- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.481
Hello canım, watsaaappp meeeeennnoooovvvvv beybi beybiiiiii weolcomeee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hello canım, watsaaappp meeeeennnoooovvvvv beybi beybiiiiii weolcomeee![]()
E peki anlaştık:))Selammm
E hatırımız yok mu o kadarcıkEylül’den sonra daha aktif olurum muhtemelen. Çocuklar okula başlayınca.
Yok be parkbyull emnis ve leylifer beni etiketlemiş saolsunlar o.yuzden. gebe değilim dün test yaptım ama bi sokulemedim 12 gün olduniye leyliferi etiketliyon destek bulmağa mıgebe değilsin sen dimi eminsin yani
![]()
tarçın iç o da getirir,yoksa geciktirir miydiYok be parkbyull emnis ve leylifer beni etiketlemiş saolsunlar o.yuzden. gebe değilim dün test yaptım ama bi sokulemedim 12 gün oldu
Hoşgeldin canım nerelerdesin özledik seniii
tamam canım kolay gelsinÇok özür dilerim.. Buraya giremiyorum epeydir..iş değişikliğim oluyor, taşınma süreci beni benden aldı.Kilo vermem de durdu stresten sanırım.. Oysa yemiyorum yani.. Girmeye çalışacağım gün içinde hala 68.500 kilom
![]()
daha önce belirtileri yokmuydu kaptanım menopozun,soğan kürü yapsanagünaydınlarr bu arada dün oğlumla beraber spora başladık dün hoca bizim performansımızı ölçtü düzenli olarak parkurda haftada 3-4 gün spor yaptıracak bize obezite merkezi ise yarın diyet listesini verecek
hala regli olamadım düzenim bozuldu artık menapoza yaklaştım sanırım onda ctesi regli olmam gerekiyordu hala olmadımbir an önce olsam iyi olur
olunca rahatlarsın stres yapma ama burdan kopma hiç yazmıyosunAh kızlar canım kızlar ben hala adet olmadim çok fenayım kilo da vermedim hepinizden özür diliyorumLeyl-i-fer
E peki anlaştık:))
[/QUOTE çoğumuz bir eylül odaklııhayırlısı artık
hoşgeldin canım bende o şekilde döndümHerkese selam. Çok ara verdim ama değişen sadece kilom, o da maaaleseffff artı olarak. Ama şimdi vermeye başladım yine. Ara ara bakıp motivasyon ödünç alırım artık.![]()
Hadi motivasyon la ilgili bişey varsa paylaş hemen çok ihtiyacım varKaratayın kitabını aldım bakalım ne kadarını uygulayabileceğim önemli bilgileri paylaşırım buradan da
Buldum
Daha gelmedi :))Hadi motivasyon la ilgili bişey varsa paylaş hemen çok ihtiyacım var
Benim yaz mevsimim niye bu kadar sıkıcı geçiyo yaaa uffff
Ne oldu yahuuu hayırdırHadi motivasyon la ilgili bişey varsa paylaş hemen çok ihtiyacım var
Benim yaz mevsimim niye bu kadar sıkıcı geçiyo yaaa uffff
Bende siz özledimmmmm canımmm. Valla çoluk çocuk işte, yaz tatili de ayrıca çıldırmalık. Sen neler yapıyorsun? Kilo durumları nasıl?Hoşgeldin canım nerelerdesin özledik seniii
Hoşbulduummmmhoşgeldin canım bende o şekilde döndüm![]()