- Konu Sahibi Cherry Mom
- #312.441
En kısa zamanda güzel haberler alacağız sizden öyle hissediyorumSaol canım, umarım biz de çocuk uyuyunca spor yapacağım yazarız burada :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kısa zamanda güzel haberler alacağız sizden öyle hissediyorumSaol canım, umarım biz de çocuk uyuyunca spor yapacağım yazarız burada :)
Umarım yakın zamanda ikimiz için de güzel gelişmeler olur canım.Yolunda çiçekler açsın hephiç engel olmasın inşallah. Nasıl oralarda yaşam? Benim de kaçasım var hep bi tereddütte kalıyorum
Öyle kaydet canım. Ben aralarında bir fark olduğunun farkında değildim cardio 4 puanmış ya :) yaz bize cardio. bunlarO zaman ben bunları cardio olarak kaydedeyim listeye de bundan sonra
Ben de biraz mesleğime güveniyorum. Şimdi değilse de bikaç sene sonra imkan yaratabilirim. En çok soru işaretim acaba ailemi arar mıyım sıkışınca çalacak bi kapıya ihtiyacım olur mu falan. Zor bi karar ama heyecan da uyandırmıyo değil :)Umarım yakın zamanda ikimiz için de güzel gelişmeler olur canım.
Henüz çalışmadığım için burada kendimi sosyal hayatın dışında gibi hissediyorum. Tam adapte olduğumda bence daha çok seveceğim. Ama genel olarak memnunum. Fırsat varsa neden olmasın ? Burada daha mutlu olma ihtimalin olabilir ama bu biraz da beklentilerinle alakalı.
İnşallahSaol canım, umarım biz de çocuk uyuyunca spor yapacağım yazarız burada :)
Kesinlikle ararsın, kesinlikle bu konuda zorluk çekme ihtimalin var. Ama insan girdiği kalıbın şeklini alıyor, sonunda buna da alışırsın.Ben de biraz mesleğime güveniyorum. Şimdi değilse de bikaç sene sonra imkan yaratabilirim. En çok soru işaretim acaba ailemi arar mıyım sıkışınca çalacak bi kapıya ihtiyacım olur mu falan. Zor bi karar ama heyecan da uyandırmıyo değil :)
AminSaol canım, umarım biz de çocuk uyuyunca spor yapacağım yazarız burada :)
Canım sen 20li yaşlarda değilmiydin ne acelen var tüp aşılama falan yanlışmıyımÇok yorucu süreçler. Benim de bi başarısız aşılamam var endokrinden yeni izin çıktı şimdi tekrar aşılama yapılacak yılbaşına kadar olmazsa nasipse tüpe başlarım diyorum ama bakalım. Hayırlısıyla tüm bekleyenler alsın inşallah güzel haberi![]()
AminEn kısa zamanda güzel haberler alacağız sizden öyle hissediyorum
Benden bahsediyorYıllar önce mehmet öz ün kitabını almıştım ondan ara ara bilgiler paylaşıyım size,işin mantığını kavrayalım
Eki Görüntüle 2301873
Eki Görüntüle 2301874
İşin özü alırken de verirken de spor ile yap diyor sanırım :)Yıllar önce mehmet öz ün kitabını almıştım ondan ara ara bilgiler paylaşıyım size,işin mantığını kavrayalım
Eki Görüntüle 2301873
Eki Görüntüle 2301874
Meyve suyunu sen hazırlandın değil mi canım. Kaç meyve ile yaptın. Genelde taze olarak meyve tüketmek öneriliyor biliyorsun, hem daha az tüketmiş oluyorsun hem de posası da önemli diye. Bugün meyvesuyu tercih etmenin özel bir nedeni var mı ?Selam kızlar
Bugünkü diyetime gelirsek
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
1 ceviz
Ara öğün sütlü Nescafe
Öğlen yoğurt çorbası
Ara öğün meyve suyu
Akşam yoğurt içine kabak rendesi 2 ceviz
3 litre su
Spor yapmıyorum psikolojim hem diyet hem spor kaldırmıyor şu zamanda ilerde inşallah sporda eklerim
Saol canım, umarım biz de çocuk uyuyunca spor yapacağım yazarız burada :)
Meyve suyunu kendim hazırladım bugün vişne suyu yaptım şekersiz onu tükettimMeyve suyunu sen hazırlandın değil mi canım. Kaç meyve ile yaptın. Genelde taze olarak meyve tüketmek öneriliyor biliyorsun, hem daha az tüketmiş oluyorsun hem de posası da önemli diye. Bugün meyvesuyu tercih etmenin özel bir nedeni var mı ?
Yağ yakıp kas almak için iyi bir başlangıç olmuş :)O kadar çok spor dediniz ki spor programı yükledim bakalım yarın sabah başlıcam inşallah
Programın adı ne kuzummYağ yakıp kas almak için iyi bir başlangıç olmuş :)