Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle ararsın, kesinlikle bu konuda zorluk çekme ihtimalin var. Ama insan girdiği kalıbın şeklini alıyor, sonunda buna da alışırsın.
Bana dış gebelik nedeniyle acil ameliyat dediklerinde ailemiz yanımızda değildi. Ameliyat 1-1,5 saat planladı arayın söyledik.. ama ayılmam için çok beklemişler 3 saatte odaya getirdiler. Eşim yanımda olmasına rağmen inanılmaz gerilmişti. Bir de ailemi düşün, beklerken çok zor zamanlar geçirdiklerini söylediler hep. Şimdi bir ameliyat olacaksa burada ol diyorlar :) böyle zamanlarda yanında olamamaları bir sorun mu, kesinlikle bir sorun.. ama bu soruna rağmen hayat burada güzel mi, kesinlikle güzel :)
Hem deneyimlemek istiyorum hem de korkuyorum :) üniden mezun olunca staj için gidip şöyle bi kendimi denesem güzel olurdu. Şimdi ev ocak taşıyıp olmadı diyip dönmekte zor. Bakalım hayat neler çıkaracak karşıma 🥰

Canım sen 20li yaşlarda değilmiydin ne acelen var tüp aşılama falan yanlışmıyım
Evet 25, hipofiz adenomum olduğu için ve 2 yıldır da hiç gebelik oluşmadığı için aşılama yada tüpe yönlendiriyo doktorlar. Acele değil aslında şuanda sürekli ilaç kullanmak zorunda kalıyorum hormonum dengede kalsın gebelik oluşsun diye ilacın da baya yan etkileri var doz falan düşürdük hafifledi etkiler ama çok uzun süre ilaç kullanmakta istemiyorum. Bide insan evladıyız ulaşamadığımız şeyde daha çok canımız kalıyo iki yıldır bekleyince hemen olsun modum da var 🙈 değişik hallerdeyim

Herkes harika giidyor takip edebildiğim kadarıyla. Ben galiba biraz fazla yiyorum:( biraz daha azaltmaya çalışacağım.

Kahvaltı 2 yumurta 2 kibrit kutusu peynir domates 5 zeytin 1 ufacık kavun

Öğle 2 ceviz 2 incir (evet yine yedim) 1 çorba kasesinde zeytinyağlı börülce

Ara 15 leblebi

Akşam 6 kaşık semizotu 6 kaşık yoğurtlu köz patlıcan biber

Şimdi de 1 şekerli kahve içiyorum

Gün içinde sürekli ayakta olduğum için mi acaba şeker ihtiyacım var bilemiyorum... bebiş bugün erken uyumak istediği için 40 dakika civarında yürüyebildim. Bilmiyorum daha çok yürüyüş yapabilir miyim? Sizin gibi spor da yapamıyorum yemekten sonra bulaşık çamaşır birtakım ıvırmzovır iş derken popomu bu saatte koltuğa koyuyorum, ayaklarım ağrıyor resmen... sonuncu olursam her cezaya razıyım spor hariç:))

Hem deneyimlemek istiyorum hem de korkuyorum :) üniden mezun olunca staj için gidip şöyle bi kendimi denesem güzel olurdu. Şimdi ev ocak taşıyıp olmadı diyip dönmekte zor. Bakalım hayat neler çıkaracak karşıma 🥰
Kaygılarında çok haklısın ama yine de bir gün yapman gerekirse o yola zaten girersin. Benim planlarım arasında hiç yurtdışında yaşamak yoktu ama bir şekilde buradayım :)

Kaygılarında çok haklısın ama yine de bir gün yapman gerekirse o yola zaten girersin. Benim planlarım arasında hiç yurtdışında yaşamak yoktu ama bir şekilde buradayım :)
Yaşayıp görcez, öyle çok hayalim var ki hangisinin yakasından yapışcam bakalım :)

Herkes harika giidyor takip edebildiğim kadarıyla. Ben galiba biraz fazla yiyorum:KK43: biraz daha azaltmaya çalışacağım.

