Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhaba
Biz de sabah annemi doktora götürdük. Faranjit olmuş kadın öksürmekten kendini alamıyordu. Doktor antibiyotik falan verdi, insallah ise yarar. Ben de anca bakabildim buraya.

Selam kızlar. Azıcık toparladım gibi kendimi. Çocuklar böyle küçükken çok zor oluyor hasta olmak. :KK43: Ayağım geçer gibi derken sizin başladı :olamaz: anlamadım ne oluyor. Bu hafta bekleyeceğim yok geçmezse gideceğim doktora ama emardı röntgendi çok girdim bu ara o yüzden gitmek istemiyorum. Kesin röntgen isteyecek çünkü. :KK43:
Neyse bende haberler bu kadar.
Ferahcım cidden bi kursun falan döktür bu nedir yahu? Cok cok gecmis olsun
Ördekim bende girebiliyor muyum yazmıştım listeye ama kaynadı arada galiba.
Ah ah inanır mısın Esra'ya yazdıktan sonra senin de sordugun aklıma geldi. Girip seni de etiketleyecektim, sonra yol telaşı ile kaynadı gitti. Sen de 26 Mayıs'ta 79,3 kg ile izne ayrılmışsın, 26 Kasım'da kilon 83,3 kg üzeri olursa ekstrem durumdan listeye girebilirsin canım
Kızlar eşimin doğum günü yaklaşıyor, ilginç bir fikri olan var mı hediye konusunda? :KK51:
Ya ben bu konularda maalesef ki çok kötüyüm. Erkeğe hediye almak da ekstra zor. İşin ehli biri varsa seni ona havale ediyorum canım
Bgun misafirlerim vardi gun icinde giremedim kusura bakmayin hanimlarr :KK15:
Herkes hastaliklarla mucadele ediyo sanirim bizde durumlar 2 aydir ole kucugum hava bile aldi 1 hafta boyunca byuk kizim zaten anaokuluna basladi baslayali hep hasta ve 3 gun oldu intibiyotigi biteli yine hastalanicak gibi bende bitkisel seyelr yapmaya basladim evde bakalim insallah iyi gelir rabbim en yakin zamanda cocuklarimiza sifa versin insallah:dua:
Geçmiş olsun size de Didemcim. Çocukların hastalıgı daha zor oluyor valla, onlar iyi olsun yeter ki
Bgunku menun
Kahvalti
Soganli omlet
Kk beyaz peynir
2 siyah 1 yesil zeytin
Salatalik domates

Aksam 5 gibi
1 kase kısır
1 zeytinli pogaca

Saat 8 gibi
Sekersiz turk kahvesi
1 gunkurusu icinde yarim ceviz
1 hurma
1 kurukaysi

Saat 11 gibi
Spor sonrasi 1 bardak ayran

Su 2.5 lt
1 lt dukan birasi
Spor 50 dakika zumba

Biliyorum biraz menum kotu ama sporla yakmisimdir insallah bugunluk bole oldu kusuruma bakmayin ama yinede motivemi kaybetmedim sporumu yaptim aynen devammm onume bakiyorum:KK55:
morordek morordek
Evet biraz değişik bir menü olmuş ama sporun iyi dengelemişsindir herhalde.
Bu arada yarın listeye girmen için 67,8 kg ve altında olman gerek Didemcim, öyle misindir?
Ördeğim liste dışı keyfim pek yerinde. Bir süre sabit kalıp sonrasında devam etmeyi planlıyorum.
Peki hedefcim. Zaten buralardasın liste dışı devam et o halde :)
Yaa ama çok kötüymüş. Tabi bazen inat etmemek en iyisi. Ziyan olmasın derken daha zorlaşabiliyor işler.
Aynen hedefcim, dünden beri araştırıyorum sürekli ama hala bir çıkar yol bulamadım bakalım nasıl olacak
good morning leydisin centilminin..

