- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #296.621
Herkese merhaba
Biz de sabah annemi doktora götürdük. Faranjit olmuş kadın öksürmekten kendini alamıyordu. Doktor antibiyotik falan verdi, insallah ise yarar. Ben de anca bakabildim buraya.
Bu arada yarın listeye girmen için 67,8 kg ve altında olman gerek Didemcim, öyle misindir?

Biz de sabah annemi doktora götürdük. Faranjit olmuş kadın öksürmekten kendini alamıyordu. Doktor antibiyotik falan verdi, insallah ise yarar. Ben de anca bakabildim buraya.
Ferahcım cidden bi kursun falan döktür bu nedir yahu? Cok cok gecmis olsunSelam kızlar. Azıcık toparladım gibi kendimi. Çocuklar böyle küçükken çok zor oluyor hasta olmak.Ayağım geçer gibi derken sizin başladı
anlamadım ne oluyor. Bu hafta bekleyeceğim yok geçmezse gideceğim doktora ama emardı röntgendi çok girdim bu ara o yüzden gitmek istemiyorum. Kesin röntgen isteyecek çünkü.
Neyse bende haberler bu kadar.
Ah ah inanır mısın Esra'ya yazdıktan sonra senin de sordugun aklıma geldi. Girip seni de etiketleyecektim, sonra yol telaşı ile kaynadı gitti. Sen de 26 Mayıs'ta 79,3 kg ile izne ayrılmışsın, 26 Kasım'da kilon 83,3 kg üzeri olursa ekstrem durumdan listeye girebilirsin canımÖrdekim bende girebiliyor muyum yazmıştım listeye ama kaynadı arada galiba.
Ya ben bu konularda maalesef ki çok kötüyüm. Erkeğe hediye almak da ekstra zor. İşin ehli biri varsa seni ona havale ediyorum canımKızlar eşimin doğum günü yaklaşıyor, ilginç bir fikri olan var mı hediye konusunda?![]()
Geçmiş olsun size de Didemcim. Çocukların hastalıgı daha zor oluyor valla, onlar iyi olsun yeter kiBgun misafirlerim vardi gun icinde giremedim kusura bakmayin hanimlarr
Herkes hastaliklarla mucadele ediyo sanirim bizde durumlar 2 aydir ole kucugum hava bile aldi 1 hafta boyunca byuk kizim zaten anaokuluna basladi baslayali hep hasta ve 3 gun oldu intibiyotigi biteli yine hastalanicak gibi bende bitkisel seyelr yapmaya basladim evde bakalim insallah iyi gelir rabbim en yakin zamanda cocuklarimiza sifa versin insallah![]()
Evet biraz değişik bir menü olmuş ama sporun iyi dengelemişsindir herhalde.Bgunku menun
Kahvalti
Soganli omlet
Kk beyaz peynir
2 siyah 1 yesil zeytin
Salatalik domates
Aksam 5 gibi
1 kase kısır
1 zeytinli pogaca
Saat 8 gibi
Sekersiz turk kahvesi
1 gunkurusu icinde yarim ceviz
1 hurma
1 kurukaysi
Saat 11 gibi
Spor sonrasi 1 bardak ayran
Su 2.5 lt
1 lt dukan birasi
Spor 50 dakika zumba
Biliyorum biraz menum kotu ama sporla yakmisimdir insallah bugunluk bole oldu kusuruma bakmayin ama yinede motivemi kaybetmedim sporumu yaptim aynen devammm onume bakiyorum
morordek
Bu arada yarın listeye girmen için 67,8 kg ve altında olman gerek Didemcim, öyle misindir?
Peki hedefcim. Zaten buralardasın liste dışı devam et o halde :)Ördeğim liste dışı keyfim pek yerinde. Bir süre sabit kalıp sonrasında devam etmeyi planlıyorum.
Aynen hedefcim, dünden beri araştırıyorum sürekli ama hala bir çıkar yol bulamadım bakalım nasıl olacakYaa ama çok kötüymüş. Tabi bazen inat etmemek en iyisi. Ziyan olmasın derken daha zorlaşabiliyor işler.
İnsallah tartın bozuk değildir de sen eksidesindirgood morning leydisin centilminin..
öncelikle o ekleri yemedim vallahi yemedim billahi yemedim
dün ki menüme gelince
morordek @fancynancy @Cikilatacanavari
sabah:bir muz 3-4 ceviz az sütlü şekersiz kahve
öğlen:tavuklu pilav bir porsiyonun yarısı kalanı bu öğlen yiyeceğim..
akşam:kıymalı yumurta
su:1,5 litre havalar serinledi azalttım gene
spor :yok yalnız pazartesi resmen başlayacağım..
benim tartıda bir bozukluk var şu an çok güzel eksi gösteriyor ama daha dün sabitti yarın sabaha inşaallah eksi olur bir de düzgün bir tartı bakmaya başlayayım en iyisi..kafayı yemiş bir tartı ile uğraşması pek tekin değil :)

Bence süper olur kaptaniçem. Yılbaşı hedefi tutabilirizkızlar diyetisyene ara vermiştim dün tekrar başladım yılbaşına kadar ne giderse artık ona uğraşacağım bundan sonra kaçamak yok menü yazmaya başlayacağım haftasonları ihmal edebilirim belki ama haftaiçi ihmal etmeden yazacağım spor sadece şu ara yürüyüş yapabiliyorum onda da fazla zorlamadan tamamen toparlarsam spora da başlayıp bitireceğim artık kilo işini
hatta haftalık hedef yerine yılbaşına hedef koymaya ne dersiniz kızlarmorordek nasıl olur sence olmazsa ben tutayım yılbaşı hedefini bugün 1 kasım 31 aralık ya da 1 ocak ta herkes olmak istediği kiloyu yazsın ne dersiniz
Çok geçmiş olsun ciklatım size de. Toparlasan dönerdin zaten eminim kiKızlar bir türlü geri dönemiyorum sizi çok özledim hala 76.6 kiloyum halamın vefatından sonra şimdi de kayinvalidemi hastaneye yatırdık ilk kendime zaman ayırdığımda yanınızda olucam yediklerime değil ama porsiyonlarima dikkat ediyorum ben gelene kadar hepiniz çıtır olun da kıskanayım öpüyorum sizi