- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.922
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #312.821

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar canım
Kesinlikle caninmmBende şanslısın çünkü en güzel diyet beraber yapılan diyet. Sen diyet yaparken ve salatalık kemirirken önünde pasta börek yenmesi pek hoş olmuyor :)
Sıkılaşailirsin canım öyle düşünme. Benim kızkardeşim normalde zayıftır ama hep karnından şikayet eder. Hep sıkılaşma ister. 1 ay düzenli olarak platese gitti. Tartıda öyle fazla eksilmemesine rağmen herkes ne kadar zayıflamışsın diyordu. Pilates tavsiye ederim gerçekten çok iyi sıkılaştırıyoBen sıkılaşamıyorum ya çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli etim cıvıkhiç hoşlaşmıyorum bıngıl bıngıl
Çok teşekkürler canımm
Canım ben bi türlü son dönemde toparlayamadım seyahatte üstüne tuz biber oldu o yüzden 2 gün yaptım bugün normal beslenme ye geçtim hedefim ptesi 78 i görmek artık sıkıldım çok fazla 79 dan uzun süre yapamam zatenHurma diyetini çok duyuyorum bu ara, sağlıklı bi diyet mi? duyduğum kadarıyla sadece hurma ve su varmış, ablam da niyetlendi de bi hafta yapayım diye ona da engel oldum vitamin, protein hiç bişey yok diye![]()
Pilates çok etkili ya haftaya bende pilatese başlıyorum çok heyecanlıyım :) akşamları eşim işten gelince kaçacağım hemenn :))Sıkılaşailirsin canım öyle düşünme. Benim kızkardeşim normalde zayıftır ama hep karnından şikayet eder. Hep sıkılaşma ister. 1 ay düzenli olarak platese gitti. Tartıda öyle fazla eksilmemesine rağmen herkes ne kadar zayıflamışsın diyordu. Pilates tavsiye ederim gerçekten çok iyi sıkılaştırıyo
Kız ne vermesi almışım ben geçen hafta 10.4bj hafta 71.3
AnammmKız ne vermesi almışım ben geçen hafta 10.4bj hafta 71.3
Vay anam vayyyEki Görüntüle 2302956
Arkadaşlar spor listesi de böyle. Bi eksiğim varsa kusura bakmayın.
dennisgo 2377,5 puanla 1.
Cherry Mom 1267,5 puanla 2.
kardelelen321 545 puanla 3.
Kızlar muhteşemsiniz. Emnis bana fark atmış dennisgo farkın farkını atmış resmen.
![]()
Fırsatın varsa yap canım gerçekten sana da çok iyi gelecek. Sürekli Tartıya bakıp kendini sıkmazsın farklı bi ortam iyi gelecektirPilates çok etkili ya haftaya bende pilatese başlıyorum çok heyecanlıyım :) akşamları eşim işten gelince kaçacağım hemenn :))
Üç günde gelirsem beş günde geri alırım :) sağlam adımlarla geleceğim.. bekle beni arkandayım :)Ay sen 3 güne gelirsin bu kiloya canım:) hemen arayı açmalıyımmmm![]()