Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lavaşa üçgen peynir sürdün üstüne hindi füme Domates dürüm yaptın sanırım. Off şahane
Aynen öyle.. valla olsam 50 kilo, doyduktan sonra da yemeye devam ederim. çünkü en sevdiğim dürüm :) normalde öğlen yemeği olarak tercih ediyorum ben bunu. Ama dün eşim geç saatte yapıp yedi ben baktığım. sabah bunu yemek için uyandım resmen öğleni bekleyemedim :)

Benim bugün kafamdaki menü aşağıdaki gibi. Öğlene kadar sorunsuz geldim. Eğer çok acıkırsam akşama kadar bir bardak tarçınlı süt içerim. Ama bence hurma tutacak :)

Sabah ; 1,5 tam buğday unundan lavaş, 3 light hindi füme ( her birisi 13 kalori) 2 üçgen peynir ( her birisi 41 kalori), domates, 2 ceviz

Öğlen ; 2 yumurta ile omlet, domates salatalık roka

Ara ; sade kahve 3 hurma 10 fındık

Akşam ; fırında mantar, 1 kase yoğurt içinde bir çorba kaşığı çiya, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ile..

Ara ; 1 bardak süt

3 litre su
Sporu ayrıca yazacağım. Menü değişirse de güncellerim kızlar. Yazdım ki uyayım :)
Gayet güzel menü canım

Aynen öyle.. valla olsam 50 kilo, doyduktan sonra da yemeye devam ederim. çünkü en sevdiğim dürüm :) normalde öğlen yemeği olarak tercih ediyorum ben bunu. Ama dün eşim geç saatte yapıp yedi ben baktığım. sabah bunu yemek için uyandım resmen öğleni bekleyemedim :)
Off bende çok severim biraz kilo vereyimbende denerim

Bana akşam yediğim fırında mantar da iyi geldi canım.. belki denemek istersin..
Öncelikle tebrik ederim canım ikinciliğini birinciliğide gör inşallah
Bende fırın mantar, sebze yaptım perşembe ama kaşarlı falandı fazla etkili olmadı sanırım
Hurmayı yapıyım bide makarnayı denerim olmadı

Dünkü menüm
Sabah
  • Yarım armut
  • Yarımşeftali
  • 1 avuç leblebi
Öğle
  • 2 köfte
  • 2 bardak ayran
Akşam

• Fırın tavuk
  • Salata
  • 1 bardak ayran
2 lt su
15 dk leslie
Ne kadar az bi menü olmuş,bende bu kadarla
Yetinebilseydim keşke

Galiba geç yzdığım için dereceyi mi kaçırdık? Bir de yüzde hesabı mı yapmam gerekiyor bildirimde? Heöen hesaplayayım
Yok canım senden değil ben artı geldiğim için birinci olamadık

Öncelikle tebrik ederim canım ikinciliğini birinciliğide gör inşallah
Bende fırın mantar, sebze yaptım perşembe ama kaşarlı falandı fazla etkili olmadı sanırım
Hurmayı yapıyım bide makarnayı denerim olmadı

Teşekkür ederim canım. Dediğin gibi kaşarlı olduğu için fayda etmemiş olabilir yeterince.. sadede pek tatsız tuzsuz oluyor ama bana iyi geldi. Bu hafta hepimiz için güzel olacak bence hurmadan da fayda göreceksiniz

Ben kahvaltısız enerjisiz oluyorum ya hele de çaysız

Ben de eskiden öyleydim peynir zeytin yoksa doymazdım. Çok önceden diyetisyen akşam fazla kaçırmışsam sabah meyve ve sütle başlatırdı. Bir de son kilo verişimde iki kere detoks yaptırdı diyetisyen o zaman sevmiştim. MEsela bir tanesi yeşil elma tarçın yulaf esmesiydi tahminimden bile iyi oldu. Sonra ben bazı sabahları öyle geçirmeye başladım :)

Yok canım senden değil ben artı geldiğim için birinci olamadık
Sabit ya da + gelmek zaman zaman hepimizin yaşadığı bir şey canım. Ama sonuçta hepimiz eksi gelmeye ve fazlalıklarımızdan kurtulmaya devam ediyoruz. Kimsenin yüzünden değil,beraberce ikinci olduk geçen hafta. Aslında bu derece bu hafta gelecek birinciliğimizin ayak sesleriydi bence.. hepimiz için güzel bir hafta olacak hepimiz gayet güzel eksilerle geleceğiz. hurma diyeti size güzel sonuçlar getirsin bu hafta.

Sabit ya da + gelmek zaman zaman hepimizin yaşadığı bir şey canım. Ama sonuçta hepimiz eksi gelmeye ve fazlalıklarımızdan kurtulmaya devam ediyoruz. Kimsenin yüzünden değil,beraberce ikinci olduk geçen hafta. Aslında bu derece bu hafta gelecek birinciliğimizin ayak sesleriydi bence.. hepimiz için güzel bir hafta olacak hepimiz gayet güzel eksilerle geleceğiz. hurma diyeti size güzel sonuçlar getirsin bu hafta.
İnşallah canım

Back
X