Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şu an tam olmak istediğim kilodasın. Direnç kilomu kırdığım için 75 e kadar artık bana otoban :) Her gün 7 bin ip atlayasım var ama maalesef henüz bunu yapamam. Ayrıca haftaya eşim izinli ve bir yerlere gitmeyi planlıyoruz. İpimle ne kadar vakit geçireceğim bakalım :)
Ay sen 3 güne gelirsin bu kiloya canım:) hemen arayı açmalıyımmmm :spor::spor::spor::spor::spor:

Kızlar herkese günaydın bugün cuma olduğunu unutmuşum bir güzel kahvaltımı yaptım😕 sonra aklıma geldi hemen tartıldım tabi ama malesef 63 çıktım. toplight toplight bunu dikkate alalım mı yoksa yarın sabah aç karnına bir daha mi tartılayğm
Hafta içinde az girdiğin için unutman normal uzaklaşma canım buralardan

kızlar size birşey itiraf edeyim haftabaşı kalecik e gitmiştim ya çarşamba sabah 81.5 tim 2 gündür hurma diyeti yaptım size mahçup olmiayim diye Allah a şükür artı gelmedim
Hurma diyetini çok duyuyorum bu ara, sağlıklı bi diyet mi? duyduğum kadarıyla sadece hurma ve su varmış, ablam da niyetlendi de bi hafta yapayım diye ona da engel oldum vitamin, protein hiç bişey yok diye 🙈

kızlar size birşey itiraf edeyim haftabaşı kalecik e gitmiştim ya çarşamba sabah 81.5 tim 2 gündür hurma diyeti yaptım size mahçup olmiayim diye Allah a şükür artı gelmedim
Yolculukların olumsuz etkileri oluyor. Ama sonucu bakmak lazım. Üstesinden geldiğin için tebrikler kaptanım :KK54:

Uzun süreli yapmak uygun değil o zaman değil mi?
Tabi canım aynen orjinali 1 hafta sanıyorum yada 5 gün ..her öğün 7 olmak üzere günde 21 hurma tüketiyorsun yapcam valla bende sıkıldım gram gram giden kilolardan sadece bana bir motivasyon olsun diye yapmak istiyorum

dennisgo dennisgo -200 Daha gelsin diye dün kendimi çok yordum galiba şuan üstümden kamyon geçmiş gibi şeker mi düştü tansiyon mu bilmem hiç iyi değilim bugün kılımı kıpırdatmıycam :)) ay işin komiği şekerim düştü diye şekerli bişey yiyeyim dedim evi öyle bir arındırmışım ki şekerli yiyecek şey bulamadım :)))). Şeftali yedim oturdum elimin altına iyi ki abur cubur gelmedi o ara :))

Tabi canım aynen orjinali 1 hafta sanıyorum yada 5 gün ..her öğün 7 olmak üzere günde 21 hurma tüketiyorsun yapcam valla bende sıkıldım gram gram giden kilolardan sadece bana bir motivasyon olsun diye yapmak istiyorum
Evet yavaş gidince insanın hevesi kaçıyo kilodan ziyade beni ölçü çok etkiliyo böyle belim inceldikçe aç gezesim geliyo 😄 bari kısa bi süre yap mazallah sağlığına bişey olmasın

Evet yavaş gidince insanın hevesi kaçıyo kilodan ziyade beni ölçü çok etkiliyo böyle belim inceldikçe aç gezesim geliyo 😄 bari kısa bi süre yap mazallah sağlığına bişey olmasın
Ya orası öyle bende çok inceldim sıkılaştım ama işte tartıda istiyor insan o yüzden bir ara yapciiimm :)) 2 3 gün kadar 1 hafta falan dayanamam migrenim tutar sıkılırım :))

Ya orası öyle bende çok inceldim sıkılaştım ama işte tartıda istiyor insan o yüzden bir ara yapciiimm :)) 2 3 gün kadar 1 hafta falan dayanamam migrenim tutar sıkılırım :))
Ben sıkılaşamıyorum ya çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli etim cıvık 🥺 hiç hoşlaşmıyorum bıngıl bıngıl

Back
X