Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar Haziran-Eylül ayları analiz raporu yayınlandı:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-44#post-57488331

İlk 3'e giren violin35 violin35 Cikilatacanavari Cikilatacanavari ve Cherry Mom Cherry Mom 'i tebrik ediyorum :KK9::KK9::nazar:

Ortalamamız bir önceki analiz dönemine göre düşmüş maalesef. Bunun sebebi de yeni üye sayısının azalması, mevcut üyelerin de artık gram gram veriyor olması. Ama eminim ki bu dönemi de aşacağız.

Hepinizi tebrik ediyorum. En kısa sürede hedeflerinize ulaşacağınıza da inanıyorum sevgili takımım :KK36:
Tesekkur ederim kaptanim. Daha fazla verenler var ama yuzde onemli sanirim.
:sampiyon: 5. Takım 590. Etap Liste Birincisi :sampiyon:

:sampiyon: 5. Takım 590. Etap Spor Birincisi :sampiyon:

Tebrik ederim sizleri

Hanımlar Haziran-Eylül ayları analiz raporu yayınlandı:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-44#post-57488331

İlk 3'e giren violin35 violin35 Cikilatacanavari Cikilatacanavari ve Cherry Mom Cherry Mom 'i tebrik ediyorum :KK9::KK9::nazar:

Ortalamamız bir önceki analiz dönemine göre düşmüş maalesef. Bunun sebebi de yeni üye sayısının azalması, mevcut üyelerin de artık gram gram veriyor olması. Ama eminim ki bu dönemi de aşacağız.

Hepinizi tebrik ediyorum. En kısa sürede hedeflerinize ulaşacağınıza da inanıyorum sevgili takımım :KK36:
Tebrikler kızlar
violin35 violin35 Cikilatacanavari Cikilatacanavari Cherry Mom Cherry Mom

kim tutar seni maşallah valla :KK200::super::KK9: 90 60 90 olcaksin valla
Sağol bir tanem ayyyy inşallah o gunleri görürüm
menüde iyi sporlarini yazsaydin ördekcim kaydetseydi
Yazdimnaslinda ama menumu altina yazmadim sadece canim

Bende bugün sadece 200 ip 50 bacak hareketi yaptım morordek morordek
şu menüleride yazsam iyi olcak ama çok yiyorum utanıyorum hiç boş durmuyor ağzım en az 5 mandalina diyim git gel yiyorum bugün kaçamak yoktu ama çok yedim üzümünden kuruyemişe çok yedim
Bende çok severim hatta kabuklarinida yerim mandalinanin

Çok geçmiş olsun canım
Sağol canim benim
Günaydın kızlar..Kusurabakmayin kaç gündür bakamadım buraya rahatsızım baş ağrım da geçmiyor. Dün yine 3 ilaç içtim yine ağrım var..:olamaz:
Kilom da 80 malesef.. :KK17:
Insalah hepiniz güzel kilolar vermissinizdir..:KK36:
Çok çok geçmiş olsun
Kızlar günaydın. Kilo bildirimim morordek morordek . 83,9

Oğlum hasta :KK43: dün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin. :KK43:
Çok geçmiş olsun canim
Kızlar hastanedeyim hesap yapamadım dün daha iyi durumda idi bugün daha az oldu
76.2/75.4/0.8/%1.05
Yanlış olabilir bir kontrol edin canlar
Regliyim bu arada
Kaptanim birinciliğini tebrik ederim
Günaydınlar
Yine liste tamamlanmış, teşekkürler ve tebrik ediyorum herkesi. Bu hafta kimse artı gelmemiş ne güzel :KK71: İnşallah böyle devam ederiz kızlar hadi bakalım :KK73:
Insallah kaptanimm

Kızlar günaydın. Kilo bildirimim morordek morordek . 83,9

Oğlum hasta :KK43: dün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin. :KK43:

Çok geçmiş olsun tatlım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sorum var.
Acıkınca midesi bulanan ya da karnı davul gibi şişen var mı?
Özellikle geceleri geç uyuyunca karnım baya acıkmış oluyor. 7-8 gibi yemek yesek 2-4 arası uyuyorum.
Geceleri mide bulantısı ya da ağrılı karın şişmesi yaşıyorum.

Tesekkurler canim.
Sorum var.
Özellikle geceleri geç uyuyunca karnım baya acıkmış oluyor. 7-8 gibi yemek yesek 2-4 arası uyuyorum.
Acliktan benim de midem bulanir. Ama karin sisligi hic duymamistim. Baska bi problem olmasin.

Sorum var.
karın üstümde şişkinlik oluyor hafif bulantı hali ve sırta vuran bir küntlük ..benim mide sorunum var sebebi ona bağlıyorum.

Sorum var.
Çok acıkınca bende de mide bulantısı oluyor. Acaba hafif bir ara öğün yapsan mı aksamları? Geç yatıyorsun malum.

benim acıkınca karnım şişer sırtıma vurur nefes almak sıkıntılı hale gelir hep gastrit ve reflüden

karın üstümde şişkinlik oluyor hafif bulantı hali ve sırta vuran bir küntlük ..benim mide sorunum var sebebi ona bağlıyorum.

Aaa, kimseden duymayınca bende oluyor sadece zannediyordum. Şişlikle beraber ağrı da oluyor mu?

Çok acıkınca bende de mide bulantısı oluyor. Acaba hafif bir ara öğün yapsan mı aksamları? Geç yatıyorsun malum.

Olmazsa öyle yapacağım ördeğim. Ben baya bir aradım da neden diye. Diyeti bırakınca düzelip, sonra döndüğünü ancak keşfettim. :oops:

Aaa, kimseden duymayınca bende oluyor sadece zannediyordum. Şişlikle beraber ağrı da oluyor mu?

Olmazsa öyle yapacağım ördeğim. Ben baya bir aradım da neden diye. Diyeti bırakınca düzelip, sonra döndüğünü ancak keşfettim. :oops:
özellikle sırtıma vuruyor ağrı ve dokunduğum da karın çevrem gergin ve ağrılı oluyor.

Back
X