Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben çok kötüyüm süreekli midem bulanıyor başım dönüyor ne olduğunu bilmiyorum ama derslere giremez hale geldim dukan bırakıp Karataya mı dönsem diyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen :KK43:
Gecmis olsum canim.
Selam şekerler.
Bugün uğrayamadım ama dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum. Şimdi daha iyiyim ama insanın canını sıkıyor.

Saf proteinin ilk gününü başarı ile atlattım. Hafiflediğimi hissediyorum resmen.
Pazar gününe kadar böyle devam.
Pazartesi itibari ile 1+1 devam edeceğim.

Yeni yıla az kaldı. Bence 58 kilo girebilirim!!
Hadi insallah canim. Inersin bence

Spor konusunda da göbek bölgesi egzersizlerine başlamak istiyorum daha önce yaptığımda yarım kalmıştı. 30günde egzersiz programını indiricem telefonuma. Bugün başlıyorum inşallah. Benimle beraber başlamak isteyen olur mu?
Çok halsiz kalkıyorum bu aralar sabahları uykumu alamıyorum bir türlü , çok yorgun hissediyorum kendimi çok enerjisiz, dengesiz beslendiğim için ve spor yapmadığım için böyle olduğunu düşünüyorum
Bende basladim egzersizlere yarim kaldi kışlık temizlige başladım bitsin yine başlayacağım

Ben çok kötüyüm süreekli midem bulanıyor başım dönüyor ne olduğunu bilmiyorum ama derslere giremez hale geldim dukan bırakıp Karataya mı dönsem diyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen :KK43:
Canim eğer ciddi sekilde rahatsiz oluyorsan mutlaka Nöroloji bölümüne git ama yediklerinden kaynakliysa yeme düzenini değiştir az ve sık beslenmeye gecebilirsin

Bilmiyorum gerçekten ama 2 3 gündür gribim bitti ama ben hala böyleyim 2 gündür durup dururken başım dönüyor titriyorum midem bulanıyor. Daha kiloluyken rahatça cıktığım merdivenleri dizlerim titreyerek zar zor çıkabiliyorum dinlene dinlene. Sağlıklı beslenip akşam yemeklerinden kısmaya karar verdim. 13 14 gündür yapıyorum dukanı artık ilk günler geçti hedef38beden hedef38beden kardelelen321 kardelelen321 si_bel si_bel
Biraz ara ver bakalım canım . Düzelirsen dukandandır düzelmezsen başka bi sorun var demektir.

Bugün yediklerim
Kahvaltı yiyemedim mide bulantısından
Öğle

70 gram et şiş yağsız
1 küçük ayran

Akşam
1 kase Sebze çorbası
bir dilim tb ekmeği

Akşam yemeğini 5 te yedim
Doymadım ama idare etcem
Şu an için su 1 bucuk lt artar yatana kadar
Canim oglenki yemeğinin yaninda 1 dilim tam buğday ekmegide yiyebilirsin ben sabah ogken ve akşam birer dilim ekmek yiyorum ve herhafta 1 kilo verdim nerdeyse

Selam hanımlar
Geç kaldım bugün çünkü ben de hasta oldum :olamaz:oglus daha iyi neyse ki. Dün gece birden boğazım ağrımaya başladı, gece çok fenaydım, sabah her yanım ağrıyordu. Parol aldım şimdi biraz daha iyiyim bakalım geçer inşallah.
Şeymacım çok geçmiş olsun. Yakın olsak gelirdim valla. :KK15:

Canım zorlanıyorsan dediğin gibi Karatay yap. Belli bünyen kaldormıyordur.

Selam şekerler.
Bugün uğrayamadım ama dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum. Şimdi daha iyiyim ama insanın canını sıkıyor.

Saf proteinin ilk gününü başarı ile atlattım. Hafiflediğimi hissediyorum resmen.

Süpersin hedefcim

morordek morordek

Kahvaltı
Sütle meyveli buğday ve pirinç gevreği

Ara
Filtre kahve sütlü

Öğle
Yarın simit + kaşar
Ayran

Ara
Türk kahvesi
2 fındık
1 kuru kayısı

Akşam
2 kepçe pırasa çorbası
1 porsiyon bamya
3 yk chialı bulgur

Gece
1 tane hanımeller bisküvi tırtıkladım kızımdan

Su: 1,5 lt. Fazlalaştırmam lazım suyu.
Spor: yine yok :KK43: azıcık bir yürüyüş yaptım ama ayağım yüzünden çokta tempolu olmadığından saymıyorum.

Günaydın hanımlar
Dün bütün gün yatıp dinlendim, bugün daha iyiyim. Boğaz ağrısı da geçerse süper olacak. Sadece parol alabiliyorum emzirdigimden. İlaçsız atlatmak zor oluyormus. Arada ıhlamur iciyorum boğazımı yumuşatsın diye ama bitki çaylarını da abartmamak gerekiyor.
Sizler nasılsınız bakalım? Yarın cuma, bugün çok dikkat edeceksiniz değil mi? :)

Gecmis olsun ya ben oglunun hasta oldugunu kacirmisim.
Sağol violincim. Oğlum artık iyi. Hastalığı bana sattı :KK48: aman yeter ki o iyi olsun da...
Bilmiyorum ki ciddi bişey yok deuip yolladılar morordek morordek
Canım bence de Dukan'ı bırak
Karatay usulü kendince sağlıklı beslenebilirsin. Çok geçmiş olsun tekrardan
Geçmiş olsun canım
Sağol kardelencim :KK15:
Geçmiş olsun bol sarmısak tuketsen sute etki eder mi bilemedim bir baş sarmısak iyj geldi pazar fenaydim ne onersem emzirme olması bozuyor adaçayı falan zararlı en iyisi dinlenme limon
Aynen Sibelcim. Dün bol bol dinlendim. Bal limon karışımı içiyorum. Bir boğaz ağrısı kaldı işte. Umarım o da geçer en kısa sürede.
Hava değişimleri herkesi iyi vurdu ördeğim. Aman kendine dikkat et.
Sağol hedefcim
Selam şekerler.

Ya süpersin
Bence de yapabilirsin, sana inanıyorum!
Şeymacım çok geçmiş olsun. Yakın olsak gelirdim valla. :KK15:
Tatlım benim düşünmen yeter :KK15:

küt mornink leydizin centilminin :KK53:

kaptanım vakvakım geçmiş olsun ,bende sendenim ama bünye beden paşa gibi olunca çaktırmıyom :D

gelelim menüye ...

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy :KK52:

sabah:1 dereotlu mayasız poğaça, şekersiz çay
öğlen:bulgur pilavı tavuk şinitzel mini porsiyon
akşam :YOK
misafirliğe gittim çay içtik ikramlarını yemedim diye cırlayınca bir diş kurabiye ısırdım devamını getirmedim ama

güncel kilo 71,9

su:2 litre
spor:15 dk bölgesel

küt mornink leydizin centilminin :KK53:

kaptanım vakvakım geçmiş olsun ,bende sendenim ama bünye beden paşa gibi olunca çaktırmıyom :KK70:

gelelim menüye ...

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy :KK52:

sabah:1 dereotlu mayasız poğaça, şekersiz çay
öğlen:bulgur pilavı tavuk şinitzel mini porsiyon
akşam :YOK
misafirliğe gittim çay içtik ikramlarını yemedim diye cırlayınca bir diş kurabiye ısırdım devamını getirmedim ama

güncel kilo 71,9

su:2 litre
spor:15 dk bölgesel
Ah hadi yarına da 71.9 gel :)

Back
X