- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #295.601
Nerdesiniz kızlar?
Menüler nerdeeee?
Menüler nerdeeee?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu hafta kızım okula başladı.
İnşallah canimGünaydın diyeceğim de öğlen olmuş nerdeyse
Bu hafta da 4. olduk hanımlar
Hadi bakalım insallah şeytanın bacağını kırıp ilk 3'e gireceğiz :)
Yap canim iyi oluyorduBu arada sizi yeniden gruplara ayırmam gerekecek. Spor grupları devam etsin di mi, bence işe yaradı baya :)
Bir de cumaya hedeflerinizi alayım onu da tutalım hep bi yalan oluyor hedef listesi niyeyse. Hadi bana yazın hedeflerinizi
Slm ördekcim nasilsin öf öf ben fenalardayim bugün biraz daha küçülmeye niyetlendim evdeki fazlalıkları anneme taşıycam onları topladım 3 büyük hurc kendimin kiyamadiklarim giyemediklerim bebek kıyafetleri 3. yaparsam yada isterlerse kardeşime . annemin ev musait doldurcam Vakumlu hurca bir 3 5 senede orda kalsın. bugün kaşe montuma rastladım 55 kiloyken giydigim sanırım 2007 model belden kemerli modası çok seviyorum giycem onu oldu zaten birazcık açık kaldı 38 neden galiba yada 36 s yazıyor bir 5 kilo versem olur. O yüzden biraz daha gayret dedim . pzt başlamalı bugün baya sebzede almisken diyet moduna geçmeliNerdesiniz kızlar?
Menüler nerdeeee?
Aaa doğru ya söylemiştin. Iyi bakalım oryantasyon haftasını atlatmışsınız, umarım güzel bir yıl geçirir :)Arkadaşlar bu hafta kızım okula başladı.
Ortantasyon haftasıydı sabah götürüp öğlene kadar beklemek zorunda kaldım. Sonra da çıkınca oyalanıyor parkta oynamak istiyor. Oyundan sonra eve gel, yemek hazırla yedir, içir, akşama yemek hazırla derken bu hafta bitiktim... Bu hafta ise artık oryantasyon bitiyor saat 16.30’akadar okulda olacak. Hadi inşallah! :))dolayısıyla tam düzene girmiş olacağım bu hafta itibariyle artık hiçbir engelim kalmıyor.
Sizler nasılsınız, nasıl gidiyor?
Menü yazmayacağım demiştin ama miden tutup yiyemeyince yazmaya karar verdin sanırım rintcim :)
Vakumlu hurclar baya iş görüyor, özellikle evde yer yoksa baya küçültüyor, super bi buluş. Ama her şey kırış kırış oluyor tabi :)Slm ördekcim nasilsin öf öf ben fenalardayim bugün biraz daha küçülmeye niyetlendim evdeki fazlalıkları anneme taşıycam onları topladım 3 büyük hurc kendimin kiyamadiklarim giyemediklerim bebek kıyafetleri 3. yaparsam yada isterlerse kardeşime . annemin ev musait doldurcam Vakumlu hurca bir 3 5 senede orda kalsın. bugün kaşe montuma rastladım 55 kiloyken giydigim sanırım 2007 model belden kemerli modası çok seviyorum giycem onu oldu zaten birazcık açık kaldı 38 neden galiba yada 36 s yazıyor bir 5 kilo versem olur. O yüzden biraz daha gayret dedim . pzt başlamalı bugün baya sebzede almisken diyet moduna geçmeli
geçen hafta spor birincisi 1. grup herhalde
bu hafta 61 i görmeli cuma 62.4 tüm
GunaydinlarGünaydınlaaarrr
Güzel bir pazar günü olsun![]()
60 üstü zamanlarını hatirliyorum iradele başarılı oldun canım çok güzel gidiyorsun maşallahHedefim 58morordek
Sag olasin canim. Artik zor gelse de hedefime ulasmaya calisiyorum. Az kaldi. Darisi sizlere insallahGünaydın kızlar
60 üstü zamanlarını hatirliyorum iradele başarılı oldun canım çok güzel gidiyorsun maşallah![]()
Ah yiyemiyorum kii....mide tutunca tutuyor.Ay yine hiç bir şey yememissin besleyici bişeyde yok şanki dayanabiliyorsan maşallah helal olsun .
Inşallah bende 5 6 senedir 62 altına inmedim ondan zor oluyor ben çok dikkat etmiyorum ama basliycam benimde ideal kilom 55 58 arasıSag olasin canim. Artik zor gelse de hedefime ulasmaya calisiyorum. Az kaldi. Darisi sizlere insallah
Geçmiş olsun canım onu kaçırdım ben inşallah daha iyi olursun altinotu çayı falan denesemAh yiyemiyorum kii....mide tutunca tutuyor.
Bakalım bugün daha iyiyim bir şeyler yiyebiliyorum ama et yiyemedim.
Bu vesile ile en azından az yiyorum mide küçülüyordur belki
Arkadaşlar bu hafta kızım okula başladı.
Ortantasyon haftasıydı sabah götürüp öğlene kadar beklemek zorunda kaldım. Sonra da çıkınca oyalanıyor parkta oynamak istiyor. Oyundan sonra eve gel, yemek hazırla yedir, içir, akşama yemek hazırla derken bu hafta bitiktim... Bu hafta ise artık oryantasyon bitiyor saat 16.30’akadar okulda olacak. Hadi inşallah! :))dolayısıyla tam düzene girmiş olacağım bu hafta itibariyle artık hiçbir engelim kalmıyor.
Sizler nasılsınız, nasıl gidiyor?
Slm ördekcim nasilsin öf öf ben fenalardayim bugün biraz daha küçülmeye niyetlendim evdeki fazlalıkları anneme taşıycam onları topladım 3 büyük hurc kendimin kiyamadiklarim giyemediklerim bebek kıyafetleri 3. yaparsam yada isterlerse kardeşime . annemin ev musait doldurcam Vakumlu hurca bir 3 5 senede orda kalsın. bugün kaşe montuma rastladım 55 kiloyken giydigim sanırım 2007 model belden kemerli modası çok seviyorum giycem onu oldu zaten birazcık açık kaldı 38 neden galiba yada 36 s yazıyor bir 5 kilo versem olur. O yüzden biraz daha gayret dedim . pzt başlamalı bugün baya sebzede almisken diyet moduna geçmeli
geçen hafta spor birincisi 1. grup herhalde
bu hafta 61 i görmeli cuma 62.4 tüm
Günaydınlaaarrr
Güzel bir pazar günü olsun![]()