- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #297.741
Aa bu şey değil mi? Benitiraf ediyorum ki takım secerken fazla inceleyemedim ama tam benlik bir takım secmisim. muhendisim ama sosyoloji psikoloji felsefe merakim var, doktora yapicam diye yurtdisina cikip is hayatina atilanlardanim. okumak yetmez, üzerine düşünüp konusmak da lazim bu konularin, faydalanalim sizden :)

Ben de mühendisim, doktora yapıyorum, artık bu sene bitecek umarım ki.. Bir yandan benim de psikoloji merakım var ama yeniden üniversite sınavına girmeyi gözüm kesmedigi icin acıkogretimden sosyoloji okumaya karar verdim bu sene, ilk dönemim. Bakalım başarabilecek miyim

Antibiyotikler öyle ya mahvediyor insanıben ne zaman antibiyotik kullansam hayatım kayıyor zaten![]()
Kaptanicem o anlamda tabi ki hayatım kaydı da.. Doktor, aşı konusunda demiştim, 2 yaşına kadar aşı ve kontrol yok (hasta olmazsa tabi insallah). Muayene ve aşılar müthiş kriz oluyor cunku...sen öyle san ördeğim 2 yaş sendromu başlar yavaştan sonra sana hayatı zehir eder![]()
Bende buraya katılabılırmıyım
Katılabilirsin canım dün sana cevap yazmıstım zaten bak alıntıladım mesajımıTabi ki katılabilirsin. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın
Bir de 3. takımda listeye girmiş miydin? Ben bi geçmişine bakayım sonuç listelerinden :)