Ara 15 leblebi

Gün içinde sürekli ayakta olduğum için mi acaba şeker ihtiyacım var bilemiyorum... bebiş bugün erken uyumak istediği için 40 dakika civarında yürüyebildim. Bilmiyorum daha çok yürüyüş yapabilir miyim? Sizin gibi spor da yapamıyorum yemekten sonra bulaşık çamaşır birtakım ıvırmzovır iş derken popomu bu saatte koltuğa koyuyorum, ayaklarım ağrıyor resmen... sonuncu olursam her cezaya razıyım spor hariç:))
Canım
Menünde en beğendiğim şey meyveleri ana öğünde yemen oldu. Kısa hamilelik hikayemde burada ilgilenen diyetisyen ara öğünlerde ye ve şekerini ölç eğer yüksek çıkarsa ana öğünlerde meyve ye, ara öğünlerde süt, fındık fıstık ye demişti. Şekerin ve dolayısı ile açlığın üstünde olumlu etkisi olmuştur.
Spor kısmına gelince, hepimizin gündeminde başka şeyler var. Zaman yaratabildiğimiz kadarıyla diyetimizi desteklemek için hepimiz spora başvuruyoruz. Sonuçta sen de bugün fırsat bulmuş yürümüşsün. Önce bir kendini bu konuda tebrik etmelisin bence.. kalan zamandaki haraketi hayatın da sana katkısı olacaktır bence. Tabiki sporun etkisi farklı. Ama bütün gün yatan ve hiç bir koşturmacası olmayan birisi ile aynı kaloriyi de yakıyor olamazsın.

Herkes harika giidyor takip edebildiğim kadarıyla. Ben galiba biraz fazla yiyorum:( biraz daha azaltmaya çalışacağım.

Ara 15 leblebi

Fazla yememissiniz ki neden böyle dusunuyorsunuz. Hic ekmek pilav vs yok. Sadece 2 incir yemissiniz karbonhidrat olarak daha ne olsun ki. Ayrıca herkesin ihtiyaçları farklıdır

İyi geceler kızlar
Menüm
sabah

1 domates
15 adet kaysi çekirdeği

Öğlen
1 haşlanmış yumurta
10 adet yeşil zeytin
2 pişmiş biber
Kibrit kutusu kadar köy peyniri
Diyetten bu yana ilk defa çeyrek ekmek yedim
Ensonda da limonlu rokka ve maydonoz

Akşam
Bir tabak türlü
Bir domates

3 litreye yakın su

Bugün kı menum
Sabah bır tabağa yakın yumurtasız menemen çay ıkı üç zeytin ara öğün bir armut
Öğlen bir kase cacık biraz kıyma ara öğün bır salkım üzüm
Aksam iki karnıyarık bes kaşık pilav salata uc dilim karpuz en cok ben yemişim bugün cocuklarla parka gidebildim spor yapamıyorum bu gidişle kilo da veremeyeceğim su da iki litre olmustur

Yulaf da var. Baklagillerde de hatrı sayılır miktarda karbonhidrat var :halay:
Diyetteyken karbonhidratlari direk kesmek gibi bi amacım olmadığı icin benim icin sorun degil ama
Börek vs gibi kaçamakları ben gündüz yapmaya çalışıyorum. Gündüz daha hareketli olduğum için yakmanın da kolay olduğuna inanıyorum.

Yaaa ben koşubandında cardio yapıyormuşum 😂😂😂😂
Sabit bi hızda yürümüyorum. Hızı yükseltip düşürerek yürürüm bu da cardio oluyormuş ben şokkk.
Cherry Mom Cherry Mom sen nasıl yapıyorsun bisiklette Sabit mi yoksa benim gibi mi.
Benim bu yürüyüşleri cardio olarak hesaplamam gerekir o halde. dennisgo dennisgo sen ne diyosun.
Ben hep sabit canım bisiklet ya arttırıp azaltmak aklıma gelmedi koşu bandında yapıyor insan onu güzel :)

Back
X