- Konu Sahibi Cherry Mom
- #295.701
Kaç kilosun canim şuanGünaydın kızlar Eki Görüntüle 2196328 Eki Görüntüle 2196330
Aslinda cokta abartili kilon yok gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilosun canim şuanGünaydın kızlar Eki Görüntüle 2196328 Eki Görüntüle 2196330
Off içli köfteye bayılırım. Valla Harikasın canım. Adana yemekleri zaten olay. İyi dayanıyorsun yemeden helal sanaBu arada misafirlere birgün lahmacun birgun patlican kebabi yaptim simdi kizim dershaneden gelecek içli köfte yapmıştim hasladim bak yemicem ben aksam 1 kase yogurtlu dövme corbasi ictim okadar
Ben kışın surekli yaparimgüzel sarma dan kalan haşlanmış lahana soganla soteleyip baharatlandirip en son 1 yumurta kırdım kahvaltıya genelde sebze kavurma severim ben
Çok geçmiş olsun canimyemiyor canım baya zayıfladı su içip kusuyor onun dışında keyfi iyi çok şükür Allah beterinden saklasın
Artik kurtulmak istiyorum kilolardan canim az fazla kaçsa o gramlari vermek 1 hafta suruyorOff içli köfteye bayılırım. Valla Harikasın canım. Adana yemekleri zaten olay. İyi dayanıyorsun yemeden helal sana
Arkadaşlar hafta sonu bi belgesel izledim. "That sugar" . İzlememiş olan varsa izleyin derim. Şekerin bizi günden güne nasıl hasta ettiğini anlatıyo. Resmen zehir. Çocuklarımızdan özellikle çok uzak tutmalıyız. Bu gazla ben de bugün şekersiz 21 güne başladım. Kesseler yemicem artık.Evdekilere de yedirmicem.
Haydi hep birlikte şekersiz bi hayata başlayalım![]()
Haklısın canım. Motivasyonunu hiç bozmadan bu azimle devam et hedefe kolayca ulaşırsın zaten.Artik kurtulmak istiyorum kilolardan canim az fazla kaçsa o gramlari vermek 1 hafta suruyor
Canım 62 63 arasında gidiyor ama yukarıya doğru 60.9 la mezun oldum 71 le başladım ben 57 falan kurtarıyor kemikli yapım var ama tabi 2 doğum sezeryan farkıyla birde tatlı karbonhidratlı şeyler göbüşe yarıyor benim spora ihtiyacım var spora çünkü sert bir etim yok kas gerekliKaç kilosun canim şuan
Aslinda cokta abartili kilon yok gibi
Aynen sana katılıyorum iradesini ayakta alkışliyorum karabiberinOff içli köfteye bayılırım. Valla Harikasın canım. Adana yemekleri zaten olay. İyi dayanıyorsun yemeden helal sana
Aslında ironik bi durum, belgeselde anlatılanlar az çok bildiğimiz şeyler ama ben izleyince gerçekten etkilendim. Bazen bi kereden bişey olmaz diye kaçamak yapıp ardı arkası gelmez ya tatlıların. Zararını bildiğin halde Boşverirsin. Sanırım bu boşvermişliği bırakmam gerektiğini anladım. Yüzüme vurulması iyi geldi diyeyim.Ben bu belgeseli izledim ancak bedense bende gereken etkiyi yaratmadı.![]()
Sağol canim benim bende uz7n zamandir ilk defa böyle iradeli oldum canimHaklısın canım. Motivasyonunu hiç bozmadan bu azimle devam et hedefe kolayca ulaşırsın zaten.
Azimli arkadaşları gördükçe benim de motivasyonum artıyor.
Boyunda var canim senin kilon çok degil ama dedigin gibi 57 daha zarif gösterir grupta olmayınca insan kendini frenliyemiyor gercektenCanım 62 63 arasında gidiyor ama yukarıya doğru 60.9 la mezun oldum 71 le başladım ben 57 falan kurtarıyor kemikli yapım var ama tabi 2 doğum sezeryan farkıyla birde tatlı karbonhidratlı şeyler göbüşe yarıyor benim spora ihtiyacım var spora çünkü sert bir etim yok kas gerekli
Sağol canim ay şımarıpta bozmam inşallahAynen sana katılıyorum iradesini ayakta alkışliyorum karabiberin![]()
Tebrik ederim Edacım çok iyi gidiyorsun zaten, sakın kopma.Günaydın arkadaaslar sabah sporu yürüyüş yapilmistir
Bu arada kilom bu haftada süper
Günaydın arkadaşlar
Hep aynı kişiler yazıyor genelde farkında mısınız?
Hani kurallara uyulacaktı hanımlar???