum bakalım ne olacak
Çok geçmiş olsun kaptaniçem hepsi hayırlarla sağlıkla hallolur inşallah

Sağol canim benim bende çok korkarim ogunde düşündüm allahim dusse biryerine kirilsa alciya alinsa ne yaparim diyeee bir kac gün sonra bu oldu ve bir gun önce esim giderken kirmizi ışıkta gelip arkadan carpmislar arabanin arkasi bayagi kötü olmuş dun tamire verdik aksamina oğlan böyle oldu ve esim pazar 1 aylığına kayseriye egitime gidiyor evde olmicak
Çok geçmiş olsun canım

Kahvaltı
1 dilim ekmek 1 kk peynir yarım çk tahin helvası

Öğlen
1 kase yoğurt
1 kase ıspanak
3 yk makarna

Ara yarım dilim ekmek (midem kötü oldu mecburen yedim)

Akşam yarım kase unsuz mercimek
Yarım yerli muz
Yarım erik

Okulun bahçesinde 15 dk yürüdüm ama halim yoktu devam edemedim

günaydın canlar;)
morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

dün ki menü:
sabah:yoğurt muz müsli
öğlen:yoğurt muz müsli
akşam:et yahninin sonu :),yoğurt
su:2 litre
2 maden suyu
spor:yok

dün resmen 1 kilo yoğurdu yemişim :KK53:

bu arada sabaha kadar uyumadım benim oğlan bu seferde öksürmeye ateşlenmeye başladı uyumadı uyutmadı:KK53:

morordek morordek vakvakım gönül ister daha ince geleyim gerçi şu 3 gündür uyumadığımı uyusam şişkinliğimde olmazdı + kabızlık var biliyosun...bu kadar açıklamaya +2 bekledin dimiiii:KK53::KK70:

Özür dileyerek,geçen hafta 73,0 bu hafta 72,7 giden 0,3

Günaydın kızlar..Kusurabakmayin kaç gündür bakamadım buraya rahatsızım baş ağrım da geçmiyor. Dün yine 3 ilaç içtim yine ağrım var..:olamaz:
Kilom da 80 malesef.. :KK17:
Insalah hepiniz güzel kilolar vermissinizdir..:KK36:
geçmiş olsun canım

Bende bugün sadece 200 ip 50 bacak hareketi yaptım morordek morordek
şu menüleride yazsam iyi olcak ama çok yiyorum utanıyorum hiç boş durmuyor ağzım en az 5 mandalina diyim git gel yiyorum bugün kaçamak yoktu ama çok yedim üzümünden kuruyemişe çok yedim
mandalinaya bende dur diyemiyorum

Kızlar günaydın. Kilo bildirimim morordek morordek . 83,9

Oğlum hasta :( dün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin. :(

Geçmiş olsun canım. Kaçıncı sınıfa gıdıyor kızın.
1. Sınıf canım.

Geçmiş olsun canım ay oyun falan oynamayı bilmiyorlar ya öğlen çocuğu almaya gidiyorum hep alt alta üst üste itis kakis güreş kız erkek fatketmiyor hepsi öyle bir koşus kızda kucakta ancak geçiyorum ablalar abiler ne oynuyor diyo bebe . seneye ne olcak bilmiyorum valla.
Sorma sorma. Hepsi kuduruk.

Kızlar günaydın. Kilo bildirimim morordek morordek . 83,9

Oğlum hasta :KK43: dün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin. :KK43:
çok geçmiş olsun canım bizde el ayağı bitirdik derken dünden beri çok ciddi öksürüyor evde ventolin ile iburamin vardı sanırım ventolin öksürüğü arttırdı,ateşte başladı olmadı akşam acile de götüreyim ,evdeyken bu çocuk nasıl hastalandı anlamadım ,kreşe de göndermiyorum bir haftadır.

Back
X