öncelikle o ekleri yemedim vallahi yemedim billahi yemedim :KK70:

dün ki menüme gelince

morordek morordek @fancynancy @Cikilatacanavari

sabah:bir muz 3-4 ceviz az sütlü şekersiz kahve
öğlen:tavuklu pilav bir porsiyonun yarısı kalanı bu öğlen yiyeceğim..
akşam:kıymalı yumurta
su:1,5 litre havalar serinledi azalttım gene
spor :yok yalnız pazartesi resmen başlayacağım..

benim tartıda bir bozukluk var şu an çok güzel eksi gösteriyor ama daha dün sabitti yarın sabaha inşaallah eksi olur bir de düzgün bir tartı bakmaya başlayayım en iyisi..kafayı yemiş bir tartı ile uğraşması pek tekin değil :)
İnsallah tartın bozuk değildir de sen eksidesindir :p
kızlar diyetisyene ara vermiştim dün tekrar başladım yılbaşına kadar ne giderse artık ona uğraşacağım bundan sonra kaçamak yok menü yazmaya başlayacağım haftasonları ihmal edebilirim belki ama haftaiçi ihmal etmeden yazacağım spor sadece şu ara yürüyüş yapabiliyorum onda da fazla zorlamadan tamamen toparlarsam spora da başlayıp bitireceğim artık kilo işini
hatta haftalık hedef yerine yılbaşına hedef koymaya ne dersiniz kızlar morordek morordek nasıl olur sence olmazsa ben tutayım yılbaşı hedefini bugün 1 kasım 31 aralık ya da 1 ocak ta herkes olmak istediği kiloyu yazsın ne dersiniz
Bence süper olur kaptaniçem. Yılbaşı hedefi tutabiliriz
Kızlar bir türlü geri dönemiyorum sizi çok özledim hala 76.6 kiloyum halamın vefatından sonra şimdi de kayinvalidemi hastaneye yatırdık ilk kendime zaman ayırdığımda yanınızda olucam yediklerime değil ama porsiyonlarima dikkat ediyorum ben gelene kadar hepiniz çıtır olun da kıskanayım öpüyorum sizi
Çok geçmiş olsun ciklatım size de. Toparlasan dönerdin zaten eminim ki :KK15:

kızlar diyetisyene ara vermiştim dün tekrar başladım yılbaşına kadar ne giderse artık ona uğraşacağım bundan sonra kaçamak yok menü yazmaya başlayacağım haftasonları ihmal edebilirim belki ama haftaiçi ihmal etmeden yazacağım spor sadece şu ara yürüyüş yapabiliyorum onda da fazla zorlamadan tamamen toparlarsam spora da başlayıp bitireceğim artık kilo işini
hatta haftalık hedef yerine yılbaşına hedef koymaya ne dersiniz kızlar morordek morordek nasıl olur sence olmazsa ben tutayım yılbaşı hedefini bugün 1 kasım 31 aralık ya da 1 ocak ta herkes olmak istediği kiloyu yazsın ne dersiniz
2 aylık hedefim 4 kilo olsun yıl başına nasipse 67-68 kg ile gireyim inşaallah.

Kızlar bir türlü geri dönemiyorum sizi çok özledim hala 76.6 kiloyum halamın vefatından sonra şimdi de kayinvalidemi hastaneye yatırdık ilk kendime zaman ayırdığımda yanınızda olucam yediklerime değil ama porsiyonlarima dikkat ediyorum ben gelene kadar hepiniz çıtır olun da kıskanayım öpüyorum sizi
canım öncelikle başın sağolsun ben kaçırmışım kayınvaldene de geçmiş olsun
Herkese merhaba
Biz de sabah annemi doktora götürdük. Faranjit olmuş kadın öksürmekten kendini alamıyordu. Doktor antibiyotik falan verdi, insallah ise yarar. Ben de anca bakabildim buraya.

Bence süper olur kaptaniçem. Yılbaşı hedefi tutabiliriz
ordeğim öncelikle anneciğine geçmiş olsun evde kkik suyu varsa onunla gargara yapıp yutsun o çok iyi gelir bir de elma sirkesi gece yatarken özellikle gargara yapsın öksürük için de başucuna gece yatarken bir soğanı kabuğu ile birlikte 4 e bölsün o şekilde dursun öksürüğü rahatlatır haa bir de yatarken ağzına bir karanfil alsın gece öksürmez
bir de ben yılbaşı hedeflerini turmaya başlıyorum o zaman

ordeğim öncelikle anneciğine geçmiş olsun evde kkik suyu varsa onunla gargara yapıp yutsun o çok iyi gelir bir de elma sirkesi gece yatarken özellikle gargara yapsın öksürük için de başucuna gece yatarken bir soğanı kabuğu ile birlikte 4 e bölsün o şekilde dursun öksürüğü rahatlatır haa bir de yatarken ağzına bir karanfil alsın gece öksürmez
bir de ben yılbaşı hedeflerini turmaya başlıyorum o zaman
Deneyelim bunları kaptanicem, insallah faydasını görür
Eger işlerine engel olmayacaksa cok sevinirim hedefleri tutabilirsen. Ben de toparlanınca kaydederim excele falan, ne olur ne olmaz :)

