Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi aksamlar kızlar
Inşallah baklava ya Hayır dedikten sonra kesinlikle başarılı olacaksın aslında kolay kilo vermekte işte saat 6 7 sonrası tutsam boğazı birde çay atıştırmalık olayı olmasa metobolik sıkıntı yoksa oluyor ama işte stres hormonlar falanda etkili kilo artikca çıkmaza giriyor hersey
Valla yok artık çok sıkıldım kilolu olmaktan yeter demenin zamanı geldi de geçiyor
Ayy başım çok ağrıyor yaa eve geldim dinlenmeye çekildim :işsiz:
Geçmiş olsun canım

Mrb takım kaptanım ve kızlar:halay:74 kiloyum insülin direncim var biraz zor kilo veriyorum bana örnek diyet listeniz varsa sevinirim hadi bismillah diyelim o zaman
Hoşgeldin canım aşağı yukarı aynı kilodayız ben de insülin direnci yok ama
Bende diyetisyen menüsü var yarın eklerim buraya

Bravo hakikaten. Geçen hafta ben de bi gaza gelmişim arkadaş böyle bozmam şöyle kararlıyım zinhar dönmek yok derken kayınpederim bir tepsi baklavayla geldi. En sevdiğim tatlıdır. Yemicem filan dedim ama yok yine götürdüm. Sonra onun pişmanlığı çok daha kötü can yakıcı oluyo.
Bi ara da şekeri çıkarıyorum hayatımdan çok kararlıyım dedim ama yok olmuyo işte.
Hülasa ben anladım ki öyle katı kurallar koymak yerine makul ölçüde yesek içsek olacak. Belki haftada 1 defa kaçamak olsa onu da sporla telafi etsek çok güzel olacak aslında.
Ben diyetisyene gittiğim için yemedim koruma döneminde yenilebilir ama kilo verme döneminde yememek lazım aslında

Günaydınlar canlar
Evdeki herkezi okula işe yolladim 1 saatlik yürüyüş yapildi ve kahvemi yapip Temizlik yapmaya basliyacagimEki Görüntüle 2203186 bugunki kilomuda şuraya koyayimki cumaya daha az olayim

Bugün bozdun yaa sakin yarinda devam etme bozmaya hemen sabah tekrar devam et az yemeye aslinda 3 gün bozmayinca alisiyor insan dikkat etmeye ben alistim artik şu aralar bilerek aksam ekmek yemiyorum 70den kurtulmak istiyorum
Kurtulunca tekrar baslicam yemeye
bgun devam ettim canim kaldigim yerden bozmak yok brazdanda zumba yapicim:rapci:

1 ocak 2019 hedefimiz

nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight toplight 75 / 69
@parkbyull 71,5 / 68-67
@balpamuk 65,5 /60
@hedef38beden 68/66
@karabiber01 71,4/66
kardelelen321 kardelelen321 83/75
azaydidem azaydidem ..../60
@si_bel 62,4/59
@fancynancy 84,5/79,5
@fattofit85 80,3 / tatlım senin yılbaşı hedefin nedir
@fancynancy canım cuma gün kilo bildirdin mi?
kaptanim benim cuma gunku kilomu eklememisin hemen yazayim sen eklersin duzeni bozmim hic 68.3 du cuma gunku kilom hedefimde 60 insallah basaricam:KK36:

Kizlarrr ancak girebildim bgun cok yogun gecti 2 hafta once kan testi vermistim saglik ocagina bgun ancak gidebildim sonuclarini almak icin doktr degerlerin yerlerde geziyo dedi b12 dvitamini ve demir ilaci verdi dvitamini baya dusuk ve hfta 1 gun 1 siseyi ic dedi bunlar istah acar dikkat et dedi bende ilaclarimi alip bgun basladim insallah iyi gelir yarn da diyetisyende randevum var bakalim nolucak cok heycanliyim birazdanda zumba yapicimmm cocujlari uyuturken yine girer menumu paylasirim :KK39:

Tamam canım sağol. Yarın başlıcaz mı.benimdr hedefim şimdilik 65 boyum 160
Canım benim listemi ekliyorum şimdi sende buna benzer yapabilirsin
Screenshot_20181105-220115.webp

merhaba kaderdaslarim :KK66: yani bende bi alip bi verenlerdenim maalesef ki... aslinda düşük kilolu olup korumak kadar zor birsry yok yani vermekten zor.ben 6 aylik hamileyim ve kilolu hamile kalinca malum cok almasamda hic almamam gerektigi soylenmisti ve beni zorlmaya basladi hem fizyolojik hemde psikolojik. bana da azim olur diye bende bu seruvene katilmak istiyorum ... ayrica doktorum vermemi soyledi bugun biraz biraz dikkat etmeye basladim.
herkese kolay gelsin azminiz bol.olsun :))
Canım diğer topikteki yazını gördüm bu hamileliğin son döneminde listeye girmesen bile dikkatli ve sağlıklı beslenme ile kg verirsin

Canım diğer topikteki yazını gördüm bu hamileliğin son döneminde listeye girmesen bile dikkatli ve sağlıklı beslenme ile kg verirsin
sevk olur diye dusundum :))) yani haftada 1 kilo 1 kilodur verebilirsem
.. ona bakarsaniz doktor hic yemesende bebek buyur artik bu saatten sonra hersey tamamlanmis dedi :)))))) sen diyete basla deyince motivasyon amacli mesajda gelince bakayim dedim..neyse takima girmesemde arada girer yazarim bende sunu yaptim bunu uaprim diye ;)))))

sevk olur diye dusundum :))) yani haftada 1 kilo 1 kilodur verebilirsem
.. ona bakarsaniz doktor hic yemesende bebek buyur artik bu saatten sonra hersey tamamlanmis dedi :)))))) sen diyete basla deyince motivasyon amacli mesajda gelince bakayim dedim..neyse takima girmesemde arada girer yazarim bende sunu yaptim bunu uaprim diye :KK66:))))
Canım arada girme hergün gir yediklerini yaz hatalı olanları biz söyleriz dikkat edersin tatlım en çok kilo alınan dönemdesin çünkü

Back
X