Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Gün ayalı çok olsa da bugün ilk mesajım sonuçta :) sonuç listesi açıklanmış. Takımımız gibi ben de ikinci olmuşum. Ama sporda diyette aramızdaki ufak tatlı rekabetle bence hepimizin derecesi. Teşekkür ederim size. Bu hafta umarım hem takım olarak hem bireysel olarak birincilik bizde olur der 500 ip atlamaya kaçarım :)

Bugün üç şarkılık ip atladım 800 yaptım :) bunun bir nedeni var aslında. Sabah kahvaltısında bir lavaş yedim o zAten 2 dilim ekmek ediyor. Sonra otururken bir yarım lavaşı da kemirdiğimi fark ettim :) 1 kepekli lavaş 186 kalori... en az 90 kalori yakayım dedim.. kendim yaptım beyaz un değildi ama yine de fazla ekmek yemiş oluyorum. Normalde gün içinde yiyeceğim ekmeklerle dengeleyebilirdim ama ip atlayarak dengelemek istedim. Şu an yaktığım kalori, fazla yediğim lavaşın kalorisini götürecektir. Öğleden sonra kilo vermek için 500 daha atlarım. Günüme mevcut diyetimle devam edeceğim ama yine de açlık durumuma göre ana öğünlerdeki ekmeklerden çıkarabilirim. İlerleyen saatlerde yazarım

Eklentiler

• 4057AAD3-D02C-42DD-9013-3A99B8518C5D.webp
    4057AAD3-D02C-42DD-9013-3A99B8518C5D.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 12
Olsun canım maşallahin var helal olsun yedigini yakıyorsun hemen
Canım
Diyet yaparken böyleyim hemen aynı gün yakıyorum. ama günlük hayatta sadece, şimdi bunu yiyeyim dengelerim diyorum ama bir türlü dengeleme zamanı gelmiyordu :) 7-8 aydır bir kere bile ip atlamadım. Gerçi biraz tedavi kaynaklıydı ama biraz da mazeretti :) neyse önümüze bakacağız. Bence oradaki hatam günde 7 bin ip atlamaktı, normal hayatta bunun karşılığı yok. ama 500-700 gayet ideal. Müzik açıp 2-3 şarkı dinlemedik bir süre sonuçta..

Canım
Diyet yaparken böyleyim hemen aynı gün yakıyorum. ama günlük hayatta sadece, şimdi bunu yiyeyim dengelerim diyorum ama bir türlü dengeleme zamanı gelmiyordu :) 7-8 aydır bir kere bile ip atlamadım. Gerçi biraz tedavi kaynaklıydı ama biraz da mazeretti :) neyse önümüze bakacağız. Bence oradaki hatam günde 7 bin ip atlamaktı, normal hayatta bunun karşılığı yok. ama 500-700 gayet ideal. Müzik açıp 2-3 şarkı dinlemedik bir süre sonuçta..
Ben hiç ip atlayamıyorum ya 1den 2 ye asla geçemiyorum 🙈

Günaydın kızlar
Gün ayalı çok olsa da bugün ilk mesajım sonuçta :) sonuç listesi açıklanmış. Takımımız gibi ben de ikinci olmuşum. Ama sporda diyette aramızdaki ufak tatlı rekabetle bence hepimizin derecesi. Teşekkür ederim size. Bu hafta umarım hem takım olarak hem bireysel olarak birincilik bizde olur der 500 ip atlamaya kaçarım :)
Canım seni canı gönülden tebrik ediyorum. Bunca emeğin karşılığını aldın etap 2.liği aldın. Süpersin. Hep böyle devam :KK9:
Ben daha sabahtan patladım ama hemen telafi ettiğimi düşünüyorum :) Kaçamaksız bir gün olsun :)
Telafi etmişsin canım Harikasın.

Canım seni canı gönülden tebrik ediyorum. Bunca emeğin karşılığını aldın etap 2.liği aldın. Süpersin. Hep böyle devam :KK9:

Telafi etmişsin canım Harikasın.
Canım beraber olmasak yapamazdım ki.. yalnız başıma yaptığım 8 li kilolara çıkmaktı :) burada verilen her kilo hepimizin ortak başarısı gibi geliyor bana. Çünkü birbirimize moral motivasyon yüklüyoruz.. iyi ki buradayım ve umarım bu hafta çok daha iyisini yapar 1. Oluruz takım olarak.

Dünkü menüm
Sabah
  • Yarım armut
  • Yarımşeftali
  • 1 avuç leblebi
Öğle
  • 2 köfte
  • 2 bardak ayran
Akşam
  • Fırın tavuk
  • Salata
  • 1 bardak ayran
2 lt su
15 dk leslie
Sabah meyveli menüleri çok seviyorum bazen ben de yapıyorum.. Güzel olmuş bence öğlen akşam protein de iyi olmuş :)

Benim bugün kafamdaki menü aşağıdaki gibi. Öğlene kadar sorunsuz geldim. Eğer çok acıkırsam akşama kadar bir bardak tarçınlı süt içerim. Ama bence hurma tutacak :)

Sabah ; 1,5 tam buğday unundan lavaş, 3 light hindi füme ( her birisi 13 kalori) 2 üçgen peynir ( her birisi 41 kalori), domates, 2 ceviz

Öğlen ; 2 yumurta ile omlet, domates salatalık roka

Ara ; sade kahve 3 hurma 10 fındık

Akşam ; fırında mantar, 1 kase yoğurt içinde bir çorba kaşığı çiya, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ile..

Ara ; 1 bardak süt

3 litre su
Sporu ayrıca yazacağım. Menü değişirse de güncellerim kızlar. Yazdım ki uyayım :)

Back
X