- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.732
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #312.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem deneyimlemek istiyorum hem de korkuyorum :) üniden mezun olunca staj için gidip şöyle bi kendimi denesem güzel olurdu. Şimdi ev ocak taşıyıp olmadı diyip dönmekte zor. Bakalım hayat neler çıkaracak karşımaKesinlikle ararsın, kesinlikle bu konuda zorluk çekme ihtimalin var. Ama insan girdiği kalıbın şeklini alıyor, sonunda buna da alışırsın.
Bana dış gebelik nedeniyle acil ameliyat dediklerinde ailemiz yanımızda değildi. Ameliyat 1-1,5 saat planladı arayın söyledik.. ama ayılmam için çok beklemişler 3 saatte odaya getirdiler. Eşim yanımda olmasına rağmen inanılmaz gerilmişti. Bir de ailemi düşün, beklerken çok zor zamanlar geçirdiklerini söylediler hep. Şimdi bir ameliyat olacaksa burada ol diyorlar :) böyle zamanlarda yanında olamamaları bir sorun mu, kesinlikle bir sorun.. ama bu soruna rağmen hayat burada güzel mi, kesinlikle güzel :)
Evet 25, hipofiz adenomum olduğu için ve 2 yıldır da hiç gebelik oluşmadığı için aşılama yada tüpe yönlendiriyo doktorlar. Acele değil aslında şuanda sürekli ilaç kullanmak zorunda kalıyorum hormonum dengede kalsın gebelik oluşsun diye ilacın da baya yan etkileri var doz falan düşürdük hafifledi etkiler ama çok uzun süre ilaç kullanmakta istemiyorum. Bide insan evladıyız ulaşamadığımız şeyde daha çok canımız kalıyo iki yıldır bekleyince hemen olsun modum da varCanım sen 20li yaşlarda değilmiydin ne acelen var tüp aşılama falan yanlışmıyım
Kaygılarında çok haklısın ama yine de bir gün yapman gerekirse o yola zaten girersin. Benim planlarım arasında hiç yurtdışında yaşamak yoktu ama bir şekilde buradayım :)Hem deneyimlemek istiyorum hem de korkuyorum :) üniden mezun olunca staj için gidip şöyle bi kendimi denesem güzel olurdu. Şimdi ev ocak taşıyıp olmadı diyip dönmekte zor. Bakalım hayat neler çıkaracak karşıma![]()
Yaşayıp görcez, öyle çok hayalim var ki hangisinin yakasından yapışcam bakalım :)Kaygılarında çok haklısın ama yine de bir gün yapman gerekirse o yola zaten girersin. Benim planlarım arasında hiç yurtdışında yaşamak yoktu ama bir şekilde buradayım :)
CanımHerkes harika giidyor takip edebildiğim kadarıyla. Ben galiba biraz fazla yiyorumbiraz daha azaltmaya çalışacağım.
Kahvaltı 2 yumurta 2 kibrit kutusu peynir domates 5 zeytin 1 ufacık kavun
Öğle 2 ceviz 2 incir (evet yine yedim) 1 çorba kasesinde zeytinyağlı börülce
Ara 15 leblebi
Akşam 6 kaşık semizotu 6 kaşık yoğurtlu köz patlıcan biber
Şimdi de 1 şekerli kahve içiyorum
Gün içinde sürekli ayakta olduğum için mi acaba şeker ihtiyacım var bilemiyorum... bebiş bugün erken uyumak istediği için 40 dakika civarında yürüyebildim. Bilmiyorum daha çok yürüyüş yapabilir miyim? Sizin gibi spor da yapamıyorum yemekten sonra bulaşık çamaşır birtakım ıvırmzovır iş derken popomu bu saatte koltuğa koyuyorum, ayaklarım ağrıyor resmen... sonuncu olursam her cezaya razıyım spor hariç:))
Fazla yememissiniz ki neden böyle dusunuyorsunuz. Hic ekmek pilav vs yok. Sadece 2 incir yemissiniz karbonhidrat olarak daha ne olsun ki. Ayrıca herkesin ihtiyaçları farklıdırHerkes harika giidyor takip edebildiğim kadarıyla. Ben galiba biraz fazla yiyorumbiraz daha azaltmaya çalışacağım.
Kahvaltı 2 yumurta 2 kibrit kutusu peynir domates 5 zeytin 1 ufacık kavun
Öğle 2 ceviz 2 incir (evet yine yedim) 1 çorba kasesinde zeytinyağlı börülce
Ara 15 leblebi
Akşam 6 kaşık semizotu 6 kaşık yoğurtlu köz patlıcan biber
Şimdi de 1 şekerli kahve içiyorum
Gün içinde sürekli ayakta olduğum için mi acaba şeker ihtiyacım var bilemiyorum... bebiş bugün erken uyumak istediği için 40 dakika civarında yürüyebildim. Bilmiyorum daha çok yürüyüş yapabilir miyim? Sizin gibi spor da yapamıyorum yemekten sonra bulaşık çamaşır birtakım ıvırmzovır iş derken popomu bu saatte koltuğa koyuyorum, ayaklarım ağrıyor resmen... sonuncu olursam her cezaya razıyım spor hariç:))
Mesela senin ki kıymalı börekFazla yememissiniz ki neden böyle dusunuyorsunuz. Hic ekmek pilav vs yok. Sadece 2 incir yemissiniz karbonhidrat olarak daha ne olsun ki. Ayrıca herkesin ihtiyaçları farklıdır
Yulaf da var. Baklagillerde de hatrı sayılır miktarda karbonhidrat varMesela senin ki kıymalı börek![]()
Börek vs gibi kaçamakları ben gündüz yapmaya çalışıyorum. Gündüz daha hareketli olduğum için yakmanın da kolay olduğuna inanıyorum.Yulaf da var. Baklagillerde de hatrı sayılır miktarda karbonhidrat var
Diyetteyken karbonhidratlari direk kesmek gibi bi amacım olmadığı icin benim icin sorun degil ama
40 dk cnmCanım kaç dk pilates yaptın. Ben spor listesi tutuyorum motivasyonu arttırmak adına. Seni de kaydedeyim
Ben hep sabit canım bisiklet ya arttırıp azaltmak aklıma gelmedi koşu bandında yapıyor insan onu güzel :)Yaaa ben koşubandında cardio yapıyormuşum
Sabit bi hızda yürümüyorum. Hızı yükseltip düşürerek yürürüm bu da cardio oluyormuş ben şokkk.
Cherry Mom sen nasıl yapıyorsun bisiklette Sabit mi yoksa benim gibi mi.
Benim bu yürüyüşleri cardio olarak hesaplamam gerekir o halde.dennisgo sen ne diyosun.