Deneyelim bunları kaptanicem, insallah faydasını görür
Eger işlerine engel olmayacaksa cok sevinirim hedefleri tutabilirsen. Ben de toparlanınca kaydederim excele falan, ne olur ne olmaz :)
canım ben tutarım şu ara devlette ödenek falan da olmayınca işler de biraz durmuş vaziyette

sağol canım büyüklerden çocuklardan sıra bize gelmiyor maalesef :KK43:

Haklısın valla, anne olmak zor iş kaptanım.

good morning leydisin centilminin..

öncelikle o ekleri yemedim vallahi yemedim billahi yemedim :KK70:

dün ki menüme gelince

morordek morordek @fancynancy @Cikilatacanavari

sabah:bir muz 3-4 ceviz az sütlü şekersiz kahve
öğlen:tavuklu pilav bir porsiyonun yarısı kalanı bu öğlen yiyeceğim..
akşam:kıymalı yumurta
su:1,5 litre havalar serinledi azalttım gene
spor :yok yalnız pazartesi resmen başlayacağım..

benim tartıda bir bozukluk var şu an çok güzel eksi gösteriyor ama daha dün sabitti yarın sabaha inşaallah eksi olur bir de düzgün bir tartı bakmaya başlayayım en iyisi..kafayı yemiş bir tartı ile uğraşması pek tekin değil :)

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Benim hedefler evde dalga konusu oldu ama olsun bakalım :)

Cikilatam, biz buralardayız. Sen toparlan, sıkıntı olmasın da gel inşallah.

Herkese merhaba

Uff, faranjit fena cidden ördeğim.

Çok fazla özletme kendini canım çabuk dön :KK15:

Kızlar gecen hafta kadın doğuma gittim 7 sene sonra ilk defa Dr dan fırçayı yedim neyse smear sonucu iyi çıktı ama akıntı vardı maalesef yoğun miktarda candida mantarı varmış yapılan kültür sonucu bu arada bu candida ne menem şeymiş kilo almadan bağırsak problemine kadar bisürü şeyin sebebi imiş
Çok geçmiş olsun canim ihmal etmemek lazim böyle şeyleri aslinda

Hahaahha Şeyma koptum şu an :)))))) Ama zaten benim son zamanlardaki motivasyonsuzluğumu da düşünecek olursak 1 kg vermem zor. Anca gram gram... :olamaz: Kendimi takıma şartladım. Listeye bir gireyim tozu dumana katacağım!:KK70:
Heyacanla bekliyorum canim gelmeni

aman nazar degmesin bi gayretle basladim durmak yok hadi sende takil bana kilolarimiz nerdeyse ayni:KK55::KK4:

:KK73: huhuuututmayin beniiii:KK55:

insallah yememissindir canim 1 kere yedim mi devamu geliyo nedense ne var sanki isirip brakabilsek tadimlik olsa ama yok illa hüpleticez:olamaz:

ohhh ne gzel ben daha kıs temzligine haftaya basliyabilicem ama sporumuda brakmicam yavasdan yapicam temzligimi sporumuda yapica.:KK39:

kurabiyede olsa bence gzel menun 2 mill leslie yapsaydin o kurabiyeyide yakardn canim:KK8:

canim buyuk gecmis olsun gecmisi cok okuyamadim tam olarak anlayamadim cocuklarmi senmi hastasin :KK43:
Bende öyle yavas yavaş yaptim 3 gun halilari yikamakla ugrastim 3 gün kışlık yazlik kiyafetlerle sonra buzdolabi temizligi sonra oda oda girip günde bir oda temizledim halilari attim en son bitti hem kendimi cok yormadim hem misafir agarladim hem diyet spor

1 ocak 2019 hedefimiz

nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight toplight 76 / 69
parkbyull parkbyull 71,9 / 68-67

arkadaşlar yılbaşı hedefi için beni etiketlerseniz bu listenin altına yazarız ya da siz altına kendi isminizi ilave edin bakalım ne kadar tutturacağız
Ben 66dedim bakalim

Back
X