Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

itiraf ediyorum ki takım secerken fazla inceleyemedim ama tam benlik bir takım secmisim. muhendisim ama sosyoloji psikoloji felsefe merakim var, doktora yapicam diye yurtdisina cikip is hayatina atilanlardanim. okumak yetmez, üzerine düşünüp konusmak da lazim bu konularin, faydalanalim sizden :)
Aa bu şey değil mi? Ben :KK53::KK53:
Ben de mühendisim, doktora yapıyorum, artık bu sene bitecek umarım ki.. Bir yandan benim de psikoloji merakım var ama yeniden üniversite sınavına girmeyi gözüm kesmedigi icin acıkogretimden sosyoloji okumaya karar verdim bu sene, ilk dönemim. Bakalım başarabilecek miyim :KK53:
ben ne zaman antibiyotik kullansam hayatım kayıyor zaten:hasta::işsiz:
Antibiyotikler öyle ya mahvediyor insanı
sen öyle san ördeğim 2 yaş sendromu başlar yavaştan sonra sana hayatı zehir eder:sinirli:
Kaptanicem o anlamda tabi ki hayatım kaydı da.. Doktor, aşı konusunda demiştim, 2 yaşına kadar aşı ve kontrol yok (hasta olmazsa tabi insallah). Muayene ve aşılar müthiş kriz oluyor cunku...
Bende buraya katılabılırmıyım
Tabi ki katılabilirsin. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın
Bir de 3. takımda listeye girmiş miydin? Ben bi geçmişine bakayım sonuç listelerinden :)
Katılabilirsin canım dün sana cevap yazmıstım zaten bak alıntıladım mesajımı

Ben de mühendisim, doktora yapıyorum, artık bu sene bitecek umarım ki.. Bir yandan benim de psikoloji merakım var ama yeniden üniversite sınavına girmeyi gözüm kesmedigi icin acıkogretimden sosyoloji okumaya karar verdim bu sene, ilk dönemim. Bakalım başarabilecek miyim :KK53:

Kaptanicem o anlamda tabi ki hayatım kaydı da.. Doktor, aşı konusunda demiştim, 2 yaşına kadar aşı ve kontrol yok (hasta olmazsa tabi insallah). Muayene ve aşılar müthiş kriz oluyor cunku...

Ya evet cevabını okumuştum geçmişe bı bakayım dedıgın için bır daha sorayım dedım

Çok sordum bılıyorum ama bende yedıklerımı paylaşmaya başlayabılırım artık dimi

ben de elektrik-elektronik muhendisiyim. adalet hukuka giris gibi bir sey mi?
Canım adalet yüksek okulunu bitirdikten sonra dgs sınavına girip hukuk fakültesi yazabiliyorum değilse de zabıt katibi olunuyor ama mühendislik bırakılıp yapılır mı bilmiyorum :KK53:

Cuma dıyet gruplarıyla 79.5 den 75 e düştüm 2 ayda ama sonra bırtakım sıkıntılardan gruplara devam edemedım sonra dıyetı de yapamadım
Tatlım izinli mi ayrıldın ne zaman ayrıldım eğer izinli ayrıldıktan izne ayrıldığın kilodan girmen gerekiyor değilse yeni üye gibi işlem yapılır

Selamm beybiler
Bugün diyet olayını biraz bozdum.
Arkadaşlarımla buluştum.

Gerisini siz tahmin edersiniz zaten:bicak:
Sabah:1 avuç kuru üzüm
Oglen:1 kase yoğurt,1 dilim kek,birazcık kabak tatlısı:110:
Aksam:1 kase yoğurt çorbası
Spor:bol bol dedikodu,giybet:KK53:
Su:3 litre

Ya evet cevabını okumuştum geçmişe bı bakayım dedıgın için bır daha sorayım dedım
Sen takıma kendini tanıtırken ben bakayım diye demiştim onu. Baktım şimdi kendi isteginle ayrılmışsın, yeni üye gibi yeniden başlayacaksın. En az 2 hafta deneme sürecin olacak. Sen menulerini yazmaya başlayabilirsin :)
Selamm beybiler
Arkadaşlarımla buluştum.

Bozmussun da zaten garip bi menü olmuş :KK64:

Selamm beybiler
Arkadaşlarımla buluştum.

Gıybet kalori yakmıyo diye biliyom ben.
:KK59:

Sen takıma kendini tanıtırken ben bakayım diye demiştim onu. Baktım şimdi kendi isteginle ayrılmışsın, yeni üye gibi yeniden başlayacaksın. En az 2 hafta deneme sürecin olacak. Sen menulerini yazmaya başlayabilirsin :)

Bozmussun da zaten garip bi menü olmuş :KK64:
Adim Hıdır elimden gelen budur:KK51:
Kekle tatlıyı ısrar üzerine yedim.
Ama yine de akşami kurtarayım bari dedim.

sabah: 1 limonun suyu, beyaz peynir, 1 dilim cavdar ekmegi, salatalik,domates, 1
tutam maydonoz
ara: sutlu kahve
ogle: 1 tabak bulgurlu ispanak yemegi, 1 kase semiz otu, 1 dilim beyaz ekmek
ara:1 armut, 5 badem, 1 kase yogurt,2 hurma
aksam: firinda balik, kirmizi biber ve enginar marine
su: 1/2 litre
spor: 1 + 0.5 + 1.5 = 3 saat bebek arabasiyla tempolu yuruyus
tadilat gurultusunden kacayim diye aksama kadar disaridaydik. bana yuruyus iyi oldu da tum gun uyuyan cocuk uyumak istemiyor simdi.

valla bir ara bende gemileri yakıp çıkacaktım son dakika tüm reel loplarım yumruk attı bana

balpamuk balpamuk cuğum benim de kamobucham var düzenli mayalıyorum şifa niyetinden ziyade biz keyfi içiyoruz resmen :KK66:
ikinci fermantasyonda çok daha iyi oluyor zencefilli tavsiyem.

Ya ben bu işi beceremem diye hiç girişmwdim. Çok steril olması gerekiyormuş birde galiba. Yapabiliyorsan ve zahmet olmazsa nasıl yaptığını anlatır mısın? Zor mu yapılışı? Aslında kombucha2000’den sipariş vereyim diyorum ama sonra fabrikasyon ürün diye bir algı oluşuyor ve ne kadar doğal olabilir deyip vazgeçiyorum. Egzamam için düzenli kullanaam, en azımdan bir denesem iyi olurdu...

tatlım ne mühendisisin ben inşaat, üniversiteden yükseği yaptıktan sonra doktoradan gözüm korkup kamuya geçtim burda da adalet i bitirdim belki seneye hukuk okurum

Yahu gerçekten bizim takım okumaya ne meraklıymış Şahnur. Kesmemiş hiçbir şey. Cidden ağır topların grubu olmuş :)))) Ya kesinlikle her grubun bir aurası olduğunu ve benzer enerjili insanların birbirlerini çektiklerine inanırım. Bu durum hayatımda her zaman böyle olmuştur. Bunca takım varken burada olmam, olmamız tesadüf değil kesinlikle....

Back
X