Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yolunda çiçekler açsın hep 🌸 hiç engel olmasın inşallah. Nasıl oralarda yaşam? Benim de kaçasım var hep bi tereddütte kalıyorum
Umarım yakın zamanda ikimiz için de güzel gelişmeler olur canım.
Henüz çalışmadığım için burada kendimi sosyal hayatın dışında gibi hissediyorum. Tam adapte olduğumda bence daha çok seveceğim. Ama genel olarak memnunum. Fırsat varsa neden olmasın ? Burada daha mutlu olma ihtimalin olabilir ama bu biraz da beklentilerinle alakalı.

Umarım yakın zamanda ikimiz için de güzel gelişmeler olur canım.
Henüz çalışmadığım için burada kendimi sosyal hayatın dışında gibi hissediyorum. Tam adapte olduğumda bence daha çok seveceğim. Ama genel olarak memnunum. Fırsat varsa neden olmasın ? Burada daha mutlu olma ihtimalin olabilir ama bu biraz da beklentilerinle alakalı.
Ben de biraz mesleğime güveniyorum. Şimdi değilse de bikaç sene sonra imkan yaratabilirim. En çok soru işaretim acaba ailemi arar mıyım sıkışınca çalacak bi kapıya ihtiyacım olur mu falan. Zor bi karar ama heyecan da uyandırmıyo değil :)

Ben de biraz mesleğime güveniyorum. Şimdi değilse de bikaç sene sonra imkan yaratabilirim. En çok soru işaretim acaba ailemi arar mıyım sıkışınca çalacak bi kapıya ihtiyacım olur mu falan. Zor bi karar ama heyecan da uyandırmıyo değil :)
Kesinlikle ararsın, kesinlikle bu konuda zorluk çekme ihtimalin var. Ama insan girdiği kalıbın şeklini alıyor, sonunda buna da alışırsın.
Bana dış gebelik nedeniyle acil ameliyat dediklerinde ailemiz yanımızda değildi. Ameliyat 1-1,5 saat planladı arayın söyledik.. ama ayılmam için çok beklemişler 3 saatte odaya getirdiler. Eşim yanımda olmasına rağmen inanılmaz gerilmişti. Bir de ailemi düşün, beklerken çok zor zamanlar geçirdiklerini söylediler hep. Şimdi bir ameliyat olacaksa burada ol diyorlar :) böyle zamanlarda yanında olamamaları bir sorun mu, kesinlikle bir sorun.. ama bu soruna rağmen hayat burada güzel mi, kesinlikle güzel :)

Çok yorucu süreçler. Benim de bi başarısız aşılamam var endokrinden yeni izin çıktı şimdi tekrar aşılama yapılacak yılbaşına kadar olmazsa nasipse tüpe başlarım diyorum ama bakalım. Hayırlısıyla tüm bekleyenler alsın inşallah güzel haberi 🌸
Canım sen 20li yaşlarda değilmiydin ne acelen var tüp aşılama falan yanlışmıyım

Yıllar önce mehmet öz ün kitabını almıştım ondan ara ara bilgiler paylaşıyım size,işin mantığını kavrayalım
DSC_0049.webp

DSC_0048.webp

Selam kızlar
Bugünkü diyetime gelirsek
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
1 ceviz
Ara öğün sütlü Nescafe
Öğlen yoğurt çorbası
Ara öğün meyve suyu
Akşam yoğurt içine kabak rendesi 2 ceviz
3 litre su
Spor yapmıyorum psikolojim hem diyet hem spor kaldırmıyor şu zamanda ilerde inşallah sporda eklerim

Selam kızlar
Bugünkü diyetime gelirsek
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
1 ceviz
Ara öğün sütlü Nescafe
Öğlen yoğurt çorbası
Ara öğün meyve suyu
Akşam yoğurt içine kabak rendesi 2 ceviz
3 litre su
Spor yapmıyorum psikolojim hem diyet hem spor kaldırmıyor şu zamanda ilerde inşallah sporda eklerim
Meyve suyunu sen hazırlandın değil mi canım. Kaç meyve ile yaptın. Genelde taze olarak meyve tüketmek öneriliyor biliyorsun, hem daha az tüketmiş oluyorsun hem de posası da önemli diye. Bugün meyvesuyu tercih etmenin özel bir nedeni var mı ?

Meyve suyunu sen hazırlandın değil mi canım. Kaç meyve ile yaptın. Genelde taze olarak meyve tüketmek öneriliyor biliyorsun, hem daha az tüketmiş oluyorsun hem de posası da önemli diye. Bugün meyvesuyu tercih etmenin özel bir nedeni var mı ?
Meyve suyunu kendim hazırladım bugün vişne suyu yaptım şekersiz onu tükettim
Sıvı diyeti yapıyorum onun için meyve suyu yoksa kendisini yimekte daha kolay sıkmaktan abartmıyorum ama 1 bardak içiyorum

Merhaba hanımlar 🌸
Bu günkü menüm
Sabah domates az peynir 3 kaşık menemen
Öğle yemeğini 3 gibi yiyebildim yoğunluktan ondada sadece yarım lavaş ve tavuk
Akşam ise bir kase mercimek çorbası
Toplam 2.5 litre su şuanlık spor yok ama biraz dinlenince gece yatmadan spor yapmayı düşünüyorum inşallah

Back
X